2012 Sömester Tatilinde Yurt Dışına Kayak Yapmaya Gidelim mi ?
Sayfa 1/4 123 ... SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2012 Sömester Tatilinde Yurt Dışına Kayak Yapmaya Gidelim mi ?

Standart 2012 Sömester Tatilinde Yurt Dışına Kayak Yapmaya Gidelim mi ?

Bu sömester tatilinde yani 20 Ocak 2012 ile 6 Şubat 2012 Pazartesi arası.

Eşimde çocukları aile büyüklerine bırakıp günlük falan bir yurt dışı kayak tatiline çıkmayı düşünüyoruz.

Fiyat uygun olsun , pistler güzel olsun istiyoruz. Hangi ülke olduğu çok önemli değil

Aranıza bu kayak turuna katılmayı düşünen olur mu ?

Standart Cevap: 2012 Sömester Tatilinde Yurt Dışına Kayak Yapmaya Gidelim mi ?

Emrah biz şimdilik 6 kişilik bi grup olarak 23-28 Ocak Bansko'ya gidiyoruz. Bansko Royal Towers adlı bi otelde kalacağız. Siz düşünürseniz bize katılın!
    Sanirim iki kişi için (otel+yol+vize vs.) 3 000 TL civarinda oluyordu.

Alıntı istanblues Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrah biz şimdilik 6 kişilik bi grup olarak 23-28 Ocak Bansko'ya gidiyoruz. Bansko Royal Towers adlı bi otelde kalacağız. Siz düşünürseniz bize katılın!
    Sanirim iki kişi için (otel+yol+vize vs.) 3 000 TL civarinda oluyordu.
    Bizde 2 çocuk var o yüzden bu kadar uzun süre ayrı kalmamız zor gibi :(

Yine de daha az kalıp aynı tarihlere denk getirme şansımız vardır belki.

Hangi tur ile gidiyorsunuz ?

Çocukları da alııııın severiz biz :D
    Bu arada otele bağlı küçük misafirler için kreş var ama ücreti ne kadar ve ne kadar güvenli olduğunu bilemiyorum tabii...
    Biz turla değil, kendimiz gidiyoruz aile-arkadaş grubu Otelin rezervasyonu yaptık, haftaya otobüs biletleri alıp yavaş yavaş vizeye başvurucaz. Kayak/board kiralama, ski-pass işlemler de internet üzerinden yapıcaz Aralığın son haftası/Ocağın ilk haftası gibi...
    burdan oteli ve ski-pass ücretleri bakabilirsin
    Rent low cost luxury ski accommodation Bansko Royal Towers Bulgaria

Çocukları da alııııın severiz biz :D
    Bu arada otele bağlı küçük misafirler için kreş var ama ücreti ne kadar ve ne kadar güvenli olduğunu bilemiyorum tabii...
    Biz turla değil, kendimiz gidiyoruz aile-arkadaş grubu Otelin rezervasyonu yaptık, haftaya otobüs biletleri alıp yavaş yavaş vizeye başvurucaz. Kayak/board kiralama, ski-pass işlemler de internet üzerinden yapıcaz Aralığın son haftası/Ocağın ilk haftası gibi...
    burdan oteli ve ski-pass ücretleri bakabilirsin
    Rent low cost luxury ski accommodation Bansko Royal Towers Bulgaria
    En kısa zamanda inceliyorum

Bu arada evde birde bakıcımız var. 5 kişilik bir ailenin yurt dısına gitmesi kaça patlıyor biliyormusun sen :P )))

Aslında biz yanımıza bi çift daha bulup özel araçlamı gitsek acep :P

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En kısa zamanda inceliyorum

Bu arada evde birde bakıcımız var. 5 kişilik bir ailenin yurt dısına gitmesi kaça patlıyor biliyormusun sen :P )))

Aslında biz yanımıza bi çift daha bulup özel araçlamı gitsek acep :P
    Hohooooyyyy...5 kişi ha? Vazgeçtim, ikiniz beraber gelin
    Biz de arabayla mı gitsek düşündük ilk başta, hatta bi minibüs bulup dolduralım dedik :D sonra baktık ki otobüs bileti 100 TL (kişi başı git-gel) ve vazgeçtik...zaten nereye gitsek hep bizim arabayla gidiyoruz, eşim kullanıyo arabadakiler uyuyo :DDDD ilk gün adam tatilden hiçbişey anlamıyo uykusuzluktan...yazık :D

Hohooooyyyy...5 kişi ha? Vazgeçtim, ikiniz beraber gelin
    Biz de arabayla mı gitsek düşündük ilk başta, hatta bi minibüs bulup dolduralım dedik :D sonra baktık ki otobüs bileti 100 TL (kişi başı git-gel) ve vazgeçtik...zaten nereye gitsek hep bizim arabayla gidiyoruz, eşim kullanıyo arabadakiler uyuyo :DDDD ilk gün adam tatilden hiçbişey anlamıyo uykusuzluktan...yazık :D
    araç konusunda haklısın aslında.

Eğer siteden uygun fiyatlı bir tur çıkmazsa bizde aynı yolu izleyip gelebiliriz
    Bu arada 100 liraya gidiş geliş çok iyimiş. Hangi otobüs firması ile gideceksiniz ?

Metro'yla gidecez, daha önce Kamil Koç ve Varan da gidiyordu, bu sene sanki yok... sitelerden baktık ama bulamadık hiçbişey. Bayrampaşa Otogarından kalkan birkaç firma daha bulduk ama isimleri bile duymadık.
    Sofya'dan (Otogardan) saat 7.30'den itibaren Bansko'ya otobüsler kalkıyor, o da 16 euro muydu...öyle bişey, 2,5 - 3 saatte Bansko'da olursunuz ya da araba kiralayıp gidebilirsiniz ama o daha pahalıya gelir tabii ki.

Benim için uygun Gidiş seferini buldum

BURSA-İST-SOFYA(TV Lİ KOLTUK) Kalkış : 20:00 Varış : 07:30 Otobus : YENI SAFIR 50 Fiyat 55 TL

Yanlız sanki ufak bir sorun var gibi , adamlar bu giden otobüsleri geri döndürmüyor lar mı :P Dönüşte hiç otobus bulamadım ??

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için uygun Gidiş seferini buldum

BURSA-İST-SOFYA(TV Lİ KOLTUK) Kalkış : 20:00 Varış : 07:30 Otobus : YENI SAFIR 50 Fiyat 55 TL

Yanlız sanki ufak bir sorun var gibi , adamlar bu giden otobüsleri geri döndürmüyor lar mı :P Dönüşte hiç otobus bulamadım ??
    Allah Allah... baktığımızda vardı.. sitede bi sorun mu var acaba.. Ya olmaz olur mu hiç..? Sofya'ya giren otobüsler kayboluyo mu ne?

Sayfa 1/4 123 ... SonSon