Sarıkamış 2012 - Sayfa 8
Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
106 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Sarıkamış 2012

Standart Cevap: Sarıkamış 2012

Sarıkamış ı da özlemişim valla fotoları görünce içim gitti, neyseki az kaldı

Pazartesinden beri devam eden kar yağışı dün gece durdu. Hava açık, cam gibi bir hava var. Veee tabi ki kristal karın güzelliği de ortaya çıktı. Kar üstüne serpilmiş kristaller parıl parıl parlıyor.

Alıntı sméagol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pazartesinden beri devam eden kar yağışı dün gece durdu. Hava açık, cam gibi bir hava var. Veee tabi ki kristal karın güzelliği de ortaya çıktı. Kar üstüne serpilmiş kristaller parıl parıl parlıyor.
    Smeagol sen bi ara "Sarıkamış'ta hava muhalefeti nedeni ile pistlerin kapandığı çok nadirdir" demiştin. Doğru mudur?

Bir de senin Sarıkamış'ta ki olayın nedir? Orada mı çalışıyorsun?

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Smeagol sen bi ara "Sarıkamış'ta hava muhalefeti nedeni ile pistlerin kapandığı çok nadirdir" demiştin. Doğru mudur?
    Pistler yüksek ve sık sarıçam ağaçlarıyla çevrili olduğu için, tipi, rüzgar,sis vs pist ve telesiyejleri etkilemiyor. Sağlı sollu ağaçların arasından kayıldığı için bu durumlarda kaybolma riski de yok. O yüzden hava muhalefeti nedeni ile pistlerin kapandığını ben görmedim henüz(4 yıldır kayıyorum Sarıkamış'ta). Sis yüzünden önümde giden telesiyeji göremediğim bir günde tüm pistler açıktı mesela.

Bir de senin Sarıkamış'ta ki olayın nedir? Orada mı çalışıyorsun?
    Sarıkamış'ta bir ilköğretim okulunda öğretmenim Maverick.

Pistler yüksek ve sık sarıçam ağaçlarıyla çevrili olduğu için, tipi, rüzgar,sis vs pist ve telesiyejleri etkilemiyor. Sağlı sollu ağaçların arasından kayıldığı için bu durumlarda kaybolma riski de yok. O yüzden hava muhalefeti nedeni ile pistlerin kapandığını ben görmedim henüz(4 yıldır kayıyorum Sarıkamış'ta). Sis yüzünden önümde giden telesiyeji göremediğim bir günde tüm pistler açıktı mesela.

Çok güzel. Geldiğimiz de mutlaka görüşelim.

Çok güzel. Geldiğimiz de mutlaka görüşelim.
    Görüşelim evet. Çok memnun olurum.

Oraya geldiğimizde birlikteyiz desene Fırsat olursa senin okulada uğrarız hatta

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oraya geldiğimizde birlikteyiz desene Fırsat olursa senin okulada uğrarız hatta
    Haftasonu dağda buluşuruz. Haftaiçi okula da beklerim tabi. Hatta öğle arasında, okulun karşısındaki kebapçıda nefis cağ kebabının tadına bakabilirsiniz gelmişken.

Haftasonu dağda buluşuruz. Haftaiçi okula da beklerim tabi. Hatta öğle arasında, okulun karşısındaki kebapçıda nefis cağ kebabının tadına bakabilirsiniz gelmişken.
    Neyyy birisi Cağ kebabı mı dedi Bir fırsatını ayarlayabilirsek neden olmasın

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyyy birisi Cağ kebabı mı dedi Bir fırsatını ayarlayabilirsek neden olmasın
    en son kolunu kırdığında sana cağ kebabı yedirmiştik sarıkamış'ta hatırlarsın belki... bir daha kırma ama gidip yiyebilirsin pekala...

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon