Canlı Kamera Görüntüleri Uludağ Kartalkaya Kartepe Palandöken Sarıkamış Erciyes - Sayfa 6
Sayfa 6/57 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon
566 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Canlı Kamera Görüntüleri Uludağ Kartalkaya Kartepe Palandöken Sarıkamış Erciyes

Standart Ynt: Kayak Merkezlerinden Webcam Görüntüleri

puhaaaaaaa gogo gitsin cicekleri agıcları diksin sen kaymaya gel bizleee.hehehe bole bir teklifle gitsem havada atlar ama kendiside gelir senin ciceklerde evin balkonunda kök salarlar ne guzel aslı. gel vaz gec su agac sevdasından kaymaya gidelim. ;D ;D ;D ;D
    Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)

ZATEN ÇILDIRIYORUM GİDEMİYORUM DİYE . AMA VAZGEÇERSEK KOCA YAZ NEYLE UĞRAŞACAĞIZ ONDAN SONRA.HEM BİLİYOSUN Bİ DE SAROZ'DAKİ EVLERE DE BAKMAMIZ LAZIM.HEM ZİYARET HEM TİCARET
    Aslı Çetinoğlu 02.03.1976
    AB RH
    Bahçeşehir/İstanbul

walla ne diyeyim biz sizin yerinize gideriz ozgurle. sezonu kapatır geliriz artık sizde gogo ile agaac dikin cicek dikin evlere filan bakın. yazın geldigimde hersey 4 4 luk olsun lutfen aslıcım ;D ;D ;D ;D
    ben mangalımı yakıp rakımı icicem baska biseye dokunmam bide gogo ile dalıs filan yaprız :D :D :D
    Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)

OLDU CANIM . BU HAFTA KAYAĞA GİDENLERE YAZLIK MUHABBETİ YOK. BİZ KALANLAR YAPACAĞIZ ONU YAZIN. ARTIK KARAR SİZİN 1 TEK GÜNCÜK KAYAK.YADA KOCAAAA YAZ DENİZ ,GÜNEŞ, KUM, DALIŞ,MANGAL PARTİLERİ, VS........İNTİKAMMMMMM
    AB RH
    Bahçeşehir/İstanbul

??? ??? ??? ??? aslı sen birazdan cık gogo nun oraya gel bak ben onun yanına gidiyorum simdi cıkıp. sen oraya gelince seni kandırırız biz nasılsa ;D ;D ;D ;D

ÜZGÜNÜZ CANIM TOPLANTIM VAR 17.15 TE AMA 19.00 GİBİ ORDAYIM BENDE ORDA OLURSAN GÖRÜŞÜRÜZ.
    AB RH
    Bahçeşehir/İstanbul

:'( :'( :'( :'(
    valla bende de çalışmıyo kamera galiba kapattılar artık hayret bişey ya böyle şey mi olur. yaz kıış çalışması lazım kameraların.zaten kar yağışının tek belli olduğu kamera uludağ kamerası...

Heyecanımız kısa sürdü ya :'( Günümüzü güzelleştiriyordu ne güzel oturmuş izliyorduk . :(
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Powerfm in sitesinde de baktım kapatılmıs kamera , bu yuzden simdilik sitenin ana sayfasindan cikarttim , yeniden acildigini farkeden olursa bana soylesin hemen ekleyelim siteye

Başka kamera yokmu hiç bir yerde kimse bir şey söylemiyor . En azından bir yerlere giden olursa soruştursun da burada yayınlansın ya . :(
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Sayfa 6/57 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler