Bu arada ilk okudum bir anda yüzüm kızardı ateş bastı .. Sağol yani alakam yok olayla bir anda suçlu hissettim ya aman be ne kötü duyguymuş bu ..snowblade Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada ilk okudum bir anda yüzüm kızardı ateş bastı .. Sağol yani alakam yok olayla bir anda suçlu hissettim ya aman be ne kötü duyguymuş bu ..snowblade Nickli Üyeden Alıntı
S. Pelin Turgut Akandan
04/01/1978
AB Rh(+)
Lefkoşa-KIPRISS
pellinn sen acil ucak biletini al hemen kıbrısa dogru git daha cıkıs kapılarına bilgi vermemislerdir. bu arada hakkolar cok kinciymis duydugum kadarıyla vitali bey pesine adam takmasın pellinn. ayy ayyy ayyy ??? ???
Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)
pelin arkandayım beni almadan seni alamazlar bu arada çok fazla ileri gittiniz arkadaşlar bu kadar şaka yeter bence
Bizim 1-2 ay sonraki Kıbrıs çıkışı yattı o zaman desene ..lakota Nickli Üyeden Alıntı
S. Pelin Turgut Akandan
04/01/1978
AB Rh(+)
Lefkoşa-KIPRISS
Teşekkürler desteğine valla bak birileri var beni savunacak sevindim yahu ;Descape Nickli Üyeden Alıntı
S. Pelin Turgut Akandan
04/01/1978
AB Rh(+)
Lefkoşa-KIPRISS
ya pellinn saka bi yana su stresli p.tesi gunu guldurdun beni cok saol ;D ;D ;D ;D ;D
ama asıl suclu snowstrom o yandı çıra gibi :P :P
Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)
;D eylen eylen bir soru sordum mahvettin beni .. Bu arada Snowstorm mahkeme olursa bize önceden bildir Kartutkusu afişini alalımda gelelim sen yokken site yürüsün bari ..lakota Nickli Üyeden Alıntı
S. Pelin Turgut Akandan
04/01/1978
AB Rh(+)
Lefkoşa-KIPRISS
:D :D :D snowstrom pellinn anında şakır bülbül gibi polislere yandın sen. 8)
Valla öyle korkarım ben kanun herşeyden önce gelir .. Hemen anında sorguya geldik desin bitti olay hemen konuşurum hiç zorluk çıkarmam .lakota Nickli Üyeden Alıntı
S. Pelin Turgut Akandan
04/01/1978
AB Rh(+)
Lefkoşa-KIPRISS
:D :D :D :D