Valla teşekkürler, bu konu süper olmuş
Ben de bir iki aydır kite bakıyorum, bir türlü karar veremedim, zaten talep fazla olmadığından mı bilmiyorum, bu konuda satıcılardan fazla bi destek de göremedim açıkcası. Örneğin, Cabrinha'nın web sitesinden aldığım türkiye satıcısını (adrenaline) telefonda aradım, telefonu açan sekreter kız, kite mı diye şaşırdıktan sonra, çok değerli bir kurumsal şahsiyete bağladı, adam 32 yaşındaki bana "nereyi aradın canım sen" şeklinde yaklaştı, sonra da kite'lara bakan arkadaş yok burda, numaranızı bırakın o sizi arasın dedi, tabi beklendiği üzere arayan soran da olmadı

1500 € bayılacağınız kite'ın başına bişey gelirse nasıl ilgilenirler orasını siz düşünün. Yazık, ben 12 liralık içecek siparişi için bizim köşedeki bakkalı aradığımda bile daha sağlıklı cevap alıyorum.
Neyse konuyu dağıtmayalım.
Benim durum şu şekilde:
1) 2 adet (almışken tek seferde iyisini almaktan yanayım, aradan çıksın)
2) 32 beden
3) Sıralama şu şekilde olur sanıyorum: Akyaka, Gökçeada, belki Ayvalık (bu arada yine konu dağılmasın da, ben ilk dersi alaçatı'da aldım, acemilikten mi nedir, ordaki kite alanı dar, kalabalık geldi bana, yoksa tatil için sık gidiyorum Alaçatı'ya, yani Alaçatı'ya bi şans daha verilir mi?

)
4) 78 kg (henüz 5-6 günlük kite tecrübem olduğundan açıkçası tam karar veremedim hangi stilde kayacağıma ama ağırlıklı freeride- diyebilirim, ama tabii basit freestyle wakestyle hareketler de denemek isterim)
Şimdiden teşekkürler, kite'ları alalım, yazın bol bol organizasyon yapalım..