Kayak Merkezi Kar Kalınlıkları 5 Günlük Hava Tahmini - Sayfa 13
Sayfa 13/43 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
428 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Kayak Merkezi Kar Kalınlıkları 5 Günlük Hava Tahmini

Standart Ynt: TÜM KAYAK MERKEZLERININ HAVA DURUMLARI

Sofyalı ve qasto ikinizinde kayakları hayırlı olsun.. bende Rossignol Zenith Z11 mutix düşünüyorum, fiyat bilgilerini bizimle paylaşırmısınız? sofyada fiyat çok cazipse belki bir tura katılıp hem kayak yapıp hemde kayakları oradan alabilirim.
    Onur<br /><br />ROSSIGNOL&nbsp; &amp;&nbsp; ATOMIC

maalesef daha kayma f1rsat1m olmad1... daha dun ald1m zaten kayaklar1... Bulgaristanda resmi sezon ac1l1s1 Banskoda bu cumartesi olacak...eger islerimi ayarlayab1l1rsen gidecegim...evet cok hakl1s1n1z Tr k1s sporlar1 konusunda cok pahal1... z11 burada tr ye gore 600 ytl daha ucuz
    kayak ... Rossignol Z11&nbsp;&nbsp; baglamalar... Axial 2 140 Tİ&nbsp; Ayakkabılar ... Elite Exp 3

Alıntı sezarsone Nickli Üyeden Alıntı
    bizim burada bulutlar dagıldı
    karşıdaki dağlar karlı :D :D
    Sizin ora neresi ?

İnternetten bulduğum fiyatlar 1.000$ civarında, Bulgaristanda 500$ gibi o zaman

sofya rossignolda.... Zenith Z11 mutix.... axial 140 baglamali alirsan.... 1438 Bulgar levasi...axium baglamali al1rsan 1350 Bulgar levasi... (1 euro.... 1.95 Bulgar levas1)
    kayak ... Rossignol Z11&nbsp;&nbsp; baglamalar... Axial 2 140 Tİ&nbsp; Ayakkabılar ... Elite Exp 3

Verdiğin bilgiler için teşekkürler sofyalı, belki sezon sonuna doğru bir bulgaristan turu yaparsak cazip olabilir. Hem şu anda sezon başı olduğundan fiyatlarda zirvede ,belki o zamana kadar biraz daha düşer

evet haklisin sezon sonu % 30-40 indirim oluyor asl1nda Sofyada her cumartesi pazar Kayak pazar1da kuruluyor 2 nci el 0 kayaklar snowboardlar ve tum malzemeler k1yafetler anlayacag1n her sey sat1l1yor ve acaip ucuz...

Alıntı Canon in D Nickli Üyeden Alıntı
    Sofyalı ve qasto ikinizinde kayakları hayırlı olsun.. bende Rossignol Zenith Z11 mutix düşünüyorum, fiyat bilgilerini bizimle paylaşırmısınız? sofyada fiyat çok cazipse belki bir tura katılıp hem kayak yapıp hemde kayakları oradan alabilirim.
    Sanırım sen de actys 100 kullanıyorsun. resimde gördüğüm onlar yanılmıyorsam. ben de actys 100 kullanıyordum ama artık kesmediğini farkettim. be z11'i sportpointten aldım. 1899YTL etiket fiyatı var..

Evet actys 100 geçen sezon sonunda almıştım bu senede kullanıp sezon sonunda değiştirmeyi düşünüyorum pist performansı iyi ama bolkarda zayıf kalıyor..

Ben geçen sezon kartalyaya gittiğim son gün inanılmaz bir bolkara rastladım. gittiğim gün öğle vakitlerinde inanılmaz bir kar yağdı ve öğleden sonra hava açtı. o gün bolkarın tadını aldım. hem de actys100 ile. kardeşimde zenith serisi vardı ve karı üzerinde sanki uçuyordu. kayak kara değmiyormuş gibi. hayran kaldım ve bu sene dayanamadım z11 almaya karar verdim...

Sayfa 13/43 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler