DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group - Sayfa 11
Sayfa 11/23 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
223 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

Alıntı seymaomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halen cevap alamıyorum kayakları otel dışından kiralıyabiliyomuyuzzz????
    otobüs yol üstündeki kiralama noktalarında durmaz... direk otele çıkartır... zirvede de oteller dışında kiralayabileceğin bir yer yok zaten...

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

Alıntı skiboardmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet bey sizi ikinci araca yazıyoruz birde maverick kimler kimlerle kalıyor sizde bir duruma el at olur mu
    Şimdilik Patron ve ben. CemKA ile aynı odada kalmam ben zaten. Öyle değil mi CemKA ?

Yarın sabah netleştireceğiz.

merhabaalarr;

Ankara için bir liste yapıcak mısınız? yoksa direk verilen numarayı arayıp ordan mı halledelim herşeyii...

sanki Ankara'dakilerin hala haberi yok gibi bu durumdan ....

bence siz ankara için ayrı bir başlık açıp toparlayıp ankara grubundan erçin ile iletişime geçebilirsiniz
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

Alıntı skiboardmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence siz ankara için ayrı bir başlık açıp toparlayıp ankara grubundan erçin ile iletişime geçebilirsiniz
    Ankara için ayrı bir başlık açılmıştır arkadaşlar

Geçen sene SBM ile kartalkaya ya gitmedim oyüzden yolda durup durmadığını bilmiyorum ama gittiğim her firma yoldaki kiralama yerlerinde durdu..Geçen sene boardum yoktu sürekli yoldan kiraladığım için ordan biliyorum
    Erkan'a sormak lazım çünkü yoldakilerle oteller arasında kira bedeli enaz 2 kat..
    İST / A rh(-)
    Sefaya Vefa Göstermeyenin Cefası Daim Olur..

Alıntı karkedisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene SBM ile kartalkaya ya gitmedim oyüzden yolda durup durmadığını bilmiyorum ama gittiğim her firma yoldaki kiralama yerlerinde durdu..Geçen sene boardum yoktu sürekli yoldan kiraladığım için ordan biliyorum
    Erkan'a sormak lazım çünkü yoldakilerle oteller arasında kira bedeli enaz 2 kat..
    Hocam galiba durulmuyormuş, çünkü bir kaç kere sorun çıkmış, beklemeler olmuş, piste geç çıkılmış. Bu sebeple.

Ama en doğrusunu Erkan söyler.

I . OTOBUS DOLMUSTUR.
    II . OTOBUS DOLMUSTUR.
    III. OTOBUS LISTESI ASAGIDADIR.

1 SERHAN ENGİN
    2 DENİZ AYDEMİR
    3 KUZEY DEMİRALP
    4 DOĞANAY ÇİMRİ
    5 MUSTAFA GEYİK
    6 Mehmet TOPBAŞ
    7 kuymak
    8 drina
    9 Zuhal Topaloğlu
    10 Nilufer Kıyıcı
    11 Nihal Durak

pazar günü günübirlik gidecek olanlar birleşse, ben de onlara salça olsam çok süper olur aslında

soru: dorukkaya'da günübrilik haftasonu skipass ücreti nedir?
    Kayak: Rossignol Zenith Z5
    Snowboard: Rome Anthem SS

Alıntı karkedisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bedel konusunda haklısın karkedim... ancak radikal veya dama turun yolda durduğunu hatırlamıyorum... biz dururken onlar vızır vızır gidiyordu... ankara'dan otobüs kaldıran tüm turları denedik, onlarda yolda kiralama için durmuyorlardı... sadece indirim kuponu veriyorlardı... ancak kendi aramızda organize olup minibüs tuttuğumuzda keyfimize göre duruyorduk...

Sayfa 11/23 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler