oda saçma bi tekelcilik zihniyeti işte...işine geliyosa olayı yani..türkiyede hiç bişeyin standartı olmadııgı gibi bununda yok .çünkü denetim yok,tüketici hakkı yok..
oda saçma bi tekelcilik zihniyeti işte...işine geliyosa olayı yani..türkiyede hiç bişeyin standartı olmadııgı gibi bununda yok .çünkü denetim yok,tüketici hakkı yok..
[quote=emremania ]
[/quote
tüketici yolunmaya dünden razı olunca hakkı da olmuyor haliyle![]()
sen farklı ol yolunma ozaman...bu ülkede sesini çıkarın bagıran çagıran hakkını alabiliyo sadece...
ben zaten böyle terbiyesizliğe para kazandıracağıma giderim bulgaristanda daha uzun adam gibi pistlerde kayarım kafasında bir insanım. Cumadan biryere gideceksem en azından bulgaristana giderim diyorum.emremania Nickli Üyeden Alıntı
Berk tam olarak nasil oldu yani? Cuma-Ctesi ve Pazar gecesi kalacaktın, ama sana pazar gecesi satmıyorlar mı?berk984 Nickli Üyeden Alıntı
En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar
Bulgar'a hiç gitmedin sanırım. Bir daha asla dedirten bir yolculuk, brrrr tüyler dikildi gene hatırlayınca...
Indie Nickli Üyeden Alıntı
En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar
Bence yeteri kadar açıklamış.
Aslı Çetinoğlu 02.03.1976
AB RH
Bahçeşehir/İstanbul
Yok ben cumartesi ve pazar kalacaktım.
onlarda öyle olmaz
cuma-cumartesi
cuma-cumartesi-pazar
pazar tek gece (fiyat baya ucuz diğer günlere göre)
kalabilrisiniz ancak dediler.
Ben de öneri olarak cuma-cumartesi fiyatını ödeyeyim fakat cumartesi, pazar kalim dedim kabul etmediler.
twingo Nickli Üyeden Alıntı