Canlı Kamera Görüntüleri Uludağ Kartalkaya Kartepe Palandöken Sarıkamış Erciyes - Sayfa 8
Sayfa 8/57 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
566 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Canlı Kamera Görüntüleri Uludağ Kartalkaya Kartepe Palandöken Sarıkamış Erciyes

Standart Ynt: Kayak Merkezlerinden Webcam Görüntüleri

Alıntı SnowStorm Nickli Üyeden Alıntı
    ;D ;D ;D
    Kamera görüntüsünü aldığı yerde bu doğrultuda herhangi bir uyarı yoktu

Acaba bizim siteden girisemi yasakladılar diye bende dusundum ama Pwoerfm in sitesinde de durum aynı.

Zaten 3 günlük kar kalmış , onuda görmemize imkan vermiyolar bırakında bu seneki hüzünlü vedamızı rahat rahat yapalımm...
    Şaka maka sezon bitti yawwww, ne zaman başladı , ne oldu kim nerede kaydı ne zaman bittiiii ??? ;D ???
    Valla cevap gelene kadar dedim benmi yanıldım diye . Hehe demekki oluyormuş bak tutuklanmayacaz yani dimi ?
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

yok yok ben ogrendim tsb(teknolojik suclar birimi) de benim arkadas var ondan ogrendim. pellinn in ip sini almıslar yakalamak an meselesi dediler. ;D ;D ;D
    saka bi yana gercekten nasıl gecti gitti koskoca kış.
    Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)

Alıntı lakota Nickli Üyeden Alıntı
    yok yok ben ogrendim tsb(teknolojik suclar birimi) de benim arkadas var ondan ogrendim. pellinn in ip sini almıslar yakalamak an meselesi dediler. ;D ;D ;D
    saka bi yana gercekten nasıl gecti gitti koskoca kış.
    Ahahaahaha aman yani kopya program bile kullanmıyorum valla gelirler alırlar beni yakalarlar hapse atarlar diye tırsarım valla deme böyle şeyler .Sanki yakalanacak bir ben kalmışım gibi içim daralıyor . ;D

Bazıları için gerçekten çokk güzel geçtiğine inanıyorum . Gelecek sezonun dahada güzel geçecek eminim .
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Benim için gerçekten güzel bir sezondu , ama birkaç gün üst üste kaymanın zevkinide yaşamak kısmet olmadı onuda seneye yaparız inşallah

ali_emre
    Ziyaretçi

herseyıyle mukemmel sezon gecırdım yenı boardumlaaa...
    mesala kartepe ıle tanıstım ılk defaa yenı boardumla kaymanın keyfıne wardım daha cok olumlu seyler soylıyebılırım ;D

poweer i aramis arkadas izinsiz gosterim yapiyorlar diye kapatmislar.dava acmaya hazirlaniyorlarmis.gecmis olsun sayin pelinn.eger yapabilecegimiz bir sey varsa yaninizdayiz. ??? ;D :o :'( ;D
    Blizzard Ski -Blizzard Blade <br />Atakoy/Istanbul<br />karadere/RiZE<br />Bikmisbroker<br />Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir. <br />( Shakespeare ) <br />top seslerinde al, zafer nidalarinda sat.<br />No Pain, No Gain!

dermisim .saakin izinsiz isler cevirmeyin ;D
    Blizzard Ski -Blizzard Blade <br />Atakoy/Istanbul<br />karadere/RiZE<br />Bikmisbroker<br />Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir. <br />( Shakespeare ) <br />top seslerinde al, zafer nidalarinda sat.<br />No Pain, No Gain!

Alıntı snowblade Nickli Üyeden Alıntı
    dermisim .saakin izinsiz isler cevirmeyin ;D
    Geçin dalganızı geçin ben burada uykusuz günlere hazırlanıyorum . Artık sigara falan getirirsiniz arada resim falan yollarsınız bana karların arasında çekilmiş .

S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

sitede bi suçlu eksikti o da oldu :o :o :o
    pellinn bence git kendin teslim ol hafifletici sebep olur az süre içerde kalırsın belkide sezona yetişirsin.
    Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)

Alıntı lakota Nickli Üyeden Alıntı
    sitede bi suçlu eksikti o da oldu :o :o :o
    pellinn bence git kendin teslim ol hafifletici sebep olur az süre içerde kalırsın belkide sezona yetişirsin.
    Yaw abilerim ablalarım yokmu bunun bir oluru ? Hadi yahu yardım edin ..

S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Sayfa 8/57 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler