Sarıkamış 2016 - Sayfa 4
Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
64 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sarıkamış 2016

Standart Cevap: Sarıkamış 2016

http://www.teleferikhaber.com/2015/s...alesi-yapildi/
    burada 2 ay içinde tamamlanacak diyor. ben başka bir yerde ihaleyi Bursa'daki teleferiği yapan firmanın ihaleyi
    aldığını okumuştum da şimdi bulamadım linki. Yılbaşına yetiştirecekler büyük olasılıkla.

olmaz olmaz diye bir şey yok... lakin ki henüz başlamadılarsa; 60 günlük iş teslim süresi, üstüne testi ıvırı zıvırı derken rahat rahat şubat ortasını bulur açılması...

çamkar otel'den bir arkadaşım 8-15 şubat tarihlerinde gelip gelemeyeceğimi sordu. Ben de tabiki geliyorum beni yaz dedim demek istediğim; sezona orası açılıyor millet...

ha bu arada... bu tarihlerin kendisine uygun olduğunu düşünen varsa söylemesi halinde şimdiden adını yazdırabilirim. elden ne geliyorsa hani...

Alıntı umust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha bu arada... bu tarihlerin kendisine uygun olduğunu düşünen varsa söylemesi halinde şimdiden adını yazdırabilirim. elden ne geliyorsa hani...
    İki arkadasimiz bilet almisti. Tarihlerini hatirlamiyorum. Belki aynidir sizinle.

Kahvaltıda Sarıkamış'a gidileceği belirtilmişti. Tarihler belirlense de biletlerimizi şimdiden alsak. Sonrasında konaklama fiyatına bilet almak zorunda kalmayalım. Kar Tutkusu duy bu sesi uçak kaldır uçur bizi

Uçak saatleri değişmedi ise zor olur ama haftasonuna denk getirilebilirse biz de geliriz!!!

Alıntı speedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kahvaltıda Sarıkamış'a gidileceği belirtilmişti. Tarihler belirlense de biletlerimizi şimdiden alsak. Sonrasında konaklama fiyatına bilet almak zorunda kalmayalım. Kar Tutkusu duy bu sesi uçak kaldır uçur bizi
    en son Otel ile görüşmemizde 17 - 21 Şubat arasında yer ayırtmıştık. Bu durum hala geçerli , liftler yapılırsa ben gitmeyi planlıyorum

Biraz daha güncel haberler gelsin, ona göre alacağım bileti.

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son Otel ile görüşmemizde 17 - 21 Şubat arasında yer ayırtmıştık. Bu durum hala geçerli , liftler yapılırsa ben gitmeyi planlıyorum

Biraz daha güncel haberler gelsin, ona göre alacağım bileti.
    Sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyorum. Teşekkürler

Standart Re: Cevap: Sarıkamış 2016

Terör olaylarından önce aldığım, 05-09.01.2016 arası Anadolu jet biletim var. Sanırım elimde kalacak
    Live to snowboard, Snowboard to live
    rOmE Agent Rocker 14'
    rOmE 390 BoSS 14'

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon