önemli olan seviyene uygun kayak alabilmen![]()
önemli olan seviyene uygun kayak alabilmen![]()
ARH+
19.11.1963 ÇORUM
kendi adıma konuşmak gerekirse marka farketmez bence.zevk amaçlı kayıyorum zaten çok üst düzey tekniğimde olmadığı için çok üst düzey olmasınada gerek yok.bütçeme uygun olsun kendimin olsunda marka farketmez.ben bu sene rossignol aldım umarım memnun kalırım.
Yırtarak geçiyor kalbimizden hayatı da törpüleyen zaman şuramızda bir şey var acıya benzer umuda benzer böyle günlerde her şey hem acıya hem umuda benzer...
arkadaşlar tartışmaya gerek bıle yok fıscher bu işten anlayanların bırıncı tercıhıdır.gerçekten mukemmel ben kayakevimde sadece fıscher marka kıralama yapıyorum ve musterılerımın mennunıyetı fıscher ı haklı cıkarıyor.
Otomotiv deki gibi. Eskiden tipik klişeler vardı, BMW seri, Mercedes konforlu, Audi paslı (pas tutardı kolayca).
Artık bunlar yok, Sportif ve serilik denilince BMW M serileri, Mercedesin AMG si, Audi nin S line ı. Komfor, BMW 5-7 seri, Mercedes S (Maybach sözkonusu değil tabi), Audi A6 - A8.
Ben çoğu arkadaşın dediği gibi her kayak markasının ve board markasının iyi modelleri ve orta modelleri var.
Ben Fisheri tercih ederdim amaFransızları sevmem pek :D
Atomic Triarc 159
Atomic Zombie
Atomic Tremor Boa
aynen bende hıc sevmem fransız ve ıngılızlerı oldum olası ısnanları sömurduklerı ıcın >:( ama hata onların degıl kı bızı yoneten yetersiz çobanların
Yarışçıların aldığı sonuçlara bakma derim ben çünkü o çoğunlukla pazarlama ve harcanan para ile ilgili. Bir yarışçı bir yıl atomic bir diğer yıl rossignol vb gibi kayabilir.
Hedef sana ekonomi, stil ve tarz açısından en uygun kayağı bulmaktır. Markası herşey olabilir.
Ben bir SPX çalışanı olarak Rossignol'u öneririm fakat diğer birçok markada kötü demek değil bu her markanın çok güzel kayakları vardır.
Ama kayak ve snowboard konusunda insanlara öneride bulunurken en önem verdiğiiz nokta nasıl kaymayı sevdikleridir. Freeride kayan birine verdiğimiz malzeme ile freestyle kayan birine verdiğimiz malzeme farklılık gösterebilir.
İlk olarak şunu bulmalısın. Sen nasıl kaymaktan keyif alıyorsun. Daha sonra da sana en uygun kayağı araştırarak bulmanı tavsiye ederim. Acele etme derim. Birçok ürüne bak ve kararını buna göre al. Çünkü kayak veya snowboard her sene alınmayan bir malzemedir.
Daha sonra üzülmeni istemem.
Tolga ATALAY
Birçok konudan ele alınabilir bu konu, şu konuya da dikkat etmek gerekli bence : Sadece kaya olarak düşünmüyelim, eldiveninden elbisesine, kayak çantasından gözlüğne bence aynı özeni göstermeli tercih edilecek marka.... Ben rossignol dedim.. 3 sezondur kullanıyor tüm ekipmanını rossinin, memnunum..İstanbul Bahçelievlerde outlet bir mağazadan tamamını %50 iskontolu almıştım..
rossingnol genelde kayak kiraya verenler satın alır ve kiraya verir kişiye özel kayakta bence en iyisi atomic beta serisi şu sıralar
@
tamam Recep ya kar yağmadı ben napiiimsnow_tepe Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Emrah Beyinde dediği gibi iki markada iyi bir marka kesinlikle bir diğerine çamur atılamaz ama bu sektörün Dünya piyasasındaki çoğunluğuna ROSSİGNOL sahip bu arada Rossignol un teklolojileri bildiğim için söylüyorum teknolojileri gayet iyi sen yinede araştır ama unutma son karar her zmn senin![]()
Coşkun Topsaç