Sayın arkadaşlar
Allah inandırsın sırf şunu yazabilmek için gecenin bi saati üye oldum.
Şimdi hersene oteller ve tesisler eleştirilir. Daha iyi olması için bu eleştiriler lazım denir vs.
Ben 10 senedir kayıyorum 10 senedir herhangi bir iyileşme görmedim açıkcası siz gördünüz mü?
Ha pardon uludağda 2 tane yeni ve hızlı lift var. Maden için bişi diyemicem ama Ağaoğlu maşallah liftin parasını 3 senede çıkarmayı kafasına takmış sanırım))))) günlüğü 60 milyon ytl diye duydum. Tikkat tikkat Fransa Courchevel vadisi toplam 150 km pist, günlük ski pass ücreti 37 Euro!!!. Denilecek ki "e burada da 15o km ve o kadar insanı kaldıracak pist olsa bizdede 37 euro olur. Olur tabii 2055 gibi 15o km pist belki olur bu gidişle.
Biraz dağınık yazarım ben kusura bakmayın. İçinizden biri turizmde kdv oranları 10 puan düşürüldü dedi sanırım. Siz bu durumu fiyatlarına yansıtan bir otel gördünüz mü?aaaa görmediniz mi ???? şaşırdımmmmmmm :P
Ben daha gençken birşeylerden şikayet ettiğimde genelde şöyle derlerdi : "Türkiyenin şartları bu!! hergün bir avuç fındık iyi gelir.. yersen!!!!". Şimdi büyüdüm ve diyorum ki " Türkiyede hizmet anlayışı, hizmet kalitesi, ıvırı kıvırı vesairesi bu yersen!![]()
Kartepede odadan fare değil ayıda çıkar, yazıcı da kalorifer yanmaz, bugun orda yanar yarın karinna da yanmaz, uludağ 2. bölge biraz popüler olunca ileride fiyatını beşe de katlar, kar motosikleti ile adamda biçerler, biçileni gelip güleryüzle de alırlar, vs vs vs vs herşey olur burası Türkiye. Ha birtek şey değişmez onu peşinen söyliyeyim. Bizler herhaftasonu toplam 15 km pistte kaymak için 200 - 250 dolar sadece otel parasını paşa paşa öder kaymaya gideriz, teleski yada telesiej sıralarında birbirimizin tepesine çıkar itikler dururuz, t-barlarda sürünürüz yok sürünmek istemezsek gider günlüğü 60 milyonu tek bi piste bayılır daha da bi kendimizden geçeriz, avrupanın 2 katı fiyatına aldığımız malzemelere de bu yakışır zaten ;D Söyleyecek çok şey var ama söylediğimizle kalcak nasılsa. Herkese iyi sezonlar.

))))) günlüğü 60 milyon ytl diye duydum. Tikkat tikkat Fransa Courchevel vadisi toplam 150 km pist, günlük ski pass ücreti 37 Euro!!!. Denilecek ki "e burada da 15o km ve o kadar insanı kaldıracak pist olsa bizdede 37 euro olur. Olur tabii 2055 gibi 15o km pist belki olur bu gidişle.
Alıntı