19 Haziran 2010 Sukay Park - Sayfa 6
Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
74 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: 19 Haziran 2010 Sukay Park

Standart Cevap: 19 Haziran 2010 Sukay Park

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstad çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Netleştirdiğinde bize bildirirsin mutlaka.
    Alıntı la_hawle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    p.s.: Geçmiş olsun Freezeplay..umarım ciddi birşey yoktur..haberlerini bekliyoruz...
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Şükürki filmde çatlak çıkmadı ama kas yırtılması olmuş. En kötü tarafı ise enaz iki hafta pistlerden uzak durmam gerekecek
    Bursa 0Rh(+)
    Board: Flow Quantum
    Bindings: Flow Flite 4
    Boots: Forum The Formula

Alıntı DİDEM DORE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evt yeni dernek kurdum.üye olmak isteyen herkesi beklerim
    Üzmeyin artık Didoşu...
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

Alıntı DarkMafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzmeyin artık Didoşu...
    Alıntı darksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haksızlık demedim, ama evet biraz fazlaya da kaçmadık değil sonuçta insanlık hali hatalar yapılabiliyor, karşı tarafta özür diledi zaten... Ben tartışma olsun diye bir şey de demedim, öylesine bir laf yani ne bir ciddiyeti ne de altında ezilecek bir ağırlığı var...

anlayışınız için tşk ederim, özellikle darkmafia.kesinlikle telafisi yapılacak

Alıntı darksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlaştık

ya baktım herkes yüklenmiş birde ben vurayım dedim sürü psikolojisi işte ben biliyorum tabi alacağınızı orda olsanız

sen bi ankaraya gel bıcırık sana ozaman soracammm dernek üyem

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haksızlık mı etmişiz yani darksky...
    Konu DİDEM DORE tarafından (22-06-2010 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: smile değişikliği

Alıntı freezeplay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Şükürki filmde çatlak çıkmadı ama kas yırtılması olmuş. En kötü tarafı ise enaz iki hafta pistlerden uzak durmam gerekecek
    Geçmiş olsun tekrar. Benim omzumda da yırtık var. Cesaret edebilirsem ameliyat olacağım. Ama benim uzaklık 6 ay sürecek .

@freezeplay: geçmiş olsun

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun tekrar. Benim omzumda da yırtık var. Cesaret edebilirsem ameliyat olacağım. Ama benim uzaklık 6 ay sürecek .
    oyyy mave doktorun kim yahu? Bizim burda eli hızlı bi terzi var gel tanıştırim 2 dakkada omuzu diker üstünede 2 takım elbise diker

İşin şakası bi yana hepinize geçmiş olsun. Ama eşşeklik bir nevi bizde sayılır adam gibi kaymıyoruzki. Nerde manyaklık ordayız.

Haftasonu bende sukay sezonunu açtım ve sanki hiç bırakmamış gibi antremansız 2+2 olmak üzere 4 saatlik kayış yaptım. eeee sonunda nolcak vücut isyan edicek tabi. Kanatlarım ve omuzlarım hala facia..
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

Alıntı DarkMafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyyy mave doktorun kim yahu? Bizim burda eli hızlı bi terzi var gel tanıştırim 2 dakkada omuzu diker üstünede 2 takım elbise diker

İşin şakası bi yana hepinize geçmiş olsun. Ama eşşeklik bir nevi bizde sayılır adam gibi kaymıyoruzki. Nerde manyaklık ordayız.

Haftasonu bende sukay sezonunu açtım ve sanki hiç bırakmamış gibi antremansız 2+2 olmak üzere 4 saatlik kayış yaptım. eeee sonunda nolcak vücut isyan edicek tabi. Kanatlarım ve omuzlarım hala facia..
    Abi çok teşekkürler. Ya benim bu sorun 8 senedir var. Ben hep ihmal ediyordum. Artık azınca bi baktırayım dedim ki yırtık çıktı.

Projem bitince MR çektiriceğim. O zaman netleşecek.

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahat wingmanim...
    ah be leadmanim..arayıp desene rahat diye..1 gündür ekran başında saygı duruşundayım..

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Bu Konudaki Etiketler