DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group - Sayfa 14
Sayfa 14/23 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
223 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

Dağda görüşmek üzere

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

Alıntı KiTe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi şayet sen kayaklarını haftasonundan önce değiştirirsen.
    Yoksa sanırım, bazılarımız için çok güzel olmayabilir bu haftasonu, özellikle Mave tarafından biçilecek kişiler için
    Alınan son duyumlara göre Mav. arkadaşımız kayaklarını yenilemiş ve standart ölçülere dönmüştür.
    Turlara olan talep bir anda artmıştır

Alıntı mnece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahahahahahahahaha nayır nooolamaz maveeee yemekten yemeğe görüşelim iyiki kaskımı aldım
    Walla kask bile etkili olmayabilirdi ama neyse derin bir ohh çekelim

Alıntı WarDjinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla keske daha erken gorseymisim bunu. Arkadas sorunundan gidemiyorum bende :/
    Arkadaş sorunu da neymiş
    Siz yeterki gelin, ben de ilk seferinde yeni tanıştığım arkadaşlarla kalmıştım aynı odada ve çok keyifli olmuştu
    Alıntı burak77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oda arkadası bulunmustur Cumartesi görürüz
    İşte bu güzel haber gerçekten
    Konu CemKa tarafından (16-12-2010 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla hatası olayı

tifo almış kayakları sonunda... tabi içinizden bir kayakçı arkadaşın kendini feda edip tifoya ders vermesi gerekecek... yoksa yine tehdit altında sayılırsınız...

şaka bir yana çok güzel bir haftasonu geçirmenizi temenni ederim arkadaşlar... başta erkan olmak üzere sbm ekibine de böyle güzel bir organizasyon için teşekkür ederim... umarım sezon içerisinde de güzel fiyatlı konaklama alternatifleri yaratırlar...

merhaba arkadaşlar III. Otobüsümüzde 1 adet 3 kişilik oda 1 adet 4 kişilik oda yerimiz açılmıştır.

toplamda 7 kişi alabiliriz.

Teşekkür ederiz.
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

3 kişilik odaya ben talibim, ne yapmam gerekiyor?

coskun bey talebiniz tarafımıza ulaşmıştır.
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

Öğlen Metalium ile görüştüm. Kendisi de kısmetse yarın günübirlik Ankara'dan bize katılıyor.

Tabi şayet sen kayaklarını haftasonundan önce değiştirirsen.
    Yoksa sanırım, bazılarımız için çok güzel olmayabilir bu haftasonu, özellikle Mave tarafından biçilecek kişiler için
    Değiştik ancak bildiğin üzere eski göz ağrım hala bende.

Alıntı mnece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahahahahahahahaha nayır nooolamaz maveeee yemekten yemeğe görüşelim iyiki kaskımı aldım
    Miniğim ben sana kıyar mıyım hiç ?

Alıntı burak77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oda arkadası bulunmustur Cumartesi görürüz
    Alıntı ozkansa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dağda görüşmek üzere
    Alıntı CemKa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alınan son duyumlara göre Mav. arkadaşımız kayaklarını yenilemiş ve standart ölçülere dönmüştür.
    Turlara olan talep bir anda artmıştır

Walla kask bile etkili olmayabilirdi ama neyse derin bir ohh çekelim
    Kask kalkan bize sökmez Cemim. Her türlü deler geçer biçeriz

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaka bir yana çok güzel bir haftasonu geçirmenizi temenni ederim arkadaşlar... başta erkan olmak üzere sbm ekibine de böyle güzel bir organizasyon için teşekkür ederim... umarım sezon içerisinde de güzel fiyatlı konaklama alternatifleri yaratırlar...
    +1903 Sbm'den bu güzel performansı kış boyu sürdürmesi dileğiyle.

Pride'cım, gel gel koşa koşa gel, süper bir sezon açılışı yapacağız, kaçırma...
    Bu arada, Merish dönüşte direkt Ankara'ya dönecek, birlikte dönersiniz işte...

Aklımı çelmeyin,hastam var benim:(
    Pride / ANKARA'81/ B Rh(+)
    Board : Rossignol Temptation
    Binding : Rossingol Hv 2000
    Boot : Rossignol Dusk W
    I kartutkusu

Alıntı pride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklımı çelmeyin,hastam var benim:(
    Geçmiş olsun Pridem.

Pazar günü Ales var diye hiç oralı olmamıştım ama 3 otobüs geliyoruz diyince aklım baya bir karıştı

Günübirlik gelmek isteyen olur mu Ankara'dan benimle birlikte? Kaçta orada olacaksınız?
    NeSsS

Sayfa 14/23 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler