DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group - Sayfa 10
Sayfa 10/23 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
223 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme Group

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

1 SERHAN ENGİN
    2 DENİZ AYDEMİR
    3 KUZEY DEMİRALP
    4 DOĞANAY ÇİMRİ
    5 MUSTAFA GEYİK
    6 Mehmet TOPBAŞ
    7 kuymak

arkadaşlar beni ek ti maalesef tek kişi kaldım listeyi yeniliyorum
    Mehmet 0+ rh İstanbul
    Board LİB TECH S.BANANA 159
    Binding ROME 390
    Boots ROME Libertine

Standart Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme

Alıntı skiboardmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın saat 12:00'da tüm rezervasyonlar kapanacak ve otele isim listesi verilecektir. 12:00'a kadar tüm misafirlerimizin ödemelerini ve rezervasyonlarını yaptırmalarını önemle rica ediyoruz
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İpek böcüğünü çağırsana.

Ya Sayın yetkili arkadaşım oraya 19 aralık uludag günlük diye konu başlıgı açtınız mail atıyorum durum nedir.Bilgi paylaşın lütfen diye kale bile almıyonuz.Bir cevap vermek bukadar zormu yok sa tur yok deyin bizde bi seçim yapalım yada başımısın çaresine bakalım.

Merhaba Uludağ için şuan yeterli sayıya ulaşılmadı ancak yarın gün içerisinde size mail yolu ile geri dönüş yapacağız mail adresniz bizde mevcut. Gecikmeden dolayı özürdileriz.
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

mehmet bey sizi ikinci araca yazıyoruz birde maverick kimler kimlerle kalıyor sizde bir duruma el at olur mu
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

teşşekkür ederim sbm
    Mehmet 0+ rh İstanbul
    Board LİB TECH S.BANANA 159
    Binding ROME 390
    Boots ROME Libertine

1 SERHAN ENGİN
    2 DENİZ AYDEMİR
    3 KUZEY DEMİRALP
    4 DOĞANAY ÇİMRİ
    5 MUSTAFA GEYİK
    6 Mehmet TOPBAŞ
    7 kuymak
    8 drina

Yarın saat 12:00'da tüm rezervasyonlar kapanacak ve otele isim listesi verilecektir. 12:00'a kadar tüm misafirlerimizin ödemelerini ve rezervasyonlarını yaptırmalarını önemle rica ediyoruz
    Arkadaşlar konu önemli, hassasiyet göstermeniz ricasıyla

İstanbul Hatunu MinEce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet bey sizi ikinci araca yazıyoruz birde maverick kimler kimlerle kalıyor sizde bir duruma el at olur mu
    maveee, ben kendime oda arkadaşı buldum
    ankaradan wonderone katılcakmış bizi birlikte yazın

halen cevap alamıyorum kayakları otel dışından kiralıyabiliyomuyuzzz????

Alıntı seymaomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halen cevap alamıyorum kayakları otel dışından kiralıyabiliyomuyuzzz????
    Otel dışından derken , arabayla mı geleceksiniz ?

Çünkü benim bildiğim tur firmaları yol uzerinden kayak evlerinde durmazlar

Bir şekilde gelirken kiralarım diyorsanız da sorun olacağını sanmam. Geçmişte Timo kayak evi bazı tadsızlıklar yapmış olsa da en kotu ihtimalle kiralık sticker ını kapatarak önünden geçersin birşey olmaz

Sayfa 10/23 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler