Cevap: Kartepe - Maşukiye Köyü
ısınma sistemi derken, ne ile ısınıyor acaba?
var mıdır önceden misafir ettiğiniz referansınız?
[quote=oliver_han;180055]ısınma sistemi derken, ne ile ısınıyor acaba?[/quote]
evet ısınma sıstemı cok önemli donmayalım oralarda :)
bilgi alabilirmiyiz?
Isınma sistemimiz elektronik kombi ile kontrol edilebilen doğal gaz dır + olarak evimizde 2 klimada mevcuttur ısınma dan yana bir sıkıntı çekmezsiniz evi daha önce farklı sayılarda gelen arkadaşlar vs aile ve gruplara kiraladık hepsi memnun kaldılar sizinde her hangi bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum eğer düşünürseniz mail adresinden bana ulaşabilirsiniz
düşünüyoruz elbette ancak gerekli bilgileri buradan da paylaşabileceğinizi düşünüyorum.
mesela pistlere olan mesafesi,
sizin kiralama konusundaki düşünceleriniz,
düşündüğünüz kiralama maliyetleri,
oda ve yatak sayıları?
[quote=canverse;180082]düşünüyoruz elbette ancak gerekli bilgileri buradan da paylaşabileceğinizi düşünüyorum.
mesela pistlere olan mesafesi,
sizin kiralama konusundaki düşünceleriniz,
düşündüğünüz kiralama maliyetleri,
oda ve yatak sayıları?[/quote]
canverse kardeş yukarıdaki ilanı bilmiyorum ama çok dikkatli olmak lazım
çok kısa bir süre önce böyle bir ilan ile dolandırıcık olayı ortaya çıkmıştı, haberin detaylarını bulursam mutlaka paylaşacağım sakın gidip görmeden herhangi bir ödeme yapmayın ( peşinat, kapora vs. )
[quote=M_T;180136]canverse kardeş yukarıdaki ilanı bilmiyorum ama çok dikkatli olmak lazım
çok kısa bir süre önce böyle bir ilan ile dolandırıcık olayı ortaya çıkmıştı, haberin detaylarını bulursam mutlaka paylaşacağım sakın gidip görmeden herhangi bir ödeme yapmayın ( peşinat, kapora vs. )[/quote]
uyarı için teşekkürler mt... bu tip vakalar her zaman olabiliyor... uludağ yolunda villalar falan neler neler...
[quote=boardtutkunu;180128]Daha önce Kartepe'ye gittin mı canverse[/quote]
evet, neden?
[quote=M_T;180136]canverse kardeş yukarıdaki ilanı bilmiyorum ama çok dikkatli olmak lazım
çok kısa bir süre önce böyle bir ilan ile dolandırıcık olayı ortaya çıkmıştı, haberin detaylarını bulursam mutlaka paylaşacağım sakın gidip görmeden herhangi bir ödeme yapmayın ( peşinat, kapora vs. )[/quote]
aynı düşüncedeyiz M_T. umarım ilgili arkadaşımız gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır.