Merhaba,kartalkayada yukarı otellere çıkmadan board kiralayabilceğim önerebilceğiniz biyer var mı ?
Merhaba,kartalkayada yukarı otellere çıkmadan board kiralayabilceğim önerebilceğiniz biyer var mı ?
Serhat Akdağ
AB Rh(+)
26.08.1989
Sakarya/Adapazarı
e5 ten kartalkaya yoluna girince 100 m ileride solda kardelen kayak evi.ama kapalı falan zannetme.zili çal çok süper biyer bilgili bir arkadaş sizinle yakından ilgileniyo.artı 25 tl kayak.bord da aynıdır herhalde,dorukkayada kayacaksanız indirim kartınızı almadan çıkmayın oradan hafta sonu 85 lik fiyat 60 tl ye.......hafta içi ise 60 lık fiyat 40 tlye skipas indirim kartı veriliyo.serhat_katliam Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bi bilgi oldu benim için,çok teşekkürler
ozaman benim çok iyi olucak kayak vesaire
Ortalama fiyatı bilenler bana miktarı söyelebilir mi acaba?
Board seti,goggle,eldiven ve pantolon kiralamak bana kaça mal olur?
Tekrardan teşekkürler![]()
Serhat Akdağ
AB Rh(+)
26.08.1989
Sakarya/Adapazarı
arkadaşın dediği yerden kiralarsan 50tyye falan çıkarsın
kartepe kayak merkezi yolu uzerinde hafta ici 15 hafta sonu 25 ride board takım ve daynster carving tk 2009 kiralık mont 5 alt 5 goggle 5 tel 05365225300
yanlız fiyatı sormadan önce kartutkusundan oldugunuzu söyleyin
Ben Yayla otel i tercih ediyorum dağ yoluna sapınca 3-5 km ilerde köyün içinde solda kalıyor hem karika bi köy kahvaltısı yapıyorum hemde ihtiyacım olan malzemeyi kiralıyorum aynı koşullarda doruk için indirim kartı oradada mevcutNormalde 25 TL kayak 30 TL Board diye hatırlıyorum. Grup için ise çok daha cazip fiyatlara çekilebiliyor.
Ankara'83
O Rh (+)
Board: Burton Custom
Bağlama: Burton Custom
Bot: Burton H.O.D
arkadslar bende esenler kayak kiralamayı tercih edyorm hersey var restauran market pansiyon kayak kiralama ayrıca kayak ların hepsi yeni2010 model liflerde indirim burdada var 5 km de irtibat 05378166794
kartalkaya yolu üzerinde e5 den dönünce 5 km esenler kayak kiralama var 2010 model kayaklar bordlar cok ucuz burada kartalkayaya gelenleri ugramadan gecmesin liflerde :%25 indirimleride var