Rüyada Kayak Yapmak ve Kayak Yaptığını Görmek
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Rüyada Kayak Yapmak ve Kayak Yaptığını Görmek

Wink Rüyada Kayak Yapmak ve Kayak Yaptığını Görmek

Kişi rüyasında kayak görürse işlerini çok kolay halleder.Rüyada kayak görmek, saglikla yorumlanir. Rüyasinda bir dag evinde kayak yaptigini görmek, ömür boyu saglikli yasayacagina; kayak yaparken dengesini kaybederek düstügünü ve kendisinin bir kadin tarafindan yardim edilerek yerinden kaldirildigini görmek, isinde yükselmesi için kendisine büyük bir kisi tarafindan veya bir kadin tarafindan yardim edilecegine delalet eder.

Rüyada Kayakçı Görmek Ne Demek, Rüyada Kayak Yapmak Ne Anlama Gelir
    Yaz günü rüyada kayakçı görmek, refah ve sevince; kışın görmek, üzüntü ve kedere işarettir.

Etiketler:
    rüya tabirleri Kayak,rüyada Kayak, rüyada Kayak rüya tabiri, rüyada Kayak görmek, rüyada Kayak yaptığını görmek, rüyada Kayak olduğunu görmek, rüyada Kayak aldığını görmek, rüyada Kayak sattığını görmek, rüyada Kayak bulduğunu görmek, rüyada Kayak ile oynadığını görmek, rüyada Kayak görmek rüya tabirleri, rüyada Kayak görmeyi yorumla, Kayak rüya tabirleri, rüyada Kayak rüya tabirleri, rüyada Kayak ettiğini görmek ne anlama gelir, rüyada Kayak görmek rüya yorumları, rüyada Kayak, rüyada Kayak görmek , rüyada kayak yapmak, rüyada kayak kaymak, kayak yapmak rüya, rüya kayak, rüyada karda kayak yapmak, rüyada kayak görmek, rüyada kayak yaptığını görmek, rüya tabirleri kayak yapmak, rüya tabirleri kayak, rüya kayak yapmak , rüyada paten kaymak, rüyada kayak kayma

Standart Cevap: Rüyada Kayak Yapmak ve Kayak Yaptığını Görmek

patron bu konu başlığı nereden çıktı yaw ilahi sen
    kahve de ısmarla
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

Alıntı Seyirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    patron bu konu başlığı nereden çıktı yaw ilahi sen
    kahve de ısmarla
    Bunca yildir anca bir kere kendimi snowboard yaparken gormustum, oda bir kac sene onceydi sanirim. Konumuzla bir sekilde alakali oldugundan buradan da paylasalim dedim

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kişi rüyasında kayak görürse işlerini çok kolay halleder.Rüyada kayak görmek, saglikla yorumlanir. Rüyasinda bir dag evinde kayak yaptigini görmek, ömür boyu saglikli yasayacagina; kayak yaparken dengesini kaybederek düstügünü ve kendisinin bir kadin tarafindan yardim edilerek yerinden kaldirildigini görmek, isinde yükselmesi için kendisine büyük bir kisi tarafindan veya bir kadin tarafindan yardim edilecegine delalet eder.

Rüyada Kayakçı Görmek Ne Demek, Rüyada Kayak Yapmak Ne Anlama Gelir
    Yaz günü rüyada kayakçı görmek, refah ve sevince; kışın görmek, üzüntü ve kedere işarettir.
    Rüyada kendini "Pistlerde görmek istediğimiz hareketler bunlar" konu başlığındaki videoda olduğu gibi bikinili kızlarla snowboard yaparken görmek kişinin durumunun pek iç açıcı olmadığına işarettir. Bu rüyayı gören kişi kadınsa, son zamanlarda aldığı kilolardan dolayı kıskançlıkla böyle rüyalar gördüğü ve yediğine içtiğine dikkat etmesi gerektiği şeklinde yorumlanır. Bol karda snowboard yapmak, kar kalınlığı nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder. Snowboard yapan bir kişinin rüyada kendisini kayak yaparken görmesi ise sıkıntı ve kederdir

Alıntı serci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rüyada kendini "Pistlerde görmek istediğimiz hareketler bunlar" konu başlığındaki videoda olduğu gibi bikinili kızlarla snowboard yaparken görmek kişinin durumunun pek iç açıcı olmadığına işarettir. Bu rüyayı gören kişi kadınsa, son zamanlarda aldığı kilolardan dolayı kıskançlıkla böyle rüyalar gördüğü ve yediğine içtiğine dikkat etmesi gerektiği şeklinde yorumlanır. Bol karda snowboard yapmak, kar kalınlığı nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder. Snowboard yapan bir kişinin rüyada kendisini kayak yaparken görmesi ise sıkıntı ve kederdir
    Süper yorum, Serci seni sitenin falcı beyi yapalım sende sağlam potansiyel var

durum böyle olsa ben yırtmıştım. her gün kayak yaparken görüyorum kendini. bikinili snowboard cu olayı bizim ülkede gitmez abi

Board yapmayı o kadar özledim ki bir kaç güne kalmaz rüyamda kendimi bol karda görürüm gibime geliyor

Gören veya kendini dağda ne şekilde görmek isteyen tüm kartutkunlarını bu başlığa bekliyoruzz (+18 olmamak kaydıyla)

en son rüyamda zıplamayı denerken kolumu kırmıştım, ama sonra rüyadayken bu bir rüya olmaz böyle şey deyip düzelmişti kolum, ilginç, halim içler acısı galiba rüyada bile gerçeklerin farkındayım

Alıntı ali1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son rüyamda zıplamayı denerken kolumu kırmıştım, ama sonra rüyadayken bu bir rüya olmaz böyle şey deyip düzelmişti kolum, ilginç, halim içler acısı galiba rüyada bile gerçeklerin farkındayım
    Senin durum hakkaten farklı, tavsiye edeceğim çok iyi bir dr. var Ankara'da

Serci'nin muhteşem yorumuna ek yapayım...

Kayak yapan birinin rüyada kendini board yaparken görmesi de, iki ayak bir pabuca girmiş, işten güçten kafa kaldırılıp dağa çıkılamıyor anlamına gelir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler