uludag koptu galiba ??? - Sayfa 8
Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
81 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: uludag koptu galiba ???

Standart Cevap: uludag koptu galiba ???

Max °C 3 3 1 -7 -7 -6 -1 1 -1 4 5 3 4 5 2 5 4 1
    Min °C 0 1 -7 -8 -7 -7 -4 -2 -2 0 2 2 2 0 1 2 1 0
    ULUDAĞDA HAVA 5 DERECEYE ÇIKIYOR VE 75 KM HIZDA LODOS VAR GEÇMİŞ OLSUN

Ağaoğlu açmadı mı cidden pistleri yau haberiniz var mı

Şu Lodos geçer inşallah

Arkadaşlar dün gece saat 22:00 civarında Uludağdaydım.Oteller bölgesine kadar fazla kar göremiyorsunuz moraliniz bozuluyor ancak Sarıalan tabelasına gelmeden biraz önce gördüğünüz kardan sonra keyfiniz yerine geliyor. Pistlerde ise kar süper.Açıkcası ben pistte bölüm bölüm boşluklar olur diye düşünüyodum ama gördüğüm manzara süperdi bütün pist kayılmaya hazırdı kar ezilmişti mükemmel bir hava vardı dağda.
    Bugünkü lodos moralimi bozmuştu açıkcası ama şu anda Bursa da feci şekilde yağmur yağıyor. Fahri otelin webcamına 45dk önce baktığımda çatılarda falan kar yoktu şu anda süper şekilde kar yağıyor bügün gece kar yağışı olursa eğer ki öyle olucak gibi gözüküyor yarın pistte kar 60cm civarı olur gibime geliyor. Otel Fahrinin webcamına nasıl bakıcak diyecek olursanız;

www.otelfahri.com
    Kullanıcı Adı: otelfahri1
    Şifre: otelfahri

Süper bir haber bu

arkadaslar ilerki gunler cok sıcak gorunuyor ya.. saka gibi bu kadar heveslenip patlamayalım.. zirvede bile hava sıfırın altına dusmuyor.. ustune yagmur bi de :(( inşallah yanılıyordur ya da döner hava yoksa duman olur karlar yaaa

19 Aralık Cumartesi günü öğlen saati Uludağ'a vardım. Kar milli park civarında başlıyordu. Zincir takmak gerekiyordu. Grand Yazıcı otele 1 gece konaklamalı giriş yaptım. Otelin pistleri olan Kuşaklı ve İtalyan açık değildi. 2. bölge ve 1. bölgenin ona bakan taraflarında kar kalınlığı yeterli değildi. 1. Bölgede Genç Yazıcı ve Beceren'e gidebileceğimiz söylendi. Kervansaray da açıktı. Diğer yandan Karkay ve Cennet tarafındaki birkaç lift daha açıktı. Kervan Skipass fiyatları; 5 çıkış 20, 10 çıkış 30, sınırsız 55 TL. ortam kalabalık olsa da sıra yoktu. kervan oturmalı, diğerleri teleski. yaklaşık 1000 metre lifti var. 6 km/s gibi bir hızla yaklaşık 10 dakikada tepeye varıyor. Tam TV vericisinin oraya. Biraz varyasyon yaparak kaydığınız güzergahı birkaç km'ye çıkarabiliyorsunuz. Tahminimce en az 50 cm kar vardı. Pist ezilmişti. Bolkar olan yerler de vardı ve tat veriyordu. Biraz sis ve biraz da kar yağışı olmakla birlikte görüş iyiydi. 10 çıkış aldım ve tamamını harcadım. Pazar günü lodos şiddetlendi. Bir ara dolu yağdı. Hava oldukça berraktı. Hava soğuk olmasına rağmen lodos gözlerimizin önünde karları şakır şakır eritiyordu. Açıkçası canım pek kaymak istemedi. 15:15 gibi dönüşe geçtik. İniş yolunda zincir takmadık çünkü yolda kar kalmamıştı. Dağda hava eksili derecelerde olmasına rağmen Bursa'da 18 Yalova'da 21 derece gördük. Feribot bir süre aksamış ama biz bir 40 dakika beklemeden sonra bindik. 20:15 gibi İstanbul'daydık. Hava 10 derecenin altında idi. Bu haftasonunun benim açımdan özeti budur.

İlerleyen saatlerde birkaç foto ekleyebilirim. Hava tahminlerine göre bu önümüzdeki hafta taze kar yağışı yok gibi. Sıcaklıklar da artıyor. Haftasonu kaymak için uygun olmayabilir...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

bugun ruzgardan pek kayılmazdı zaten ya.. uçuyordu ortalık!!! neyse en azından açılışı yapmışsın sen darısı karlar erimeden başımıza

Yaa bugun istanbulda hava 5 derece perşembe günü falan 15 olcak off

Önümüzdeki hafta nasıl olur ki uludağ. Hava sıcaklığı artıyor ve hiç yağış yok bütün hafta boyunca. Biz izmirden gelmeyi düşünüyoruz. O kadar yol gelipte hayal kırıklığına uğramamak lazım.
    board : burton t6 162
    bağlama : burton cartel
    bot : burton ion

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Bu Konudaki Etiketler