Rossignol & Fischer - Sayfa 2
Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
43 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Rossignol & Fischer

Standart Ynt: ROSSIGNOL & FISCHER

Alıntı ApheXx Nickli Üyeden Alıntı
    merhabalar,
    3-4 gun once kesfettim bu forumu ve acikcasi cok yardimi dokundu... kac gundur devamli tum yazilari okuyorum :D ben gecen ay bir kartepe deneyimiyle snowboard a basladim.. hatta karın ustune ilk cikisimdi :D neyse 3-5 ogrendim gibi ve inanilmaz zevk aldim. ilk gittigimde board kiraladim. almaktansa kiralamak daha mantıklı geldi. ama su an dusununce bir board sahibi olmam gerekiyor izlenimi edindim biraz arastirma yaptim burton, rossi, flow iyi markalar... sportpoint magazasinda internette baktigim kadariyla :
    ROSSIGNOL DISTRICT-IMPERIAL-RESERVE-SUBLIME 359.9 YTL
    ROSSIGNOL UNIT PACK-2HC FIFTY 170 YTL
    ROSSIGNOL FLOW DECADE yada VANS MANTRA - ROSSI DEAL,GLADE - FORUM RECON 170 YTL
    699.9 YTL

ayrica flow flite2 baglama farki 59.9 YTL... sonucta 750 gibi bir rakam cikiyor. tabi bunu circuit yada temptation alirsam +69.9 YTL'de 800 Ytl ediyor..

birinci sorum bu set benim gibi yeni baslayan biri icin ideal midir? yoksa baska alternatifler uzerinde mi yogunlasiyim... ikinci sorum ise bu model farklarinda herhangi bir problem yasarmiyim? yani 07/07 model bir board yerine 06/07 bir board alsam dizayn disinda neler degisir? yardimci olursaniz sevinirim... simdiden tesekkurler
    selam,
    anladığım kadarıyla sende yenisin, bana önerilenleri sana da aktarıyım. bu yıl kirala. kendi tarzını belirledikten ( freestyle - freeride ) sonra seçimini yap ve gelecek yıl buna göre malzemelerini al. çok daha mantıklı

KARDEŞ BU İŞİN KRALI FISCHER - BLİZZARD - ATOMİC dır DİĞERLERİ hepsi yeni yetme LER heee ben karfırtınası kullandım BLİZZARD - sonra yeşil FISCHER OLDU ARKADAŞTA GİTTİ ATOMİC ALDI..... aklında olsun!!!!

FISCHER bence ustune tanımam bunu ustalar cok ıyı bılır gırın sıtesıne zaten fıyatlardan anlarsınız
    www.masukiyekayak.com freedomm_41@hotmail.com
    özgür AKBULUT 0532 4407174-02623543338

Alıntı escuado Nickli Üyeden Alıntı
    KARDEŞ BU İŞİN KRALI FISCHER - BLİZZARD - ATOMİC dır DİĞERLERİ hepsi yeni yetme LER heee ben karfırtınası kullandım BLİZZARD - sonra yeşil FISCHER OLDU ARKADAŞTA GİTTİ ATOMİC ALDI..... aklında olsun!!!!
    katılıyorum fischer bu işte 1 numara dır.. sonra bir sıralama yapılabilir..
    Özcan ŞİRİN&nbsp;1975 B.çekmece/İstanbul<br />A Rh (+)<br /><br />Burton Custom X 156&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; <br />Burton Custom&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; <br />Vans Mantra

Erzurum Beyi Baki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kayılan zemine kara göre de değişiyo bu sıralama misal palandökenin kar pist yapısı diğer dağlara göre biraz daha sert olduğundan palandökende rossignoldense völkl daha iyidir ama hiçbiri atomic in üzerine olamaz bence....

Bu tartışmanın sonu olmaz, ama tek gerçek kıyaslama Dünya Kupalarında alınan neticelerdir ki 10 senedir,markalar klasmanında Atomic ezici bir üstünlüğe sahip. Geçen haftasonu koşulan ilk ayak sonunda oluşan sıralama,
    1- Atomic 355 puan
    2- Fischer 135 puan
    3- Rossignol 100 puan
    4- Head 80 puan
    Völkl 80 puan

arkadaşlar merhaba fişher marka takım almayı düşünüyorum tavsiye edermisinizl bu konuda fikirlerinizialabilirmiyim
    ok

Erzurum Beyi Baki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı gazellini Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar merhaba fişher marka takım almayı düşünüyorum tavsiye edermisinizl bu konuda fikirlerinizialabilirmiyim
    bu fisher kayak dimi _?

fisher dünyanın en iyi kayak takımlarından birisidir
    emin çok memnun kalıcaksın

Evt fischer gzl kayaktır.. Benimkide fischer kayak ayakkabı atomic.. İkisi çok gzl uyum sağlıyor.. ;D
    Yavuz Selim’in Sırtında Çıkan Sivilceydi. Sonra Çiban Oldu. Sonra Şiri Pençe Oldu. Ondan Doğanda Süleyman Oldu. Bir Sivilce Hiçbir Şeydir Ama, Ardından Geleni Bilirsen..!

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon