Bolu'da Ekonomik Otel?
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bolu'da Ekonomik Otel?

Standart Bolu'da Ekonomik Otel?

Kartalkaya fiyatları malum.

Acaba Bolu'da veya Kartalkaya yakın çevrede haftasonu 1 akşam kalınacak hesaplı otel bilen var mı?

Yoksa (2 günlük lift ücreti + Benzin masrafı + Ekonomik otel + Yemek) zirvedeki otellerde 1 gece kalmayla hemen hemen aynı fiyata mı geliyor?

Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz....

Standart Ynt: Bolu'da Ekonomik Otel?

Kartalkaya'ya çıkarken yolda birkaç tane otel var. Bir tanesinin adı Villa Neva'ydı sanırım. Yılbaşı, bayram gibi bir zamana denk gelirse dağdaki otellerde kalmaktan daha ucuza gelir. Günlük lift ücreti 75 ytl. Otellerden benzin masrafı da taş çatlasa 5-10 ytl tutar. Dediğim gibi bayram vs dışında haftasonu kalınca bile ucuza gelmiyor o şekilde.
    Wake me up when november ends...<br />Thank you for snowboarding!<br />Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... Mustafa Kemal Atatürk

peki haftaiçi 1 akşam kalındığında 2 günlük lift veriyormu kartal otel..yada bunun için belirledikleri bi süre varmı 2 gün kalmak yada 3 gün kalmak gibi mesela... bide snowboard kiraları ne kadar kartalkayada?

Alıntı evdeki ses Nickli Üyeden Alıntı
    peki haftaiçi 1 akşam kalındığında 2 günlük lift veriyormu kartal otel..yada bunun için belirledikleri bi süre varmı 2 gün kalmak yada 3 gün kalmak gibi mesela... bide snowboard kiraları ne kadar kartalkayada?
    Kartal Otel'i tam bilmiyorum da Dorukkaya'da biz geçen sene pazar gecesi kalmıştık ve 2 gün liftleri kullanmış bir sorun çıkarmadılar. Zaten skipass olayı olmadığı için bir sorun olacağını zannetmem. Haftasonu dışında da bakmıyorlar. Bu arada Sarıalan Yaylası civarında bir otel daha geldi aklıma:

http://www.baysalotel.com/
    Wake me up when november ends...<br />Thank you for snowboarding!<br />Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... Mustafa Kemal Atatürk

ama forumlardan öğrendiğim kadarıyla kartalkayada ekonomik otel kartal otel...fiyatları diğerlerine göre biraz daha uygun galiba. 1 gün kalıp 2 gün telesiyej kullanabildiğimizden nasıl emin olabiliriz acaba? bide günübirlikcilre lift kiralarıyla, snowboard kiraları ne kadardır acaba?

Dorukkaya için konuşuyorum geçen sene lift ücreti günlük 70 ytl idi günübirlikçilere.(haftasonu) Haftaiçi de sanırım 50 ytl. Kartal Otel'in fiyatlarını bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır. Zirveye çıkmadan yol üstündeki kayak kiralayan dükkanlara uğrarsanız 5 ytl indirimle alabilirsiniz skipassleri. Board kiralarına gelince, Dorukkaya'da Timo geçen sene 60 ytl istiyordu günlük! Yine aşağıdan 25-30 ytl'ye bulabilirsiniz. O lift olayından emin olmak istiyorsanız da otele telefon açıp konuşun.

Arkadaşlar Grand Kartal'da 1 gece kalınca iki gün skipass kullanabiliyorsunuz.(bizzat kullandım) Diğerlerinde fark olduğunu zannetmiyorum.

emirgiresunlu
    Ziyaretçi

Alıntı evdeki ses Nickli Üyeden Alıntı
    hafta içini bilmiorum dorukkaya ctesi 1 gece konaklamaya 2 gün sınırsız skipass veriyor. fiyatlara gelince sanki bu sene dorukkaya en ucuz daha önceki seneleri bilmiorum. uludağ 1 gece kabul etmediği için kartalkayayı tercih edeceğim bu sefer. tek sorum 3 saatte istanbuldan oraya varabilirmiyim yol uygun olursa.

ne yapsan 3 saat olmuyor en iyi ihtimalle 4 saat. kaldi ki ben biraz ehliheyfim galiba, durup biraz da bisiler atistirayim diyorum 5 saat oluyor, birde yeni yapilan tunelden onceki viyaduklere cok dikkat edin ozellikle sabahin erken saatleri asiri buzlaniyor.
    kayak / baglama /bot /baton = FISCHER

emirgiresunlu
    Ziyaretçi

Alıntı khaledome Nickli Üyeden Alıntı
    ne yapsan 3 saat olmuyor en iyi ihtimalle 4 saat. kaldi ki ben biraz ehliheyfim galiba, durup biraz da bisiler atistirayim diyorum 5 saat oluyor, birde yeni yapilan tunelden onceki viyaduklere cok dikkat edin ozellikle sabahin erken saatleri asiri buzlaniyor.
    buzlanma çözecek sistem devreye girdi diye biliorum çözücü bir solvent püskürtecekmiş. ancak ülkemiz burası o solvent kalmamış olur fıldır fıldır döneriz

Sayfa 1/2 12 SonSon