İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
Sayfa 1/6 123 ... SonSon
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

Standart İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

İzmit belediyesi çok güzel bir çalışma yapmış ve 360 derecelik GölKayPark görüntüsünü yayınlamış.

Şu ana kadar gördüğüm en iyi GölKayPark görseli diyebilirim

http://imar.izmit.bel.tr/golkay/pano.swf

İzmit Belediyesi sınırları içinde yer alan Bıçkıdere Göletinde DSİ ile 23.11.2009 tarihinde yapılan protokol esaslarına uygun olarak Kablolu Su Kayağı Tesisi yapılmıştır. Gölkaypark projesi kapsamında gölet etrafında yürüyüş yolundan bisiklet yoluna, çocuk oyun alanından kondisyon alanına, dinlenme alanlarından seyir amfilerine, balık tutma platformlarından yeşil alanlara,sosyal tesis binasından iskeleye kadar her türlü sosyal ve sportif ihtiyaçlar düşünülmüştür. Gölkaypark projesi kapsamında gölet etrafına yapılması planlanan yürüyüş yolu ve bisiklet yolunun devamlılığını sağlayabilmek için tahliye havzası üzerinden geçmesi gerekmektedir. Su tahliyesini engellemeden yol geçişini sağlamak amacıyla menfez yapılmıştır
    Bu komple projeyle tesisin çevreye ekolojik, ekonomik, sportif, ve sosyal bir canlılık kazandırması amaçlanmaktadır.
    Türkiye'nin doğal gölet üzerine kurulu ilk kablolu su kayağı tesisi olma unvanına sahip Gölkaypark bir spor ve yaşam merkezi olarak kapılarını tüm dünyaya açmayı hedeflemektedir. Gölkaypark 16.09.2010-19.09.2010 tarihleri arasında uluslararası bir gençlik ve spor organizasyonuna ev sahipliği yaparak, ilimizi ve Türkiye'yi dünya gündemine taşımayı başarmıştır.

Gölkaypark; Yıllardır bakımsız ve atıl durumdaki Çayırköy Göleti artık dünyanın sayılı su sporları merkezlerinden biri; GÖLKAYPARK.
    Gölkaypark; 450 dönümlük bir alan üzerinde, aynı anda kablolu ve motorlu su kayağı yapılabilen dünyadaki tek merkez.
    Gölkaypark; Kafeterya, teras, soyunma odaları, dinlenme ve eğlence mekanlarıyla tam donanımlı bir spor merkezi.
    Gölkaypark; 1,5 km uzunluğundaki Yürüyüş ve Bisiklet yolu 7'den 77'ye herkese hitap ediyor.
    Gölkaypark; Doğal gölet üzerine kurulu ilk kablolu su kayağı tesisi Gölkaypark, aynı zamanda bir spor ve yaşam merkezi.
    Gölkaypark; Çocuk oyun alanı, kondisyon alanı, oturma bankları, kamelyalar ile aileniz için vazgeçemeyeceğiniz dinlenme mekanınız.
    Gölkaypark; Balık tutma platformlarıyla balık tutarken kayak seyretme keyfi.
    Gölkaypark; 300 m²lik seyir adası gerektiğinde hem basın platformu hem de bir gösteri alanı.
    Gölkaypark; Model uçak pistinde model uçaklar yerdeki görsel zenginliği gökyüzüne taşıyor.
    Gölkaypark; Yüzer isle ve yürüyüş alanı ile kayak yaparken düşen sporcular kıyıya ulaşacak.
    Gölkaypark; 600 kişilik ana tribün ve 200 kişilik karşı tribün ile seyir ayrıcalığı.
    Gölkaypark; 16-19 Eylül 2010'da Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası İzmit etabına ev sahipliği yaptı.
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi      

Standart Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

Tesis fotoğraflardan süper gözüküyor, üstelik Ankara'ya da 350 km. Otobandan en fazla 2,5 saat.. Bu sene bol bol etkinlik yapalım.

Bu arada birşey merak ettim, wakeboard'u sürat teknesiyle denizde yapmıştım, bi kere düştüğümde kafamı suya sert çarpmıştım canım çok yanmıştı. Hiç cablepark tecrübem olmadığından soruyorum, cable da tekne gibi yüksek hızlara çıkıyor mu, çıkıyorsa kask falan takıyor musunuz, takıyorsanız bizim snowboard yaparken taktığımız kasklar iş görür mü, yoksa özel bir kaskı falan var mıdır? Ebay'de wakeboard/waterski kaskları tarzı sonuçlar çıkıyor, ama farkını anlayamadım.

Standart Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi

Istanbula en yakin ve en guzel cable park ,sanırım yazın gelmesi yakın kar üzerinde kaymaktan su üzerinde kaymaya azzzz kaldı ..

Alıntı serci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesis fotoğraflardan süper gözüküyor, üstelik Ankara'ya da 350 km. Otobandan en fazla 2,5 saat.. Bu sene bol bol etkinlik yapalım.

Bu arada birşey merak ettim, wakeboard'u sürat teknesiyle denizde yapmıştım, bi kere düştüğümde kafamı suya sert çarpmıştım canım çok yanmıştı. Hiç cablepark tecrübem olmadığından soruyorum, cable da tekne gibi yüksek hızlara çıkıyor mu, çıkıyorsa kask falan takıyor musunuz, takıyorsanız bizim snowboard yaparken taktığımız kasklar iş görür mü, yoksa özel bir kaskı falan var mıdır? Ebay'de wakeboard/waterski kaskları tarzı sonuçlar çıkıyor, ama farkını anlayamadım.
    Snowboard yaparken kullandıgın kaskı birebir kullanbilirsin. Suda tuzlu olmadığı için fazla bir deforme olmuyor. Zaten genelde tesiste yani GölKauPark da kiralık kask bulunuyor.

Kablolu su kayağıyla normal kayarken düştüğünde herhangi bir darbe yemiyorsun , sadece titanic gibi suyun içine batıyorsun

Ama hoplama zıplama ve kesme hareketlerine başlarsa işte o zaman işin rengi değişiyor , yani orada kask şart

sakın bensiz plan yapmayınnn,, her listede adım geçsin istiyorumm...

serci; ankara grubu olarak bu işin ucunu bırakmayalım...

Alıntı wonderone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakın bensiz plan yapmayınnn,, her listede adım geçsin istiyorumm...

serci; ankara grubu olarak bu işin ucunu bırakmayalım...
    Ankara'da ki hareketlilik takdire şayan. Dikkatle izliyoruz.

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da ki hareketlilik takdire şayan. Dikkatle izliyoruz.
    ee ne yapalım başımızın çaresine bakıyoruzz... anca istanbul'a çalışıyorsunuz biz burdan ölee bakıp bakıp durucakmıyız yani ne sandın prensim

Boss bilgilendirme süper oldu, gelirken kaskları unutmayalım o zaman, yoksa milletin terli terli kafasından çıkardığı kaskları giymek zorunda kalırız

Wonderone merak etme, ankaralıların gitmediği etkinlikleri sabote ederiz biz de, en kötü ankesörlü telefondan bomba, biyolojik salgın, tsunami ihbarında falan bulunuruz, hehe

tahmini olarak ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?? yani hangi dönemde başlamak uygun olur?? kar sezonunun kapanmasıyla mı ?? çok sabırsızlandım hadi başlayalım bir an önce

Ya bende çok merak ettim bu GölKayPark ı hemen düzenlicem bi tur mekanla görüşeyim bakalım fiyatları falan ne durumdaymış

Sayfa 1/6 123 ... SonSon