Kayak, Snowboard Bakımı ve Wax Nasıl yapılır ? - Sayfa 14
Sayfa 14/20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
194 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Kayak, Snowboard Bakımı ve Wax Nasıl yapılır ?

Standart Cevap: Kayak, Snowboard Bakımı ve Wax Nasıl yapılır ?

Alıntı LuNiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi iste arkadas demis, dudullu interspor da var diye..
    benim verdigim linktede var.. karar sizin.. ha iste gelmiim diosan benim linklerden siparisi ver gelsin iste tipis tipis hemde daha ucuza gelir.. ama iste sure olayi var..

TOKO var sonucta ebay dede
    ben kasamicam ehe, ebayden alirim valla :D
    ama bilgi acisindan merak ettim, nerede bu interspor? dudulluda?

zaten en kotu proshop var super
    ne güzel de abicim maalesef proshop size güzel ;D

dudulluya vakit bulursam giderim de yeri çok ters bana... ;D

Sezon sonu işler rahatladığı için web sayfamıza (proshop) bakım malzemelerini de girmeye başladık. Online satış yapamıyoruz ancak telefondan veya faksla kredi kartına, ayrıca banka havalesi ile de (kargo bize ait olmak üzere) satışlarımız başladı.

Alıntı proshop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sezon sonu işler rahatladığı için web sayfamıza (proshop) bakım malzemelerini de girmeye başladık. Online satış yapamıyoruz ancak telefondan veya faksla kredi kartına, ayrıca banka havalesi ile de (kargo bize ait olmak üzere) satışlarımız başladı.
    budur
    [rise and rise again, until the lambs become lions..]
    http://luniz.net
    http://twitter.com/CanDeger

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babacım boardda üstten 3-4 vida söküyorsun işlem tamam... kayakta böyle bir işlem yapıldığını görmedim, duymadım, bilmiyorum... :(

@luniz: babacım ankarada wax ve bakım malzemesi sıkıntısı yaşıyoruz... ne spx ler ne de intersportlara sorduğumuzda yok diyorlar... istanbula geldiğimde vaktim olursa alıcam...
    Bu hafta sonu gelmeden önce bizden isteyeceğiniz ne varsa isteyin, hazır geliyorken getirelim

Bir türlü Emrah la herkese uygun bir gün belirleyemedik , ama Proshop olarak guruba şöyle bir teklifimiz var.

Kayak veya boardunuzun yaza girmeden evvel full bakımını (alt tabandaki çiziklerin doldurulması ve makine ile düzeltilmesi + çeliklerin bileylenmesi + vaks) normal liste fiyatı olan 80 TL den % 50 indirimle 40 TL ye yapıyoruz. Ayrıca buraya gelenlere kahve de ikram ediyoruz. Benim boardumun tamire,bakıma ihtiyacı yok sadece vaksla kaplatmak istiyorum derseniz onu bedavaya yapıyoruz, ancak sezon öncesi kazımak 40 TL (şaka,şaka).

Ankara Beyi kupeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bir türlü Emrah la herkese uygun bir gün belirleyemedik , ama Proshop olarak guruba şöyle bir teklifimiz var.

Kayak veya boardunuzun yaza girmeden evvel full bakımını (alt tabandaki çiziklerin doldurulması ve makine ile düzeltilmesi + çeliklerin bileylenmesi + vaks) normal liste fiyatı olan 80 TL den % 50 indirimle 40 TL ye yapıyoruz. Ayrıca buraya gelenlere kahve de ikram ediyoruz. Benim boardumun tamire,bakıma ihtiyacı yok sadece vaksla kaplatmak istiyorum derseniz onu bedavaya yapıyoruz, ancak sezon öncesi kazımak 40 TL (şaka,şaka).
    Ankara ya da bi şube açsanızda bizde faydalansakya
    İmzaya ad soyad yazıyoz sonra google amcada herşey ifşaa oluyo.
    Natural Born Skier
    Rossignol Zenith Z3
    PMR 3.38
    Trollcüyüm, Trollcüsün, Trollcü...

Alıntı SnowStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hafta sonu gelmeden önce bizden isteyeceğiniz ne varsa isteyin, hazır geliyorken getirelim
    bossum çok yaşa!!! ;D teşekkür ederiz abicim... sizi de zahmete sokmayalım bir daha... gelin yeter... ;D

Thumbs up Cevap: Kayak, Snowboard Bakımı ve Wax Nasıl yapılır ?

Ben de bu mesajı bekliyordum. Budurrr...
    Ben board'umu bu sezon satın aldım, 6 kere kaydım. Fazla bi çiziği yok. Çeliğinde de bir problem yok. Sadece kenarlarında ufak tefek hasarlar var (lift sırasındaki tepişmelerden dolayı). Gene de sezon sonu bakımı için getirmek istiyorum. Bu haftasonu İstanbul'da olursam getireceğim...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

biz de gelecegiz bakima ;D en kisa zamanda insallah..

aha geliyorum ! atlıyorum ! uçuyorum ! :P. Intersport imes'in oralarda. Tavukçuoğlu caddesi üzerinde. Bostancı-Dudullu minibüsleri takip edip imes'İn kapısına gelmeden soldaki caddelerden biri, ışıklar var sapmak için. Caddeye girdiğinizde sorun yok zaten ilerde 300 metrede sağda.

Olmadı arayıp sorun yauv :P.
    Freerider

Sayfa 14/20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler