Bende ilk defa board yaptım. ilk deneyim ve ilk acılar ;D ;D ;D
Hala kuyruk sokumum acıyor ;D bir de nasıl oldu anlayamadım ayağım döndü benim. O ara sıra acıyor
Cem bey diye hitap ediyorlardı genelde. Acaba o mu diye sordum oymuş demekki.
Bende ilk defa board yaptım. ilk deneyim ve ilk acılar ;D ;D ;D
Hala kuyruk sokumum acıyor ;D bir de nasıl oldu anlayamadım ayağım döndü benim. O ara sıra acıyor
Cem bey diye hitap ediyorlardı genelde. Acaba o mu diye sordum oymuş demekki.
Ezgi Algur - 1981 - 0 Rh(+)
İstanbul - Maltepe
Board : Rossignol Reserve 148
Bağlama : Rossignol HC250
Bot : Vans Mantra Black/Violet
2006'da akfende kalmıştık ve gayet sıcaktı herhangibir sorun yaşamadık, mennun bi şekilde ayrılmıştık. belkide sezon başı diye hazırlıklar yetersizdi...zio gigi Nickli Üyeden Alıntı
Onur<br /><br />ROSSIGNOL & ATOMIC
Yaw bende kuyruk sokumu olayı bi tek bendemi var diye korkuyodum ama çanağı kırdık diye utandığımdan söyleyemiyodum da kimseye ;D demek yalnız değilmişim...zio gigi Nickli Üyeden Alıntı
İnan o irilikte bi adam değil sadece akfende uludağda başka yoktur muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz o yüzden![]()
Onur bende yazıda belirtmiştim zaten. Otel ogün açılmış. daha önce açık değilmiş. o yüzden bina soğuktu. binanın ısınması 3 gün sürdü. son çıkacağım gün artık içerisi ısınmıştı. yoksa soğuk olduğunu sanmıyorum zaten otelin. benim eleştrim zaten tüm yıl boyunca ısınmayan bir binayı direk kurban bayramında o kadar misafirin geleceğini bile bile o gün ısıtmaya çalışmalarına oldu. Bir iki gün önceden hazırlıklarını tamamlamalıydılar bence.
İstanbul - Maltepe
Tsymba bi ara ciddi ciddi doktora gitmeyi bile düşündüm. Sakat kalırmıyım acaba diye. Tam da omurilik sonuçta insanın dik durmasını ve tüm hareketlerini yapmasını sağlayan omurga.  ;D
Şu anda da oturup kalkerken acayip acıyo. bu ne zaman geçer acaba? ben tekrar gidip kaymak istiyorum ama bu acıyla da hareket edemiyorum ki bi de üstüne kayıcam![]()
İstanbul - Maltepe
bu ağrı 2 haftadan sonra bende daha yeni yeni geçti.. düştüğümde helk arsında kuyruk sokumu diye bilinen yer ağzımdan çıktı zannettim ;D oturup kalmanın eziyet olduğu 2 haftanın sonunda kendine geliyo yavaaaş yavaaş ;Dzio gigi Nickli Üyeden Alıntı
H. Özgür Gökçe - 1980 - 0 Rh (+)<br /><br />İstanbul - Üsküdar - İcadiye - Çıkmaz Sokak<br />__________________<br /><br /><br />* * * GALATASARAY * * *<br /><br />__________________
Özgür aynı dert bende de oldu. ağzımdan çıkma meselesi ;D
Ama bende tersine ilk düştüğümdeki acı ilk bir hafta yoktu. neyse hasar olmadı demekki dedim. 1 hafta sonra acayip ağrımaya başladı. oturup kalkamama bende 1 hafta sonra baş gösterdi. ilginç bir durum yaa. üstüne düşmedimde daha sonra. durup dururken bir gün ağrımaya başladı
İstanbul - Maltepe
ilginç bi durum; hem üstüne düşmedin hemde bir hafta sonra ağrı başladı. ya benimki teleferikten inerken oluşan buzlanmada oldu çok sert bi kar tabakasınınüstüne düştüm.. hala ağrın var mı? eğer çürük değilde kemiklerde bi ağrın varsa bi doktora görün.. helk olarak doktorla pek aramız yoktur ya.. zaten gitsende "bunun için doktora mı gidileri.. sende çok nazlısın.. kedi görmüş" falan derler.. durumunu iyi değerlendir sağlık herşeyden önemli..
H. Özgür Gökçe - 1980 - 0 Rh (+)<br /><br />İstanbul - Üsküdar - İcadiye - Çıkmaz Sokak<br />__________________<br /><br /><br />* * * GALATASARAY * * *<br /><br />__________________
direk kemikte ağrı var benim ve dediğim gibi yaklaşık 1 hafta sonra başladı. uludağda üşütmüşüm. geldiğim günden beri öksürüyorum ve öksürürken bile acıyo gerçekten ilginç bir durum ;D
İstanbul - Maltepe
o bisimi bız cennette kayarken eserle bolkarlı bıyerde durdum tabı yanlıslıkla gelısen bı durma neyse dengemı kaybettım arkama bakmadan nasılsa kar dedım ne olabılırkı megerse kayaymıs bu olabılırmıs oturdum ve yerımden 20 cm kadar bı sıcradım ölüyorum sandım yaaa allah sızı ınandırsın sonra ogrendımkı dız ustu cokmek cok daha mantıklı
board flow verve 58
binding flow flite 3
boots nidecker