[2008] KarTutkusu Sarıkamış'ta (20-24 Şubat)
Sayfa 1/10 123 ... SonSon
96 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: [2008] KarTutkusu Sarıkamış'ta (20-24 Şubat)

Standart [2008] KarTutkusu Sarıkamış'ta (20-24 Şubat)

Şevket, dnz, süü, sygnylmz, Eugene olarak 20-24 Şubat tarihleri arasında Sarıkamış'a gitmeyi düşünüyoruz. Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz. O tarihlerde Çamkar ve Toprak Otel dolu olduğundan Kardelen otel, Kızılay veya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde kalcaz. Gidiş-dönüş Thy'nin direkt seferiyle(Sabiha Gökçen).
    Wake me up when november ends...<br />Thank you for snowboarding!<br />Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... Mustafa Kemal Atatürk

süü
    Ziyaretçi

Standart Ynt: KarTutkusu Sarıkamış'ta (20-24 Şubat)

:D

Sevket
    Ziyaretçi

bir de eda

edayı unutmayalım lütfen ;D

Alıntı sygnylmz Nickli Üyeden Alıntı
    Şevket, dnz, süü, sygnylmz, Eugene olarak 20-24 Şubat tarihleri arasında Sarıkamış'a gitmeyi düşünüyoruz. Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz. O tarihlerde Çamkar ve Toprak Otel dolu olduğundan Kardelen otel, Kızılay veya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde kalcaz. Gidiş-dönüş Thy'nin direkt seferiyle(Sabiha Gökçen).
    Fiyat gidiş dönüş tarihleri hakkında bilgin varmı saygın??
    FTWO prime......board<br />FTWO mondo....baglama<br />FTWO wayne.....bot <br /><br />Giray KÜREKÇİ<br /><br />İstanbul --KÜÇÜKÇEKMECE--

Alıntı GİRAY Nickli Üyeden Alıntı
    Fiyat gidiş dönüş tarihleri hakkında bilgin varmı saygın??
    Uçak bileti gidiş-dönüş 160 ytl civarında tutuyor, otel+skipass+yemeklere de günlük 70-80 ytl civarında bir para vercez. 20'sinde öğlen saatlerinde uçağa biniyoruz, 24'ünde de öğleden sonra uçağa binip Kars'tan dönüyoruz.
    Wake me up when november ends...<br />Thank you for snowboarding!<br />Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... Mustafa Kemal Atatürk

ufffffffffffffff ya :( :( niye istanbulda oturmuyorum ki :'(

ankaradan da karsa uçak var. saygınlarla görüşüp ankaradan dahil olabilirsin
    Ezgi Algur - 1981 - 0 Rh(+)
    İstanbul - Maltepe
    Board : Rossignol Reserve 148
    Bağlama : Rossignol HC250
    Bot : Vans Mantra Black/Violet

süü
    Ziyaretçi

umut gelmek istersen ankara -kars seferleride var orda bulusuruz hic sorun olmaz yolda yalniz olursun sadece

olsun ya yolda yanlız olym nolcak :D ama işte okulaadaa denk geliyo püfffff çok zewkli olucağı kesin yaa

eşim ve ben 18-22 şubat tarihlerinde sarıkamışta (toprak otelde) olacağız belki karşılaşırız sürekli hava tahminlerini kontrol ediyoruz, umarım hava güzel olur ??? kayaktürkiyeninde o tarihlere toprak otel için programı vardı belki bilginiz vardır ama yinede söylemek istedim, orada yer olabilir fiyatta uygundu birde sarıkamışta kardelen otel var orası ilede görüşebilirsiniz. http://www.kardelensarikamis.com/

Sayfa 1/10 123 ... SonSon