En iyi Başlangıç Snowboard u Hangisi ?
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: En iyi Başlangıç Snowboard u Hangisi ?

Standart En iyi Başlangıç Snowboard u Hangisi ?

En iyi Başlangıç Snowboard u Hangisi

Standart Cevap: En iyi Başlangıç Snowboard u Hangisi ?

kimse bişey yazmamış
    Ben sana soruyum sence hangisi üstat...?

Başlangıç için en iyi snowboard tercihi yaparken kişi hatalarını tolere edebilecek bir board yani biraz daha esnek allmountain bir board tercih etmeli. yinede 2. el yada kampanyalı ürünlerden aldığınız board sizin için en iyi boarddur. Yeter ki sizin olsun
    Batista Rules!

burton bullet...

En iyi kiraliktansa benim olan en iyisidir.
    Everyman Dies; NOT Everyman Really Lives...

Başlangıç için the cheaper the better diyorum.
    Kampanyaları takip edeceksin. Fırsatını buldugun zaman alacaksın. Çaylak sezonu atlattıktan sonra boardu rahatlıkla elden çıkartır, bir üst seviyede board alırsın.
    Bana sen öyle mi yaptın derseniz , cevabım hayır.
    Ben zırt bırt board değiştiremem dedim ve orta seviye bir şey aldım. Acemilik döneminde biraz sıkıntı yaşadım ama geçti artık. Yani herhalde geçmiştir
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

aynen katiliyorum

ne kadar ucuza bulursaniz o kadarrrrrr iyidir

benim 2 board var, birisi rossignol in baslangic boarduydu, iyi ki de onu almisim zira aldigim sene Erzurum da altinda yariklar olustu (bir daha gitmemeye karar verdim ve mutluyum bu kararimla )

ikincisi burda aldigim bir board, Nobile 157 Remipro diye bi sey. bu da orta bir board iste.

5-6 yildir kayiyorum ancak yeni yeni ne istedigimi anlar hale geldim, iyi ki de hep baslangic da ucuz boardlar ile kaymisim diyorum

ha belki iyi board la baslasam daha iyi gelistirirdim cok super etkisi olacagini da sanmiyorum

Up there with the best of the best

iş kişide bitiyor gambitim... freestyle board aldın diye bir anda uçan domates olamıyorsun sonuçta...

Burton feather gönlümden geçer ama başlangıç için bu kadar ödemek istemiyorum, ben de ucuz alma taraftarıyım zaten geliştirirken o board epey hırpalanacak ve aradaki fark başlangıç seviyesindeki kişi tarafından pek anlaşılmaz sanırım

ilk kaydıgımda hangi yöne gittigimi ancak farkedebiliyordum

rossignol yada salomon'un ucuz modellerine bakacagım, sanırım salomon daha kaliteli

Alıntı defy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rossignol yada salomon'un ucuz modellerine bakacagım, sanırım salomon daha kaliteli
    modelden modele fark edebilir... haliyle model karşılaştırması yapmak daha sağlıklı olacaktır...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler