19 Haziran 2010 Sukay Park - Sayfa 4
Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
74 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: 19 Haziran 2010 Sukay Park

Standart Cevap: 19 Haziran 2010 Sukay Park

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @darkmafia: iyi niyetli davranışın için kartutkusu adına teşekkür ederim babacım... hadisenin kahramanı arkadaş şapkasını önüne alsın, düşünsün... yaptığın ciddi bir fedakarlık... karşılığı bu şekilde olamaz... uyanamamak bir mazeret değil... diyelim ki geç kalkıldı; gerekirse topçular'dan geçilir, hatta körfez dolaşılır ve ayıp telafi edilir... ya da en basiti tutulamayacak sözler verilmez...

başlangıcı can sıkıcı olsa da, keyifli bir gün geçirmenize sevindim... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

Bazen elinizden birşey gelmediği durumlar olabilir olicim bu konuda çok suçlu olduğum biliyorum ve birşey diyemiyorum ama kendimi darkmafia ve ailesine affettiricem inş.uyananamak mazeret değil biliyorum..bunun gerekli bir sebebi var...dediğim gibi bazen hiç istemediğiniz bir olay gelebiliyor başınıza buda benim başıma gelen özel bir olay ile ilgili....tutamayacağım sözü hayatta vermem ama ilk defa oldu ve buradan tekrardan herkesin önünde darkmafia ve ailesinden tekrardan özürdilerim
    saygılar

Arkadaşlar Didem Hanım bu konuda biraz arkadaş kurbanı olmuş gibi. Mümkünse konuyu burda kapatalım.. Tek üzüldüğüm şey güzel bir günü kaçırdılar.
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

Alıntı DarkMafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Kusura Bakmayın Anca Yazabiliyorum. (Biraz Hamlamışımda anca açıldım ) Her tarafım ağrıyor. Açıkçası diğer arkadaşlarda aynı durumdadır herhalde.

narçiçeği ve Freezeplay hemen bordları aldılar. Ve Başladılar çıkışlara. Selmanı izleyemedim pek ama Narçiçeğini bol bol izledim. Kendisini burdan tebrik ediyorum bukadar azimli bir bayan görmemiştim.
    ya aradan 2 gün geçti hala daha her yanım ağrıyor ya, kendime gelemedim :/ yutkunurken bile acı çekiyorum olacak iş mi yarım saat önce popodan ağrı kesiciyi yedim, dayanamadım artık...

ama durmak yok yola devam! haftaya yine denemek istiyorum, bu sefer başaracağım

ayrıca çok eğlendim ben, her şey için teşekkürler sevgili kartutkunu arkadaşlarım

Iskele feribot bosver simdil Dark,
    su senin mudurune Operasyon duzenleyelim

Hem desarj olarizz hihihi
    The Mentalist

!!!...Stand By...!!!

Alıntı DarkMafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Didem Hanım bu konuda biraz arkadaş kurbanı olmuş gibi. Mümkünse konuyu burda kapatalım.. Tek üzüldüğüm şey güzel bir günü kaçırdılar.
    bunu kesinlikle en kısa zamanda telafi edicemmm.....benim en çok üzüldügüm konu belli zaten , 2. üzüldüğüm konu ise eğlence diil sizlerle tanışamamak...tekrardan çok ama çok tşk ederim ve çok özürdilerim...
    Konu oliver_han tarafından (21-06-2010 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı düzenlemesi

Valla o gün uçuştan önce allahtan aramışım bende yoksa hava alanı mağduru da ben olacaktım son anda arkadaşlarım geldiler de kurtardım
    Ahmet GÜVEN

Alıntı darksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla o gün uçuştan önce allahtan aramışım bende yoksa hava alanı mağduru da ben olacaktım son anda arkadaşlarım geldiler de kurtardım
    didem dore mağdurları derneği...

Ankara Beyi kupeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    didem dore mağdurları derneği...
    İmzaya ad soyad yazıyoz sonra google amcada herşey ifşaa oluyo.
    Natural Born Skier
    Rossignol Zenith Z3
    PMR 3.38
    Trollcüyüm, Trollcüsün, Trollcü...

katılan herkes memnun kalmış anladığım kadarıyla...ben de aranızda olmayı çok isterdim fakat yazın haftasonları Erdek'te olduğum için katılamadım......bu güzel organizasyon için DarkMafia'ya teşekkürlerimi iletmek istiyorum..en kısa zamanda görüşmek üzere...

p.s.: Geçmiş olsun Freezeplay..umarım ciddi birşey yoktur..haberlerini bekliyoruz...

Alıntı la_hawle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılan herkes memnun kalmış anladığım kadarıyla...ben de aranızda olmayı çok isterdim fakat yazın haftasonları Erdek'te olduğum için katılamadım......bu güzel organizasyon için DarkMafia'ya teşekkürlerimi iletmek istiyorum..en kısa zamanda görüşmek üzere...
    wingman erdek diyor... ben de kendisini saygı duruşuna davet ediyorum...

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler