Kayak Kiyafeti Uygun Fiyata Nerde?
Sayfa 1/13 12311 ... SonSon
123 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kayak Kiyafeti Uygun Fiyata Nerde?

Standart Kayak Kiyafeti Uygun Fiyata Nerde?

Kayak kiyafeti almayi dusunuyorum tulum,ceket,eldiven,terma iclik vs. Sizce uygun ve kaliteli nerde bulabilirim. Besson markasini duydunuzmu hic? Spyder markasi nasil? Level marka eldiven nasil? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Tesekkurler.

Standart Ynt: Kayak Kiyafeti Uygun Fiyata Nerde?

Anzi Besson daha çok yarışçılara yönelik profesyonel mallar üretir ama size uygun malları da vardır elbet. Spider ise iyi bir markadır ama fiyatları çok uygun olur mu bilmem?

Ya bizim bi yigen vardi Bessondan almis ince birseye benziyor fakat oldukca sicak tutuyor.Dediginiz gibi yariscilarin kullandiklari malzemeler galiba ama cok şıktı montu. Biraz pahali galiba.

Alıntı Codeihk Nickli Üyeden Alıntı
    Ya bizim bi yigen vardi Bessondan almis ince birseye benziyor fakat oldukca sicak tutuyor.Dediginiz gibi yariscilarin kullandiklari malzemeler galiba ama cok şıktı montu. Biraz pahali galiba.
    sen kayakmı board mu yapacaksın
    FTWO prime......board<br />FTWO mondo....baglama<br />FTWO wayne.....bot <br /><br />Giray KÜREKÇİ<br /><br />İstanbul --KÜÇÜKÇEKMECE--

Walla onada karar veremedim daha ne diim :D Board bana daha heyecan verici geliyor ama daha hic kllanmadim.2 sinin kiyafetleri ortak olmazmi ? Gerci boardcilar daha pofuduk giyyolar kiyafetleri kayakcilar biraz daha dar onlara gore galiba ole bise varmi :P

Alıntı Codeihk Nickli Üyeden Alıntı
    Walla onada karar veremedim daha ne diim :D Board bana daha heyecan verici geliyor ama daha hic kllanmadim.2 sinin kiyafetleri ortak olmazmi ? Gerci boardcilar daha pofuduk giyyolar kiyafetleri kayakcilar biraz daha dar onlara gore galiba ole bise varmi :P
    ben kıyafet boardumu proshoptan aldım fıyat olarakta gayet makul ayrıca kartutkusu.com uyelerine ozel ındırmde var Hakan Bey ile görüşebilirsınn.
    FTWO prime......board<br />FTWO mondo....baglama<br />FTWO wayne.....bot <br /><br />Giray KÜREKÇİ<br /><br />İstanbul --KÜÇÜKÇEKMECE--

En uygun değildir fakat yeri gelmişken söyliyim az önce cep telefonuma sporpointten %30 gizli indirim basladıgına dair mesaj aldım Nasıl gizliyse arık :
    Quality in Everything We Do...

bana da hem spor pointten hemde slalom sporttan msj geldi indirim başlamış
    ayıptır söylemesi metrodan alabilirsin kendi marketim diye demiyorum fiyatları baya uygundur

Alıntı Görkemmm Nickli Üyeden Alıntı
    bana da hem spor pointten hemde slalom sporttan msj geldi indirim başlamış
    ayıptır söylemesi metrodan alabilirsin kendi marketim diye demiyorum fiyatları baya uygundur
    Kendi marketim derken? Kartutkusu indirimi yapılması lazım o durumda çünkü.
    Quality in Everything We Do...

koskoca metro kartutkusuna özel indirim yapar mı

Sayfa 1/13 12311 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler