bizim arkadaşlarında odasından fare çıktı greenpark ta 20gun kadar once gitmiştik
bizim arkadaşlarında odasından fare çıktı greenpark ta 20gun kadar once gitmiştik
3-4-5-6 ocak günleriydi ben tam tarih veriim ama o fındık faresiydidnz Nickli Üyeden Alıntı
)
The Greenpark Kartepe Resort düzenli olarak her ay profesyonel ilaçlama firmaları tarafından ilaçlanmaktadır. Dileyen kişiler otel yetkililerinden bunun kayıtlarını görebilirler.
Bu fare görme olayı tahminime göre apartlarda veya otel binasında da -1- 2 - 3 veya 4 katta olmuştur çünkü bu katlar bilenler bilir. Toprakla sıfır bir konumdadır. Ne kadar fare tuzakları kurarsanız kurun yine de bu tür yerlerde karşınıza çıkabiliyor. Herhangi bir misafir camını açık bıraktığı an içeri girebilmektedir.
emrolduğu gibi dos doğru ol
Yaa birak simdi bu savunma hikayelerini.Bole otellere gidicen sadece bagirican cagirican sovucen bak nasil ayagini yaliyolar.Bunlar anca bundan anliyor.Gecen benim amcaogluda uludagda bi rezervasyon yaptirmis gittiginde adamlar yerimiz yok gibi birsey soylemis tabi onunda kafa atmis aynen bagirmis cagirmis ondan sonra bi kisi bile cit cikaramamis onlarin orda kaldigi 4 gun boyunca. Herdedigide hemen yapilmis. Bunu istiyolar herhalde. >:( >:( >:( CarveMaster abi senin olaya bak simdi ben bile burda sinir oldum o ne demek ya sebilden 2 plastik bardak kullaninca azarlamak sanane kardesim istersem sebili dikerim tepeme. Nese ben insallah bi sıkıntı cıkmamasi durumda haftaya haftasonu Kartepeye gitmeyi dusunuyorum Green Park ta kaliriz buyuk ihtimal bakalim benim basima da bunlardan biri gelsin napiyorum...
13 şubatta kartepe Greenpark ta kaldım ,gideceğimiz önceki günün akşamı belli olmuştu oteli de rezervasyon için arıyosanız sabah 9 la akşam 5 arasında aramamız lazımmış bu saatlerden sonra telefona çıkan adam size sadece telefonu açıyo ve kapıyor neyse bende greenparkın kendi websitesine girdim ve online reserv. bölümünden kredi kartı numaramıda verip reserv. yaptım ve bana confirm. number(onay kodu) verdi site, diğer gün maşukiyede oteli aradım bi aksilik olcağını biliyodum rezervasyon bölümüyle görüştüğümde internetten reserv yaptığımı söyledim ve bana onay kodu verildiğini söyledim tabi ordakilerin henüz sitelerinde böyle bi sistem olduğundan bile haberleri yoktu ve reservasyonumun gözükmediğini söylediler ve reserv. yaptığım site greenpark kartepe nin kendi sitesi bende yolda olduğumu benimle ilgili bi sorun olmadığını kendilerinin bu sorunu halletmeleri gerektiğini söyledim sonuçta gittim şansıma boş oda vardıda kaldım diyceğim odurki greenparkın web sitesinden reserv. yapmayın ve lütfen şikayetlerinizi mümkün olduğunca dile getirin her ortamdaki onlarda bu dağ bizim hizmette bu kadar mod undan çıkıp dağlarıyla başbaşa kalabilme risklerini göz önüne alsınlar saygılar
Burton Se7en board<br />P1 bindings
12-13 şubat tarihlerinde ben de bu malum oteldeydim.... uludağ, kartalkaya, vb yerlerde onlarca farkı otelde kaldım bugüne kadar.... müşterilerine bu kadar kötü hizmet veren bir işletme görmedim. resepsiyondan garsonlarına, lift görevlilerinden kat görevlilerine... inanılmaz derecede küstah, algılamakta zorlandığım kadar ilgisiz bir otel personeli... bir daha gider miyim ? hayır... bana gidelim mi diye soran olursa ne derim? kaçın derim....
gittiğim tarihte kar çok güzeldi, onu ayrıca belirtmek istiyorum.... eleştirim tamamen otel yönetimi ve personelinedir...
arkadaşlar merhaba bende geçen hafta 16-17 martta kartepedeydim. kar biraz helva konumundaydı ama yapacak bişi yok sezonun sonu. otelde kaldım çatı altı bir odada otel full dü ancak ne yapıp ne edip odamı çatı altına aldırdım diğer odalardan uzak sessiz ve sakin. otel çalışanlarına gelince oldukça kötüler ve insan görmemiş gibi bakıyorlar. bana kalırsa bu tip garsonlarla lobi görevlileriyle ancak kendileri gibi tipleri ağırlarlar. ayrıca maşukiyeli bazı tiplerle uğraşmak zorunda kaldım. kız arkadasımla gittim ve o enteresan tiplerin kendilerini birsey zannederek bakmaları sinirime dokundu ve birini kara gömecektim görevliler aldı elimden. ( ist. büyük sehir pro. kick-box dövüşçüsüyüm) kısacası o tipler oteldeki bir cok calısanla baya muhabettleri iyi ona güveniyorlar sanırım. neyse kartepe mi sadece günübirlik baska bir yere gidemeyeceksem zamandan dolayı gidip aksam dönerim otelde kalmam açıkcası.
ayrıca havuza giriyorsunuz cam tam telesiyeje bakıyor gecen herkez havuzu izliyor günübirlikçilerle birlikte insan camlara bir film yaptırır. bunlar otelciliği uludağdakilerden veya antalyadakilerden öğrensinler.
ist te 3-4 oteli olmak ben otelciyim demek değil. ufacıl moteller ne hizmetler veriyor utansınlar. saygılar hepinize.
OPTION Supercap
OPTION Contact
THIRTYTWO
A Rh +
and GALATASARAY FOREVER
Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım...
Geçmiş olsun arkadaşım,
Yani bu kadar rezillik olmasına rağmen bu Otel işletmesinin kendisine çeki düzen vermeyi akıllarından bile geçirmemesi çok yazık. İstanbul'a 1.5 saat uzaklık mesafesi avantajını maalesef kullanamayan bu ve benzeri zihniyetler sayesinde turizmin gelişememesi yadırganmamalı. Valla 4-5 saat yolculuğu göze alıp Kartalkaya'ya gidiyorum.Valla nasıl değiyor. İnsanları insan, işletmeciliği süper. Green Park nasıl olsa bir şekilde parasını kazanıyor ve yaptıkları rezillikleri çoğu müşteri içine atıp öyle dönüyor. Hakkımızı aramaya çalışsak bu sefer de tam bir " işine gelirse kardeşim hizmetim bu ister al ister almaa ". Bu zihniyetler değişmediği sürece Kartepe adam olmaz. Adam olana dek te gitmeyi düşünmüyorum.
Forever Kartalkaya :D
Head True Black 157 Board<br />Head P4 Bindings<br />Burton Boxer Boots<br />Selçuk Duran 1978 A rh(+) Feneryolu
skandal.com
zaten kartepeyi hiç sevmem bu tür haberler daha da soğutuyo insanı....