19 Haziran 2010 Sukay Park - Sayfa 2
Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
74 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 19 Haziran 2010 Sukay Park

Standart Cevap: 19 Haziran 2010 Sukay Park

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da da kaydırırız seni emrahım, üzülme
    Oli angarada vamı sukayağı?
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

Alıntı DarkMafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komplo yok komplo bizi bozar kardeş. Bana haber ulaşır ulaşmaz siteye yapıştırdım walla. Fikir babasının (aslında anası narçiçeği89) net problemi olduğu için tel vasıtasıyla ulaşabildiği 2-3 kişiye söylemiş banada haber verdi ve hemen siteye yazdım.
    Ozaman yakın zamanda organize olalım hep birlikte geniş katılımlı bişler ayarlayalım
    Bu arada sizlere iyi eğlenceler bol foto bekliyoruz özellikle raily -raley (yanlış yazmış olabilirim gerçeği nedir bulamadım) yaparken
    Ankara'83
    O Rh (+)
    Board: Burton Custom
    Bağlama: Burton Custom
    Bot: Burton H.O.D

Oli angarada vamı sukayağı?
    olmaz mı...

Arkadaşlar,

Birkaç tel görüşmesinden sonra 3-4 kafadar Cumartesi günü Saat 2 de Bursa Sukayda olucağız.

Gelmek isteyen tüm Bursalı arkadaşları bekleriz. Araç sıkıntısı olan kişiler profilimdeki cep numarasından ulaşabilirler. İtinayla alınır.

Bursa dışı katılmak isteyenler olursa gene itinayla sabah terminalden yada Mudanya feribot iskelesinden karşılanır. Gelmek isteyen katılımcı sayısı önemli ona göre Araba-Minibüs-Kamyonet-Kamyon olmadı Otobüs ayarlamam gerekir

La_Hawle malesef aramızda olamicak.

Şuanki Liste

1. Narçiçeği89
    2. Freezeplay
    3. Chayanne
    4. DarkMafia
    5. Yassax (La_Hawle elinde bulunan vekaleti bana devretti kaçarın yok
    6.)
    arkadaşlar istanbuldan 3 kiş katılmak istiyoruz aranızdan biri bana ulaşabilirse sevinirim..numaram olide var.

Alıntı DİDEM DORE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar istanbuldan 3 kiş katılmak istiyoruz aranızdan biri bana ulaşabilirse sevinirim..numaram olide var.
    oliver admin mi, sekreter mi, rehber mi, danışman mı, özel kalem mi... necidir sahi...

Alıntı DİDEM DORE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

istanbuldan sabah deniz otobüsüyle gelinecekse saat 2 biraz geç olabilir gibime geldi :/ ztn ctesi saat 2de aşırı kalabalıklaşmaya başlayabilir. erken gitsek daha iyi olabilir ahali?

bu sıcaklarda çok ani bi plan oldu ama güzel geçecek gibi ist.dan ipini koparan gelsin bence, 90 dk nedir ki

p.s. event için teşekkürler darkmafia

Alıntı narcicegi89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ist.dan ipini koparan gelsin bence
    sadece istanbul mu davetli yani... hani darkmafia hepimizi davet ediyordu...

sadece istanbul mu davetli yani... hani darkmafia hepimizi davet ediyordu...
    ya ama ama orası yakın diye şeettim benn

tabii ki kapımız herkese açııık. hele ki biricik adminimize dizin nası oldu oliver_han? dizin tam kendine gelememiş olsa bile gel, yeter ki gel.. anneme kurabiye bile yaptırırım

Alıntı narcicegi89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ama ama orası yakın diye şeettim benn

tabii ki kapımız herkese açııık. hele ki biricik adminimize dizin nası oldu oliver_han? dizin tam kendine gelememiş olsa bile gel, yeter ki gel.. anneme kurabiye bile yaptırırım
    galiba naz yaptım biraz... çok şükür toparladı baya... fizik tedaviye başladım işte... çok çok teşekkür ederim...

galiba naz yaptım biraz... çok şükür toparladı baya... fizik tedaviye başladım işte... çok çok teşekkür ederim...

Rica ederim, ne demek. Geçmiş oslun tekrardan...

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler