Cevap: Ynt: Kayak ve Snowboard Bakımı.
[QUOTE=Xtreme;85552]yan taraflari derken muhtemelen celik kenarlardan bahsediyorsun... cok asiri bir deforme veya anormal bir pas lekesi yoksa pas silgisiyle kendinde yok edebilrisin paslari ve ayni zamanda celikleri yenileyebilirsin(yani zimparalayarak)... pas silgisini de spx lerde kesin bulabilrisin olmadi nalburlarda garanti :) wax olayi icinde proshop u dene[/QUOTE]
pas silgisi, wax maalesef spx lerde yok... ;)
Cevap: Ynt: Kayak ve Snowboard Bakımı.
Ben de 2 ay once fln aldim boardi 10-15 kere kaydim dahada kaymam heralde neyapmam lazm simdi acaba hicbi bilgim yok ....:S
Cevap: Kayak ve Snowboard Bakımı.
Likit vaks günlük fayda sağlayan bir üründür,sürüldükten sonra zemine işlemesi için biraz süre tanımak hatta bir bezle yedirmek daha iyi olur. Boardun altını hava temasından koruyacak bir katman yaratamayacağı için yaz bakımında kullanılmaz.
Ütüyle yapılacak en ucuz vaks bile yaz için işinizi görecektir, öyle ciddi bir uzmanlık gerekmez. Kayseri de nerede yaptırabileceğinize dair hiçbir fikrim yok, ama Erciyes'te ki kayak odalarında yapıyorlardır.
yıllar önce bolkar sport a vermiştim kayağımı bakım için... gerçi şehirdeki yerleri kapandı diye duydum... açıksa kayserili arkadaşlar bilgi versinler bi zahmet...
[QUOTE=proshop;92988]Likit vaks günlük fayda sağlayan bir üründür,sürüldükten sonra zemine işlemesi için biraz süre tanımak hatta bir bezle yedirmek daha iyi olur. Boardun altını hava temasından koruyacak bir katman yaratamayacağı için yaz bakımında kullanılmaz.
Ütüyle yapılacak en ucuz vaks bile yaz için işinizi görecektir, öyle ciddi bir uzmanlık gerekmez. Kayseri de nerede yaptırabileceğinize dair hiçbir fikrim yok, ama Erciyes'te ki kayak odalarında yapıyorlardır.[/QUOTE]
teşekkürler cevap için. bu hafta gidince çaresine bakacağım artık.
Sezon bitti bitiyor ve yaz geliyor, boardlarımız wax bekliyor 8)
Malzemelerimizi kaldırmadan önce aşağıdaki konulara dikkat etmemizde fayda var.
Eklenecek başka maddeler varsa onlarıda altına ekleyebilirsiniz ;)
Kayak için yapılacaklar ;
1-) Sezon bitiminde fixsasyonların gevşetilmesi
2-) Altında vaks kaldıysa temizlenebilir
3-) koruyucu vaks sürülebilir
Snowboard için yapılacaklar ;
1-) Koruyucu vaks sürülebilir
Cevap: Kayak, Snowboard Bakımı ve Wax Nasıl yapılır ?
Fixsasyonların gevşetilmesini nasıl yapıcaz? Biraz açabilirmiyiz?
[QUOTE=SnowStorm;93112]Sezon bitti bitiyor ve yaz geliyor, boardlarımız wax bekliyor 8)
Malzemelerimizi kaldırmadan önce aşağıdaki konulara dikkat etmemizde fayda var.
Eklenecek başka maddeler varsa onlarıda altına ekleyebilirsiniz ;)
Kayak için yapılacaklar ;
1-) Sezon bitiminde fixsasyonların gevşetilmesi
2-) Altında vaks kaldıysa temizlenebilir
3-) koruyucu vaks sürülebilir
Snowboard için yapılacaklar ;
1-) Koruyucu vaks sürülebilir[/QUOTE]
baglamalari sokmek gerekir mi? cok mu sacma bir soru oldu, ben bilmiyorum hicbir sey???:(
[QUOTE=nitebore;93140]baglamalari sokmek gerekir mi? cok mu sacma bir soru oldu, ben bilmiyorum hicbir sey???:([/QUOTE]
evet onlari sokucez, cunki yazin genlesicegi icin sicakta.. kisin sorun cikarticaktir yuvalari..
ondan sokmesek bile gevsetmek gerekebilir..
ama ben sokucem kesinlikle :D
Cevap: Kayak, Snowboard Bakımı ve Wax Nasıl yapılır ?
hmm bu söylediğin hic aklima gelmemisti senelerdir üzerinde birkiyordum,bu aksam eve gider gitmez cikarticam...