En iyi Başlangıç Snowboard u Hangisi ? - Sayfa 2
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: En iyi Başlangıç Snowboard u Hangisi ?

Standart Cevap: En iyi Başlangıç Snowboard u Hangisi ?

bir kere kiralık boardla kaydım sonra yılbaşında kaymak için burton custom x aldım. belki boardla alakalı değildir ama dönüşleri bile bağlayamıyordum daha önce ama bu boardla dönüşler tamam hatta ufaktan slalom yapmaya ve ufak zıplamalara bile başladım 4 günde olay gerçekten kişiyle alakalı sanırım kendi boardum olunca bir güven geldi diye düşünüyorum... tercihimde bir kere board alıp en az 5 sene kullanmak yönünde oldu...
    Burton Custom Board
    Burton Custom Bindings
    Burton ION Boots

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    modelden modele fark edebilir... haliyle model karşılaştırması yapmak daha sağlıklı olacaktır...
    hmmm haklısınız, rossi temptation ile salomon lotus arasında kaldım, lotusun flexi 2ymiş o konuda kararsız kaldım flexi 4 yada 5 olan bir boardu tercih edicem sanırım

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    freestyle board aldın diye bir anda uçan domates olamıyorsun sonuçta...

Ara sıra piyasayı kolaçan ediyorum da fiyatlar karşısında aklım tavana vuruyor. 2.500 liraya Burton-Vapor, 2.000 liraya Palmer, 1.500 liraya LipTech snowboardlar yok satıyor. Ucuz tahtaların yüzüne kimse bakmıyor. Sanki o ucuz mallar ile kaymak mümkün değilmiş gibi.

Halbuki ben eski snowboard filmlerini veya video cliplerini izlediğim zaman, oradaki çocukların şimdi kimsenin yüzüne bakmadığı Rossignol tahtalarla inanılmaz yerlerden kaydığını, kimsenin hayalini bile kuramayacağı rampalardan atladıklarını, inanılmaz kaykay numaraları yaptıklarını görüyorum. (burada Oliver'e hak veriyoruz)

Şimdi ülkemizde yok satan freestyle tahtaları ele alalım. Bu tahtalar yarım boruda kaymak, çeyrek boruda uçmak, ray üstü numaralarında kullanmak için özel tasarlanmış ve geliştirilmiş boardlar. Peki ben niye hiç bu hareketleri yapan kimse göremiyorum kayak merkezlerimizde. Yani bu boardlar yok satıyor ama millet yatırım olarak evinde mi saklıyor?

Ben ortalama bir hız ile slalom kayarım... Vitrinlerde bana yeterli gelmeyecek bir board veya bağlamanın bulunduğunu hiç sanmıyorum. 500-600 liraya setler satılırken neden gidip te 3.000-4.000 liralık bir alış-veriş yapayım ki. Belki bir gün Alaska'ya, Tahoe'ya, Rocky Dağlarına yolum düşerse ve karar verirsem ki, 4.000 metre irtifalarda, oradaki zor çoğrafyalarda ve snowparklarda boardum bana yeterli gelmiyor... O zaman alırım kendime iyi bir şey.

Acizane tavsiyem ve görüşüm, gidin bütçenize göre bir takım alın kendinize. Dağlarımızda kayacağınız bütün kayak hayatınız boyunca yeterli gelecektir. Yılda 20 gün kaymakla da eskitemezsiniz emin olun.
    0 RH + ( İstanbul )

''Some people bind their snowboards to their feet, while others bind them to their souls.''

Bombadillo;
    Ne güzel yazmışsın.
    % 1500 katılıyorum sana.
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Burton Custom X bence uygun bir seçim olabilir ama burada fiyat / performans eğrisi çok önemli.

Açıkçası yeni bir board alırken bu sezonun degil de bir onceki sezonun ürününü almayı tercih ederim. Eğer arada benim fark edebileceğim bir teknoloji farkı yok ise %50 ya yakın bir indirimle boardu almak mümkün oluyor

Bu sezon başlamadan bir kaç ay önce SPXSHOP.COM KAYAK SNOWBOARD TENİS VE YÜZÜCÜ MALZEMELERİ - OAKLEY - VANS - THE NORT FACE - BURTON - ROSSIGNOL - BABOLAT - DUNLOP - FLOW - RIPCURL EN UYGUN FİYAT EN ÇOK SEÇENEK da Custom X yada Dominant 350 - 400 liraya falan satılıyordu diye hatırlıyorum

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Bu Konudaki Etiketler