DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group - Sayfa 12
Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
223 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

Eğer ki ayakkabı numarasında problem yaşamayacaksanız kayak evlerinden oteller bölgesine istediğiniz ekipmanı getiren arkadaşlar var.
    Önceki sene bir sefer yapmıştım bu şekilde. Saat 9'da dorukkayanın önünde oldu arkadaş, akşamda saat 16 gibi gelip yeniden almıştı ürünlerini.
    Telefonla bu şekilde organize edilebilir belki.
    mete genç

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

biraz bencilce olacak ama kiralama yerinde beklemek cok uygun degil bizim forum icin

Kim ne derse desin, bir cok kisinin kendi takimlari var ve olmayanlarin kiralamasi icin 1 saat zaman kaybetmek cok can SIKICI bir durum.

Up there with the best of the best

Alıntı sssarper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pazar günü günübirlik gidecek olanlar birleşse, ben de onlara salça olsam çok süper olur aslında

soru: dorukkaya'da günübrilik haftasonu skipass ücreti nedir?
    Onu bir Erkan'a sorsana Sarper.

Arkadaslar 4 kişilik odada kalmak isteyen iki kişi ya da 3 kişilik odaya ek bir kişi daha varsa akşam olmadan haberleşelim

iletişim: doğan: 535-437-0666

Alıntı goodnightmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar 4 kişilik odada kalmak isteyen iki kişi ya da 3 kişilik odaya ek bir kişi daha varsa akşam olmadan haberleşelim
    iletişim: doğan: 535-437-0666
    Merhaba Doğan,

Aşağıdaki konuda kendini tanıtman biraz daha etkili olabilir.

Sonuçta sitede tek mesajın var oda bu tur için, insanların senin hakkında fikirleri olmasında yardımcı olacaktır.

http://www.kartutkusu.com/dag-kafete...tml#post178883

Slm Emrah, haklı olabilirsin kısaca tanıtayım

bu arada serbest çağrışım yaptı bende Yiğit Özgür Erotik Öykü: Komşumuz Ayfer Abla | sosyomat.com

adım doğan sever, 27 yaşındayım. Bilgisayar Mühendisiyim, . Ya aslında cep telini verdim çekinmeden arayabilirsiniz diye çünkü burda da özgeçmiş yazmak tuhaf geldi şimdi bana. Kendimi övmeyide sevmem çünkü Ya Erçin beni tanıyo beni ona sorabilirsiniz
    Konu goodnightmoon tarafından (16-12-2010 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederiz 3 otobüsümüzde dolmuştur....
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

Alıntı skiboardmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.yü de isterük :p

4. otobüsün müşterileri full bekliyor zaten cem abi ama otel yer yok diyor:(
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

Alıntı goodnightmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm Emrah, haklı olabilirsin kısaca tanıtayım

bu arada serbest çağrışım yaptı bende Yiğit Özgür Erotik Öykü: Komşumuz Ayfer Abla | sosyomat.com

adım doğan sever, 27 yaşındayım. Bilgisayar Mühendisiyim, . Ya aslında cep telini verdim çekinmeden arayabilirsiniz diye çünkü burda da özgeçmiş yazmak tuhaf geldi şimdi bana. Kendimi övmeyide sevmem çünkü Ya Erçin beni tanıyo beni ona sorabilirsiniz
    Aramıza hoş geldin Doğan, birde sevabına bu mesajını Kedimizi tanıtalım kousuna yazarsan, bu konuyu takip etmeyen uyelerimizde seni tanımız olurlar. Bu arada meslektaşmışız
    Alıntı skiboardmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkan, 3 Otobusumuz dolduguna gore 4. Otobusu açıyor muyuz ?

Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler