DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group - Sayfa 21
Sayfa 21/23 İlkİlk ... 111920212223 SonSon
223 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group

İstanbul Hatunu MinEce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

Alıntı wonderone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EEEEE Harika olmasa şaşardım zatenn =)) mnece ve Burak77 cok cok teşekkür ederim enerjime enerjii kattılar... o kadar enerjiktim ki tüm ağrılarma rağmen rampadan atlama cesareti gösterip kafamı kırmaya çalıştım özellikle dönüş yolunda jeep kullanmak ayrı bi zevkti...Ankara'dan tüm zorluklara rağmen gelmeme değdi, gözümle görmüş tanımış oldumm sizleri..
    hahaha evet harikalı bir haftasonu demeliydim bundan sonraki, turlarda da seni görmek ve sitede de daha çok daha çoook görmek isteriz

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sorma valla bizde bı eğlendik bı eğlendik sorma
    bu arada Istanbul a giriş yaptık, eve gidenlerden en kısa zamanda foto ve videoları bekliyoruz
    ben cookk eğlendim her şey için çokk sağolunn

bizim özel çektiklerimiz dışında otel fotocuları tarafında cekilen resimlere ulaşmak istiyorum. çıkarken bakıcaktım başları çok doluydu alamadım resimleri..bu konuda bana yardımcı olabilir misin?

EEEEE Harika olmasa şaşardım zatenn =)) mnece ve Burak77 cok cok teşekkür ederim enerjime enerjii kattılar... o kadar enerjiktim ki tüm ağrılarma rağmen rampadan atlama cesareti gösterip kafamı kırmaya çalıştım özellikle dönüş yolunda jeep kullanmak ayrı bi zevkti...Ankara'dan tüm zorluklara rağmen gelmeme değdi, gözümle görmüş tanımış oldumm sizleri..
    Korumasız rampa önermiyoruz) Dikkat lütfenAyrıca ne kadar canım yansa da şu an harika bir gündü,sık sık tekrarlayalımMnece+wonderone+pride Woltran'ı oluşturduk

Alıntı mnece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha evet harikalı bir haftasonu demeliydim bundan sonraki, turlarda da seni görmek ve sitede de daha çok daha çoook görmek isteriz
    Merak etme ben her haftasonu kapıp gelicem Wonder'ı)Ness'i de unutmadan tabii

ben cookk eğlendim her şey için çokk sağolunn
    Biz de çok eğlendik,günübirlik olduğu için çok görüşemesek de bir sonraki tura artık...

bizim özel çektiklerimiz dışında otel fotocuları tarafında cekilen resimlere ulaşmak istiyorum. çıkarken bakıcaktım başları çok doluydu alamadım resimleri..bu konuda bana yardımcı olabilir misin?
    Ben çıkarken aldım resimlerimi ama biraz kazıkçılar tabii) Otelin reception'undan ulaşabilirisinPazarlık yap Tanesine 15 dediler,24 tane vardı benim fotoğrafım 100 TL'ye aldımZorla fiyatı
    Konu pride tarafından (20-12-2010 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.
    Pride / ANKARA'81/ B Rh(+)
    Board : Rossignol Temptation
    Binding : Rossingol Hv 2000
    Boot : Rossignol Dusk W
    I kartutkusu

Alıntı pride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korumasız rampa önermiyoruz) Dikkat lütfenAyrıca ne kadar canım yansa da şu an harika bir gündü,sık sık tekrarlayalımMnece+wonderone+pride Woltran'ı oluşturduk

Yawww korumam vardı ama kalçamdaaa kaburgam ağrıyor benimm

ahahahahah dişi woltranlar

bu arada ness'de ucuz atlattı ona burdan geçmiş olsunlarımızı iletiyoruzz..
    Konu oliver_han tarafından (20-12-2010 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı düzenlemesi

Yawww korumam vardı ama kalçamdaaa kaburgam ağrıyor benimm

ahahahahah dişi woltranlar

bu arada ness'de ucuz atlattı ona burdan geçmiş olsunlarımızı iletiyoruzz..
    2 ezik kaburga ile ağrını anlayabiliyorum En kısa zamanda full koruma edinmemiz gerekWoltran olacaksan kollamak gerek
    Konu oliver_han tarafından (20-12-2010 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı düzenlemesi
    Pride / ANKARA'81/ B Rh(+)
    Board : Rossignol Temptation
    Binding : Rossingol Hv 2000
    Boot : Rossignol Dusk W
    I kartutkusu

2 ezik kaburga ile ağrını anlayabiliyorum En kısa zamanda full koruma edinmemiz gerekWoltran olacaksan kollamak gerek

yawww bende kaskda dizlikde kalça korumada hepsi vardaaa onları giyincee robokop gibi oluyorumm ...

Alıntı KiTe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin esas akşam ihtiyacın var gibiydi, o korumalara ,

Tam oh sağ salim gitti odasına yattı dedik, pat çıkıp geldin yaa, komple durum olduk

gitiim geldim de ne olduu sankiii.. neşenize neşe kattımm... ayrıca gece 3'lere kadar discolarda olanlara sormak lazım hala sağlamlar mı?

Alıntı mnece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika bir sezon açılışı yaşadık katılan herkese çoook teşekkürler..özellikle cemka ve nilka nın minik ka larını getirmeleri yüzümüzün sürekli gülmesini sağladı bundan sonra ki tüm turlarda diğer üyelerimizi de görmeyi umut ederek yorgunluktan ve kas ağrılarından mahvolmuş bir şekilde bu akşamlık mine kaçar diyorum
    Pistte okadar çektim seni, sırtımda taşıdım Bir tşk yok bana hıh

Yolculuk kısmıdan başlayarak zevkli gecen bir haftasonuydu. Wonderone ve mnece'nin pist dısında bitmeyen enerjisine hayran kaldım, kaldık
    Güzel arkadaşlar kardeşler edindim. Minik Ka şooook şirindi maşallah. Herkese teşekkürler.Lift arkadaşım Maverick, yol arkadaşım wonderone ve hepimizin bir araya gelmesini saglayan Emrah'a ayrıca teşekkürler. Akşam kendi çektigim resimleri upload etmeye çalışacagım.
    Kayak: Salomon Aero Gt Bağlama: Salomon Z10
    Ayakkabı: Salomon Impact 8 Baton: Salomon

Pistlerin Ustasıyım İnişlerin Hastasıyım

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara ekibi 5 gibi yola çıksa en geç 8 gibi otele varmıştır...
    Anca laf bir geleyim şu acemilere bir yol yordam göstereyim yok
    Kayak: Salomon Aero Gt Bağlama: Salomon Z10
    Ayakkabı: Salomon Impact 8 Baton: Salomon

Pistlerin Ustasıyım İnişlerin Hastasıyım

İstanbul Hatunu MinEce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merak etme ben her haftasonu kapıp gelicem Wonder'ı)Ness'i de unutmadan tabii

atos portos dartanyan

yuppiiiiii gel bacım gell bende kendi kendimi kapıpı geliiim bari

wonderone!!!sen ben şimdi geliyorum diyip gittiğinde lobiye mi indin !!!!!! ayy bi çocuğa sahip çıkamıyorum ben yaaa

Sayfa 21/23 İlkİlk ... 111920212223 SonSon

Bu Konudaki Etiketler