DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group - Sayfa 4
Sayfa 4/23 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
223 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

konaklamalı turların devamı gelecektir umarım.ilkini kaçırsamda devamında buluşmak dileğiyle

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

1. otobüsümüz dolmuştur ilginize teşekkür ederiz 2. otobüs için rezervasyonlarımız devam etmektedir.
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

Erkan Bey,Kartalkaya'da kar durumu ne seviyede?Bazı arkadaşlar daha pistlerde otların gözüktüğünü söylediler.Siz de daha iyi bilgi olduğunu düşünüyorum.Kar kayılacak seviyede mi?
    Duruma göre Uludağ turunu düşünmeye başlıyacağım.İlk tercihim Kartalkaya.
    Sen benim her gece efkarım,gözümdeki yaşım,sigara dumanım..

Merhaba şuan Kartalkaya'da Nazlı'da özellikle herhangi bir sorun yok pist olarak bence bu haftasonuna kadar yağacak yağışlarla mevsim şartlarına göre pistlerin durumuda iyi olacaktır. Bu düşüncelerim Uludağ içinde geçerli ama şuan Kartalkaya biraz daha iyi durumda Uludağ'a göre ama haftasonuna kadar ne olur bilinmez tabiki de.
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com

Alıntı skiboardmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba şuan Kartalkaya'da Nazlı'da özellikle herhangi bir sorun yok pist olarak bence bu haftasonuna kadar yağacak yağışlarla mevsim şartlarına göre pistlerin durumuda iyi olacaktır. Bu düşüncelerim Uludağ içinde geçerli ama şuan Kartalkaya biraz daha iyi durumda Uludağ'a göre ama haftasonuna kadar ne olur bilinmez tabiki de.
    Çok teşekkürler.Yarın sabaha kadar bir düşünüyim hangisi olacağına.Size mutlaka dönerim.
    Sen benim her gece efkarım,gözümdeki yaşım,sigara dumanım..

Biz teşekkür ederiz...
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com

Ankara'dan gelmeyi düşünenler için ya arac ya ulaşımsız fiyat istiyoruz. Sadece bu tur için degil genel anlamda bu böyle olmalı.
    Kayak: Salomon Aero Gt Bağlama: Salomon Z10
    Ayakkabı: Salomon Impact 8 Baton: Salomon

Pistlerin Ustasıyım İnişlerin Hastasıyım

Sadece Erciyesde kaydım. Fotoğraflarından gördüğüm kadar dorukkaya daha güzel bir yer. Fİyatlara baktım normalde 299 lira diyorlar. O zaman 200 lira iyi değilmi.

Alıntı Efendi Torinaga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece Erciyesde kaydım. Fotoğraflarından gördüğüm kadar dorukkaya daha güzel bir yer. Fİyatlara baktım normalde 299 lira diyorlar. O zaman 200 lira iyi değilmi.
    Kartalkaya şartlarına göre düşünecek olursak oldukça iyi bir rakam. günübirlik turların 140 TL olduğu bu dönemde 200 tl ye konaklamalı bir tur oldukça makul. hele ki iki günlük skipass dahilse
    Everyman Dies; NOT Everyman Really Lives...

hava durumu bakımından Kartalkaya turu +1 önde gorunuyor

Sayfa 4/23 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler