ılgaz mountain resort
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: ılgaz mountain resort

Standart ılgaz mountain resort

Arkadaslar bu hafta ılgaz mountain daydım.Fakat arkadaşlarım kayak takımlarını topraksu klubunden kiraladılar( çok kibar ve saygılı işletmeciler özellikle tesekkürler)çünki çok yeni ve güzel takımlar var.Fakat otelimizden kalkması gereken servis ılgaz mountain kayak odası işletmecileri tarafından servise alınmadık.Sebeb ise kayakları ordan kiralamamışız.Birde işletmeci bizlere terbiyesizce dayılanmalar falan...Sizlere tavsiyem bu işletmeden bir çöp bile kiralanmamasıdır(Ilgaz mountain kayak odası).Böyle güzel bir otelin kendini bilmez kişiler sayesinde ne hallere geldiğini gördük.yazık ......

ali_emre
    Ziyaretçi

Standart Ynt: ılgaz mountain resort

Alıntı scog Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaslar bu hafta ılgaz mountain daydım.Fakat arkadaşlarım kayak takımlarını topraksu klubunden kiraladılar( çok kibar ve saygılı işletmeciler özellikle tesekkürler)çünki çok yeni ve güzel takımlar var.Fakat otelimizden kalkması gereken servis ılgaz mountain kayak odası işletmecileri tarafından servise alınmadık.Sebeb ise kayakları ordan kiralamamışız.Birde işletmeci bizlere terbiyesizce dayılanmalar falan...Sizlere tavsiyem bu işletmeden bir çöp bile kiralanmamasıdır(Ilgaz mountain kayak odası).Böyle güzel bir otelin kendini bilmez kişiler sayesinde ne hallere geldiğini gördük.yazık ......
    ben 7 senedır oraya gıdıyorum....ılgaz mountaın resotun kayak odasında calısan ınsanlar cok yardımcı ınsanlar deıl gecen sene bızde sorunlar yasamıstık hatta otel mudurune kadar cıkmıstık bu ısletmeye boyle kayak odası ve kısıler yakısmıyo dıye...

bir ilginç olayıda paylaşmak isterim, ılgaz mountain kayak odasından kiralanan eski bir takımın batonun egilmesi sonucu 50 ytl para istediler.tabiki yine aynı tarz bir yaklaşımla(kaba bir şekilde)....sırf bu muhabbetler yüzünden bir daha oraya gitmemeye kararlıyız...yaklaşık 30-40 kişilik bir arkadaş grubumuzla bu kararı aldık.

Bu tip kayak otellerine giden insanların kültür ve sosyal seviyeleri belli bir düzeyde ve buna uygun personel istihdam edilmeli aksi halde cehennem yaşatıyorlar insana bunlar ... benzer mağara adam sorununu Kartalkaya'da yaşamıştık, hayatımda duymadığımız, inanılmaz derece ve seviyede müzikleri otelimizde dinlemeye mecbur bırakıldık, sonuçta resepsiyona rica ettik artık düzelttiler biz de zaten o gün ayrılıyorduk ama yine de sevindik, dilerim aynı karardan vazgeçmemişlerdir Grand Kartal Hotel'de ....

bi de ustune ustluk bence pistide berbat ???