Genel Eleştirilere Bir Bakış - Sayfa 2
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Genel Eleştirilere Bir Bakış

Standart Ynt: Genel Eleştirilere Bir Bakış

mesela biliyor musunuz ki bu hafta itibarıyla uludağ ve kartlakayada tek boş oda yok ??

tur şirketlerini arayınca şöyle birşey diyolar özellikle uludağ için... "Oteller minimum 2 gece kalmalı rezervasyon kabul ediyorlar" bu şu demek o kadar fazla talep varki artık talebi 2 ye çarpıp realiz etmek bile mümkün. E Allah artırsın ne diyim

Benim aklıma bir çözüm geliyor ama netleşince yazıcam yarım yamalak yazmıyim şimdi buraya

Alıntı Indie Nickli Üyeden Alıntı

Uludağ : Allah aşkına bir web sitesi yapın. Koca koca oteller sanırım para sıkıntısı çekmezler bu konuda ama galiba aralarında iletişim zayıf. Tek merkezden makul fiyatlı ski pass satılabilse harika olur. Beden terbiyesi lifti hızlandırılsa ikinci bölge gerçekten nefes aldıracak bir nebze bize. Yeni bölge yada altyapı yatırımları dicem ama çok ütopik olacak ))))))

uludag.tv var

arkadaşlar size aynen katışıyorum ama bu bizim yaşadığımız ülkenin malesef bi günahı gibi bişey :-[ yani kurumsallaşma adına sıfırız bizim ülkemizde kurumsallaşmış bi firma yok inanın o yüzden biz ne yaparsak yapalım boş
    SNOWBOARDA İNAT KAYAK

bu sene ülkemizde ortaya çıkan yeni bir akım var. "efendim bir gece veremiyoruz minimum 2 gece verebiliyoruz". Ben buna çok kallavi birşey derim de terbiyem elvermiyor. Buna resmen adamı ayakta dururken yanağından öpmeye çalışmak derler bu kadar yüzsüzlük görmedim. Kaldı ki çalışan insan cuma gecesi yola gitmek istemeyebilir ki çok normaldir. Asıl korkum şu.. yarın öbürgün mesela bakkaldan ekmek almak istediğimizde "abi kusura bakma 1 günlük ekmek vermiyoruz 7 günlük ekmek alın" yada benzincide "yarım depo vermiyoruz fullemeniz lazım" gibi dayatmalarla da karşılaşır mıyız??????

Alıntı Indie Nickli Üyeden Alıntı
    bu sene ülkemizde ortaya çıkan yeni bir akım var. "efendim bir gece veremiyoruz minimum 2 gece verebiliyoruz". Ben buna çok kallavi birşey derim de terbiyem elvermiyor. Buna resmen adamı ayakta dururken yanağından öpmeye çalışmak derler bu kadar yüzsüzlük görmedim. Kaldı ki çalışan insan cuma gecesi yola gitmek istemeyebilir ki çok normaldir. Asıl korkum şu.. yarın öbürgün mesela bakkaldan ekmek almak istediğimizde "abi kusura bakma 1 günlük ekmek vermiyoruz 7 günlük ekmek alın" yada benzincide "yarım depo vermiyoruz fullemeniz lazım" gibi dayatmalarla da karşılaşır mıyız??????

Aynen katılıyorum hocam. Şimdi durum şöyle oluyor. Haftasonu bir gece konaklama yok, mecburen cuma-cumartesi konaklama yapacaksınız. Cuma günü zaten işten çıkıp dağa ulaşmak en aşağı gece yarısını bulur akşam yemeğine bile yetişemezsiniz. Sadece bir gece yatmak için o parayı ödüyorsunuz. Gerçekten çok ahlaksızca bir durum. Ha eğer mevcut fiyatlar masrafları karşılamaya yetmiyorsa gecelik fiyatlar ona göre ayarlanır, işine gelen gider işine gelen gitmez fakat bu şekildeki dayatmalar çok yanlış. Ben bu şekilde uygulama yapan Uludağ Fahri Otel'i biliyorum, sadece sömestrda değil tüm sezon boyunca bu uygulamayı devam ettirdiler.
    Wake me up when november ends...<br />Thank you for snowboarding!<br />Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... Mustafa Kemal Atatürk

Fahrinin günahını almayalım sadece o değil su anda yüzde 90 ını bunu yapmaya çalışıyolar.

Arkadaşlar ben size daha da ilginç birşey söyliim. 3 gün tatil yapmak için pazartesi izin aldım. Fakat uludağda hiç bir otel cumartesi ve pazar konaklamama izin vermedi. YA diyorum tamam pazar gecesi içinde haftasonu fiyatı ödiim yani cuma-cumartesi fiyatı ödiim cumartesi-pazar kalim. yok olmaz dediler.
    Ben buna pek bir anlam veremedim. Pazar gecesi oteli doldurabileceklerini mi sanıyorlar sonuçta cuma tek gece kalan olmaz o yüzden min 2 gece diyorlar ben de onlara haftasonu fiyatı teklif ediyorum yine de begenmiyorlar.
    Bu otellerin niyeti üzüm yemek değil bağcı dövmek bence. Ben de sadece pazar gecesi için monte baia da yerimi ayırttım 135 ytlye cumartesi bursa da kalacağım. Resmen tatilimi mahvettiler.
    Dediğiniz gibi bu markete girip tek ürün satın alamamak gibi bir şey.

artık zıvanadan çıktı memleket bu kadar terbiyesizce göstere göstere fırsatçılık yapılmaz... pes diyorum pesss... iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor herşey

arkadaşlar gerçekten aptalca yaptıkları ama onların düşüncesi şu.. pazar gununden otele giren üniversite turları oluyor vu bu gruplar pazardan persembeye kadar kalıyor..dolayıslyla pazar gununu onlara kapattıkları için o gune musteri almıyolar...yani guvendikleri gelen o gruplar..

İyi de afedersin turda gelir perakende adam da gelir... odam var yada yok dersin... minimum şu kadar kalırsın ne demek yahu?

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon