Genel Eleştirilere Bir Bakış - Sayfa 3
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Genel Eleştirilere Bir Bakış

Standart Ynt: Genel Eleştirilere Bir Bakış

oda saçma bi tekelcilik zihniyeti işte...işine geliyosa olayı yani..türkiyede hiç bişeyin standartı olmadııgı gibi bununda yok .çünkü denetim yok,tüketici hakkı yok..

[quote=emremania ]
    oda saçma bi tekelcilik zihniyeti işte...işine geliyosa olayı yani..türkiyede hiç bişeyin standartı olmadııgı gibi bununda yok .çünkü denetim yok,tüketici hakkı yok..
    [/quote

tüketici yolunmaya dünden razı olunca hakkı da olmuyor haliyle

sen farklı ol yolunma ozaman... bu ülkede sesini çıkarın bagıran çagıran hakkını alabiliyo sadece...

Alıntı emremania Nickli Üyeden Alıntı
    sen farklı ol yolunma ozaman... bu ülkede sesini çıkarın bagıran çagıran hakkını alabiliyo sadece...
    ben zaten böyle terbiyesizliğe para kazandıracağıma giderim bulgaristanda daha uzun adam gibi pistlerde kayarım kafasında bir insanım. Cumadan biryere gideceksem en azından bulgaristana giderim diyorum.

Berk tam olarak nasil oldu yani? Cuma-Ctesi ve Pazar gecesi kalacaktın, ama sana pazar gecesi satmıyorlar mı?
    Alıntı berk984 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar ben size daha da ilginç birşey söyliim. 3 gün tatil yapmak için pazartesi izin aldım. Fakat uludağda hiç bir otel cumartesi ve pazar konaklamama izin vermedi. YA diyorum tamam pazar gecesi içinde haftasonu fiyatı ödiim yani cuma-cumartesi fiyatı ödiim cumartesi-pazar kalim. yok olmaz dediler.
    Ben buna pek bir anlam veremedim. Pazar gecesi oteli doldurabileceklerini mi sanıyorlar sonuçta cuma tek gece kalan olmaz o yüzden min 2 gece diyorlar ben de onlara haftasonu fiyatı teklif ediyorum yine de begenmiyorlar.
    Bu otellerin niyeti üzüm yemek değil bağcı dövmek bence. Ben de sadece pazar gecesi için monte baia da yerimi ayırttım 135 ytlye cumartesi bursa da kalacağım. Resmen tatilimi mahvettiler.
    Dediğiniz gibi bu markete girip tek ürün satın alamamak gibi bir şey.
    En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar

Bulgar'a hiç gitmedin sanırım. Bir daha asla dedirten bir yolculuk, brrrr tüyler dikildi gene hatırlayınca...
    Alıntı Indie Nickli Üyeden Alıntı
    ben zaten böyle terbiyesizliğe para kazandıracağıma giderim bulgaristanda daha uzun adam gibi pistlerde kayarım kafasında bir insanım. Cumadan biryere gideceksem en azından bulgaristana giderim diyorum.
    En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar

Bence yeteri kadar açıklamış.
    Aslı Çetinoğlu 02.03.1976
    AB RH
    Bahçeşehir/İstanbul

Yok ben cumartesi ve pazar kalacaktım.
    onlarda öyle olmaz
    cuma-cumartesi
    cuma-cumartesi-pazar
    pazar tek gece (fiyat baya ucuz diğer günlere göre)
    kalabilrisiniz ancak dediler.
    Ben de öneri olarak cuma-cumartesi fiyatını ödeyeyim fakat cumartesi, pazar kalim dedim kabul etmediler.

Alıntı twingo Nickli Üyeden Alıntı
    Berk tam olarak nasil oldu yani? Cuma-Ctesi ve Pazar gecesi kalacaktın, ama sana pazar gecesi satmıyorlar mı?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123