"kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ?? - Sayfa 2
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: "kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??

Standart Cevap: "kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??

Alıntı snowrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elmamı daha lezzetli armut mu

yada domatesmi daha kırmızı patlıcanmı daha mor

en iyisi leğenle kaymak boarda bulaştık kurtulamıyoruz gündüz kayıyoruz gece de rüyamızda böyle bi şey işte. köprüden önce son çıkıştasın o zehir kanına girdi mi ömrünün sonuna kadar kurtulamazsın

şimdi gelelim sorunun cevabına:

delimisin tabi ki snowboard hiç düşünmeye bile gerek yok

bi sezon kirala sonra kayma stiline göre malzeme seçimine karar verirsin buradan yardımcı oluruz. sakın ola kayağı deneme düz gitmeye alışırsan boarda geçmekte hiç bilmeyen birine göre zorlanabilirsin :D
    Dediğin herşeye katılıyorum abi snowboard konusunda ama kayak yapmış biri olarak kayakta düz gitmeye alışıpta snowboardda yan gitmeyi hiç garipsemedim hatta kayarken aklıma bile gelmedi hatta 2 ayağımın sabit bağlı olmasınıda hiç garipsemedim sonuçta 2 si farklı şeyler kayak yapıpta boarda geçen kişi kayagı kafasında tamamen bitirmişse , hiç kayak yapmamışken board daha hızlı öğrenilir mantığına katılmıyorum :D

Benim cevabımda tabiki dibine kadar snowboard :D

Alıntı yesilkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu eşiği geçmek tahmini olarak ne kadar sürer ?
    Valla bu belli kriterlere göre değişir.
    1- Acıya nekadar tahammülün var?
    2- Ne kadar hırslısın?
    3- Ne kadar yeteneklisin?
    4- Sezonda kaç gün kayabileceksin? Tekrar imkanın nekadar?

Yani yeni başlayıp tüm acılara dayanıp peşpeşe 5-6 gün sabahtan akşama kadar kayan bir Snowbordçu her sezon farklı günlerde 5 gün kayan toplamda 15 kez kaymış 3 yıllık bir Snowboardçudan daha iyi kayabilir.

Alıntı snowrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içimizdeki irlandalı senmişsin diyecektim ki son cümlende alabileceğin hazzı kelimelerle anlatamam yazınca vazgeçtim
    Bizde yalan yok, hilafta yok.
    Ata Hazar 0 RH (-) DÜZCE
    Snowboard’ a başlayan gençler işin içinden çıkamayınca kendilerini hemen bir hastaneye atarlar, doktor inceler ve tek bir cevap vardır; “ Arkadaşlar, artık sizin için tıbbın yapabileceği hiçbir şey yok, sizler ömrünüzün sonuna kadar snowboardçusunuz! “
    Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

Kavgada söylenmeyecek laflar edeceğim.

Kayakta 24 teknik, boardda 4 teknik vardır.

Kayak yapmayı beceremeyen boarda geçer. Ayağına tahtayı takan boardcuyum der geçinir.

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavgada söylenmeyecek laflar edeceğim.

Kayakta 24 teknik, boardda 4 teknik vardır.

Kayak yapmayı beceremeyen boarda geçer. Ayağına tahtayı takan boardcuyum der geçinir.
    Madem Atahazar abi bi Erzuruma has laf etti ( Bizde yalan yok hilafta yok ) Bende söyleyeym bitane.. Senin canın yiyim gardaaaşş.. Maverick abime katılıyorum.. kenardan köşeden ama, arkasına sığınarak.. :D
    Allah, onlara Türk adını verdi. Ve yeryüzüne hâkim kıldı. ( Divânü Lügati't-Türk ( önsöz ) )

Standart "kayak" mı "snowboard" mu yoksa "snowblade" mi ??

Su ayagina boardu geciren boardcuyum diye gecinir lafina anlam veremiyorum ne diyelim kizakciyizmi diyelim ? :D
    Gnu Pickle 2013
    Union Contact
    Thirty Two Summit

Alıntı Ömer.T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su ayagina boardu geciren boardcuyum diye gecinir lafina anlam veremiyorum ne diyelim kizakciyizmi diyelim ? :D
    Ayağına bordu geçiren değil yalnız.. Ayağına tahtayı geçiren... tahtayı geçirirsen kızakçı olursun tabiki.. boardu geçirirsin bordcu.. :D
    Allah, onlara Türk adını verdi. Ve yeryüzüne hâkim kıldı. ( Divânü Lügati't-Türk ( önsöz ) )

ahahah kavga buraya da sıçramış
    Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,
    yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.
    Bu yüzden halatlarını söküp at.
    Güvende olduğun limandan ayrıl.
    Yelkenlerini rüzgarla doldur.
    Araştır. Hayal et. Keşfet.

herkese merhabalar.bu forumda ilk mesajım.bu konuya yazmak istedim.3 senedir kayak yapıyorum son 2 senedir snowblade yapıyorum.Şunu söylemek istiyorum snowblade gercekten cok zevkli ve kolay.kayak da yapamayacağınız çoğu şeyi snowblade ile rahatca yapabiliyorsunuz.türkiyede snowblade bulmak zor ben kiev den revel8 almıştım ilk defa bu hafta karepede denedim inanılmaz zevkliydi

revel8 tansho - YouTube

acemi olmama rağmen snowblade ile birçok hareketi cok rahat yapabiliyorum.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Bu Konudaki Etiketler