Hangi KiteBoard, KiteSurf Almalıyım ? Kite Seçimi Nasıl Olmalı ? - Sayfa 2
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hangi KiteBoard, KiteSurf Almalıyım ? Kite Seçimi Nasıl Olmalı ?

Standart Cevap: Hangi KiteBoard, KiteSurf Almalıyım ? Kite Seçimi Nasıl Olmalı ?

ozone hiç kullanmadım ama çok fazla duydum ve gördüm Fransızların en iyi yaptıkları iş diye biliyorum çünkü sadece ozone başlı başına bir paraşüt şirketi Murat BEY yanlışım var ise düzeltebilir. Ozone Catalyst başlangıç ve orta seviyelerin en güzel paraşütlerinden birisi diye çok duydum.

Standart Cevap: Hangi KiteBoard, KiteSurf Almalıyım ? Kite Seçimi Nasıl Olmalı ?

bende ozone kullanıyorum 12 metre herkese tavsiye ederim bir kere 4 ipli olduğundan kontrolü çok rahat.

Alıntı bukeym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Emrah,

Senin paket şöyle oluyor:

1. Kite: Ozone Catalyst 12 m2
    http://www.ozonehobby.com/12m2-Catal...12,PR-365.html
    2. Bord: Underground Tahee 134 cm
    http://www.ozonehobby.com/Tahee-2012,PR-337.html
    3. Trapez: NPX Impact, ya da Xover Waist Medium
    http://www.ozonehobby.com/Trapezler,LA_149-2.html
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

Çok doğru. İlk yıllar için en doğru seçim.

Alıntı bsnowboarder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozone hiç kullanmadım ama çok fazla duydum ve gördüm Fransızların en iyi yaptıkları iş diye biliyorum çünkü sadece ozone başlı başına bir paraşüt şirketi Murat BEY yanlışım var ise düzeltebilir. Ozone Catalyst başlangıç ve orta seviyelerin en güzel paraşütlerinden birisi diye çok duydum.
    Murat Bükey
    Leaders of Snowkite Evolution
    Mobile: +90 532 615 07 33
    www.ozonehobby.com
    info@ozonehobby.com

1) 1 adet
    2) Medium(30) mümkünse yukarı kaymayanından
    3) Ankara’ya yakın olan yerler tercihimdir
    4) 66 kg. / freeride-freestyle-wakestyle-lowwind uygun upwind kapasitesi yüksek yüzüme sprey yapmayacak bir tahta istiyorum

Yardım için teşekkürler Murat...

Valla teşekkürler, bu konu süper olmuş

Ben de bir iki aydır kite bakıyorum, bir türlü karar veremedim, zaten talep fazla olmadığından mı bilmiyorum, bu konuda satıcılardan fazla bi destek de göremedim açıkcası. Örneğin, Cabrinha'nın web sitesinden aldığım türkiye satıcısını (adrenaline) telefonda aradım, telefonu açan sekreter kız, kite mı diye şaşırdıktan sonra, çok değerli bir kurumsal şahsiyete bağladı, adam 32 yaşındaki bana "nereyi aradın canım sen" şeklinde yaklaştı, sonra da kite'lara bakan arkadaş yok burda, numaranızı bırakın o sizi arasın dedi, tabi beklendiği üzere arayan soran da olmadı 1500 € bayılacağınız kite'ın başına bişey gelirse nasıl ilgilenirler orasını siz düşünün. Yazık, ben 12 liralık içecek siparişi için bizim köşedeki bakkalı aradığımda bile daha sağlıklı cevap alıyorum.

Neyse konuyu dağıtmayalım.

Benim durum şu şekilde:

1) 2 adet (almışken tek seferde iyisini almaktan yanayım, aradan çıksın)
    2) 32 beden
    3) Sıralama şu şekilde olur sanıyorum: Akyaka, Gökçeada, belki Ayvalık (bu arada yine konu dağılmasın da, ben ilk dersi alaçatı'da aldım, acemilikten mi nedir, ordaki kite alanı dar, kalabalık geldi bana, yoksa tatil için sık gidiyorum Alaçatı'ya, yani Alaçatı'ya bi şans daha verilir mi? )
    4) 78 kg (henüz 5-6 günlük kite tecrübem olduğundan açıkçası tam karar veremedim hangi stilde kayacağıma ama ağırlıklı freeride- diyebilirim, ama tabii basit freestyle wakestyle hareketler de denemek isterim)

Şimdiden teşekkürler, kite'ları alalım, yazın bol bol organizasyon yapalım..

Selam Riverside,

Ankaraya kaymak için en yakın yer: Bu soru çok hoşuma gitti. Cevap : Haymana :p hehe.

Sanırım en kolay ulaşım Istanbul Kilyos Burç beach ya da Gelibolu. Ayrıca Ayvalık Kite Zone.

Malzemelerzone gelince:

Kite: Catalyst 10m2
    Bord: Underground Tahee 134 ya da FLX 135 (FLX modeli 4 konkavlı olduğu için en az sprey bunda olur)
    Trapez: NPX Impact Medium ya da XOver Waist Medium. En üst model Impact.

Görüşmek üzere

Alıntı Riverside Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) 1 adet
    2) Medium(30) mümkünse yukarı kaymayanından
    3) Ankara’ya yakın olan yerler tercihimdir
    4) 66 kg. / freeride-freestyle-wakestyle-lowwind uygun upwind kapasitesi yüksek yüzüme sprey yapmayacak bir tahta istiyorum

Yardım için teşekkürler Murat...
    Murat Bükey
    www.ozonehobby.com
    info@ozonehobby.com

Sevgili Serci,

Malzeme seçimi ve her türlü kitesurf konularında beni istediğin zaman arayabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. 532 615 07 33. Ozone Hobby

Malzeme tavsiyelerime gelince:

Kitelar: 8 m2 Catalyst sadece kite + 12 m2 Catalyst komple takım kite (bar+pompa+leash dahil)
    Bord: Tahee 134 cm
    Trapez: NPX Impact ya da Xover waist Medium.

Görüşmek üzere.

Murat Bükey

Alıntı serci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla teşekkürler, bu konu süper olmuş

Ben de bir iki aydır kite bakıyorum, bir türlü karar veremedim, zaten talep fazla olmadığından mı bilmiyorum, bu konuda satıcılardan fazla bi destek de göremedim açıkcası. Örneğin, Cabrinha'nın web sitesinden aldığım türkiye satıcısını (adrenaline) telefonda aradım, telefonu açan sekreter kız, kite mı diye şaşırdıktan sonra, çok değerli bir kurumsal şahsiyete bağladı, adam 32 yaşındaki bana "nereyi aradın canım sen" şeklinde yaklaştı, sonra da kite'lara bakan arkadaş yok burda, numaranızı bırakın o sizi arasın dedi, tabi beklendiği üzere arayan soran da olmadı 1500 € bayılacağınız kite'ın başına bişey gelirse nasıl ilgilenirler orasını siz düşünün. Yazık, ben 12 liralık içecek siparişi için bizim köşedeki bakkalı aradığımda bile daha sağlıklı cevap alıyorum.

Neyse konuyu dağıtmayalım.

Benim durum şu şekilde:

1) 2 adet (almışken tek seferde iyisini almaktan yanayım, aradan çıksın)
    2) 32 beden
    3) Sıralama şu şekilde olur sanıyorum: Akyaka, Gökçeada, belki Ayvalık (bu arada yine konu dağılmasın da, ben ilk dersi alaçatı'da aldım, acemilikten mi nedir, ordaki kite alanı dar, kalabalık geldi bana, yoksa tatil için sık gidiyorum Alaçatı'ya, yani Alaçatı'ya bi şans daha verilir mi? )
    4) 78 kg (henüz 5-6 günlük kite tecrübem olduğundan açıkçası tam karar veremedim hangi stilde kayacağıma ama ağırlıklı freeride- diyebilirim, ama tabii basit freestyle wakestyle hareketler de denemek isterim)

Şimdiden teşekkürler, kite'ları alalım, yazın bol bol organizasyon yapalım..
    Murat Bükey
    www.ozonehobby.com
    info@ozonehobby.com

Arkadaşlar,

Çeşme Pırlanta plajında yeni Kite Merkezi açılıyor. Detayları daha sonra bildireceğim.
    Murat Bükey
    www.ozonehobby.com
    info@ozonehobby.com

Arkadaşlar,

Çeşme Pırlanta plajında yeni Kite Merkezi açılıyor. Detayları daha sonra bildireceğim.
    Murat, uygun bir yer soylede bi tane de biz acalim
    Tum yaz boyunca kite yaptigini hayal bile edemiyorum

Arkadaşlar,

İşte ben haber diye buna derim, detayları bekliyoruz üstad..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler