Q Adrenalin Spor
Sayfa 1/4 123 ... SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Q Adrenalin Spor

Exclamation Q Adrenalin Spor

Q Adrenalin Spor Malzemeleri
    Adres:Göztepe Mah Uğur Sk. No:2
    Anadolu Hisarı-Beykoz/istanbul
    Tel:0216 668 09 92-93
    Fax:0216 668 09 94
    Gsm:0530 222 49 30
    Batista Rules!

Standart Cevap: Q Adrenalin Spor

Anadolu hisarında Bulunan facebook da da reklamı bulunan Q adrenalin spora bugün bir uğradım arkadaşlar ve çok memnun kaldım ziyaretimden. Öncelikle Mağaza müdürü Cem bey ve benim bütün sorularıma ve merakıma yanıt veren Kerem beye çok teşekkür ederim. Sayesinde yakın bir arkadaşıma Rome board aldık. Bu arada ürünler çok çeşitli ;Rome snowboardlar da kampanyalı modeller mevcut ve yeni 2012 Rome ve Trans boardlar da yarın ellerinde olacak. Tekstilde ise brunotti modelleri mevcut mağaza olarak ise çok rahat ve sizi sıkmayan bir ortamı var.Kalite ve uygun fiyatlı ürünler konusunda bize gidilecek bir mekan daha çıktı. Ayrıca indirim konusunda da ellerinden geleni yapıyorlar ve en kötü bir çaylarını içip sohbet etemeye bile gidelir.
    Batista Rules!

Hayırlı olsun Bati.

Yer tarifi ise :2. köprüden gelirken veya 2. köprüye gelirken anadolu hisarı çıkışından giriyoruz Hisar yolunda devam ederken Göksu Migrosa gelmeden trafik ışıklarının yanındakı büyük 2 katlı bir mağaza camında Q ambilemi var ve vitrinde de snowboard malzemeleri bulunmakta.
    Batista Rules!

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Bati.
    Teşekkürler Maverick yakın arkadaşlarıma teker teker bu sporu aşılamaya çalışıyorum ki Hem bu sporun zevkini alsınlar hemde kartutkusunda var olan arkadaşlık ortamımızı pekiştirsinler
    Batista Rules!

Batista bulmuşsun, süper bence diğer arkadaşlarda baksın derim ben mağzadan çıkarken çok kastım kendimi birşey almamak için. (arkadaşıma bakmaya gitmiştik )

Alıntı necatimurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Batista bulmuşsun, süper bence diğer arkadaşlarda baksın derim ben mağzadan çıkarken çok kastım kendimi birşey almamak için. (arkadaşıma bakmaya gitmiştik )
    Buldum iyikide bulmuşum Valla ben kasamadım necatimurat aldım
    Batista Rules!

Alıntı batista34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anadolu hisarında Bulunan facebook da da reklamı bulunan Q adrenalin spora bugün bir uğradım arkadaşlar ve çok memnun kaldım ziyaretimden. Öncelikle Mağaza müdürü Cem bey ve benim bütün sorularıma ve merakıma yanıt veren Kerem beye çok teşekkür ederim. Sayesinde yakın bir arkadaşıma Rome board aldık. Bu arada ürünler çok çeşitli ;Rome snowboardlar da kampanyalı modeller mevcut ve yeni 2012 Rome ve Trans boardlar da yarın ellerinde olacak. Tekstilde ise brunotti modelleri mevcut mağaza olarak ise çok rahat ve sizi sıkmayan bir ortamı var.Kalite ve uygun fiyatlı ürünler konusunda bize gidilecek bir mekan daha çıktı. Ayrıca indirim konusunda da ellerinden geleni yapıyorlar ve en kötü bir çaylarını içip sohbet etemeye bile gidelir.
    Bu güzel bir haber, Rome u kaça aldınız batista ?
    2. bir snowboard alırsam sanırım ROME alacağım

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güzel bir haber, Rome u kaça aldınız batista ?
    2. bir snowboard alırsam sanırım ROME alacağım
    Rome postermania 85 geçen senenin modelini aldık fiyatı çok uyguna geldi burda fiyat telaffuz etmeyim ama boardu çok beğendim Emrahçım onuda geçtim gerçekten güzel mağaza olmuş bir gün beraber gidelim
    Batista Rules!

Alıntı batista34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rome postermania 85 geçen senenin modelini aldık fiyatı çok uyguna geldi burda fiyat telaffuz etmeyim ama boardu çok beğendim Emrahçım onuda geçtim gerçekten güzel mağaza olmuş bir gün beraber gidelim
    Tamamdır gider bir çaylarını içeriz en azından, o taraflara geçmeyeli uzun zaman olmuştu

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler