Bulgaristan - Bansko - Sayfa 2
Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
72 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bulgaristan - Bansko

Standart Cevap: Bulgaristan - Bansko

Alıntı agapi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftasonu Bansko ya gidiyorum.. tavsiyeleri olan var mı?
    ev yapımı şarap iç ... nasıl kafayı bulduğunu anlayamıyosun ...
    Atomic Vantage 153
    FTWO Spyro Pro Binding
    ThirtyTwo Lashed
    JN PrimaDonna 13m2 Kite
    ABOARDS X-Series Freestyle Kite Board
    Canon EOS D350 Rebel XT

Alıntı aaa Hulki abii diilmi o Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ev yapımı şarap iç ... nasıl kafayı bulduğunu anlayamıyosun ...
    domashno vino de anlarlar ne istediğini yada domashna rakiya ikincisi rakı ama yeni rakı gibi değil bildiğin meyve rakısı su ile karıştırmadan içilir özellikle kayası üzüm erik rakıları yok ev rakısı hariç illa marka söyle dersen burgas63 derim ben

Alıntı pnryldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uludağda erik rakısı içtim çobankaya da yok böle bişe
    yanında shopska salata bol peynirli

Alıntı centile07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    domashno vino de anlarlar ne istediğini yada domashna rakiya ikincisi rakı ama yeni rakı gibi değil bildiğin meyve rakısı su ile karıştırmadan içilir özellikle kayası üzüm erik rakıları yok ev rakısı hariç illa marka söyle dersen burgas63 derim ben
    illa noktalama işaretleri kullan desem...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı pnryldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok çobankaya'da bildiin çoban salatayla veriyolar soğanlı falan böle :P
    hey maşallah... rakı az ama öz mezeyle içilir kardeşş...

Talking Cevap: Bulgaristan - Bansko

Alıntı centile07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

desenize kaymıycaz sadece içicez

Yeni uyandım ve bilgisayar basına geçtim. Yazılanları okurken bir an tereddüt geçirdim. Acaba yanlışlıkla kartutkusu yerine farklı bir forum sitesi mi açtım diye???
    alkoltutkusu.com falan gibi...

Bari konuya benimde katkım olsun. Şarapları seviyorum ama tatlı içimli olmalı, tercihen tatlı meyve şarapları. Burada denemek için aldıklarımın hepsi acı çıkıyor. O yüzden bende biraya devam ediyorum.
    Tavsiyesi olan varsa sevinirim.
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Alıntı Easy_Diver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için teşekkkürler, sanıyorum 99'dan bugüne epey bir değişmiştir, malum adamlar avrupa birliğine girdi. Sistem biraz daha düzelmiştir umudundayım. Duyduğum kadarı ile kayak merkezi olarak balkan şampiyonası falan yapılacağı için iyi devlet teşviği almış, otellerin hepsi yenilenmiş vs. vs. Dönünce yorum yaparım.
    Sanırım bir aksilik çıkmadıysa dönmüştür arkadaş...Alabilseydik yorumları keşke...
    Ski: Salomon XWing 7
    Boot: Fischer Soma Viron 95 flex
    Helmet: Red Trace Goggle: Giro Root Gloves: Burton Goretex

İlker A. --İZMİR-- Arh(+)
    One life live it... Ski Forever...

Talking Cevap: Bulgaristan - Bansko

Alıntı Anapurna@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım bir aksilik çıkmadıysa dönmüştür arkadaş...Alabilseydik yorumları keşke...
    alabılseydık yorumları en azından bıraz daha bılerek gıderdım neyse artık ben yazarım yorumlarımı

Bansko'yu bilmiyorum ama geçen hafta Borovets'deydim, mojito, tekila veya buna benzer içki istediğin zaman direk çarpı 2 tane veriyorlar. "Aaaa neden böyle" dedim "ööle işte iç dediler", söz dinleyen biri olarak kurallara uydum.

Fiyatlar genelde birbirine yakındır ve fikir versin diye Borovets piyasasını özet geçeyim size;

Bu tip içecekler 7 Leva (2 tanesi)
    Bira 3 - 4 - 5 Leva (cafeler, barlar, oteller, streptease klüpler)
    Kucak dansı 10 Leva daha samimisi 20 Leva. Kafayı bulup hatun matun almayın buralardan yazık günah değmiyor.
    Hold'em Poker en az 40 Leva ile giriliyor masaya 2 - 3 Leva en düşük pot dan açılış, genelde çekimser oynuyorlar, eliniz iyiyse drak diye vurmadan ufaktan yemleyerek düşürün saksağanları.
    Tek SkiPass tüm liftlerde geçiyor, biz öğleden sonra yarım gün kaydık hep, 28 Leva. Tam gün 55 di galiba.
    Otel yemekleri çok kötü, ucuz olduğundan dışarıda takılın bence, çorbalar mükemmel bizimkilere çok benziyor mutlaka deneyin, etleri güzel, mantar yiyin, tereyağında kızartılmış kaşkaval peyniri tüketin.
    Atomic Vantage 153
    FTWO Spyro Pro Binding
    ThirtyTwo Lashed
    JN PrimaDonna 13m2 Kite
    ABOARDS X-Series Freestyle Kite Board
    Canon EOS D350 Rebel XT

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler