Hergün Bir Üründe İndirim Burada! SPXSHOP.COM'DAN - Sayfa 13
Sayfa 13/13 İlkİlk ... 3111213
126 sonuçtan 121 ile 126 arası

Konu: Hergün Bir Üründe İndirim Burada! SPXSHOP.COM'DAN

Standart Cevap: Hergün Bir Üründe İndirim Burada! SPXSHOP.COM'DAN

24 saat tek ürüne indirim dışında geçmiş sezonlara ait stoktaki tüm malları kapsayan bir kampanya da yapsalar keşke...

Alıntı koray_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu yıl başlayacak olan bir arkadasım için bir tane aldım, göründüğü kadarıyla başlangıç seviyesi için oldukça ideal bir ürün
    Birkaç gün önce arkadaşım için satın almış olduğum ürünle ilgili olarak SPX ten aradılar, stok kodları ile ilgili bir hatadan dolayı sipariş ettiğim ürünün aslında ellerinde kalmamış olduğunu bu nedenle gönderemeyeceklerini, istersem siparişin iptalini yapabileceklerini, yada yerine satın aldığım üründen daha üst seviye olan iki ürün önerebileceklerini (VANS yada FORUM marka) ve bu ürünler için fark talep etmeyeceklerini belirttiler.

Arkadaşımda memnuniyetle başka bir ürünü kabul edeceğini belirtti. Tercih ettiğimiz ürün bu gün elimize ulaştı.

Şu ana kadar SPX ten satın aldığım yada alıp çeşitli nedenlerle iade ettiğim tüm ürünlerde inanılmaz bir ilgi gördüm. (Board aldığımda arayıp, regularmı, gufy mi kaydığımı sorup bağlama ayarlarını yaptılar, paket içerisinde sticer ve posterler koydular, raket aldığımda hediye olarak grip gönderdiler.) İade ettiğim üründe krd. kartı iptal işlemini teyit etmek için aradılar, vb.

Kişisel memnuniyetimi belirtmek ve site aracılığı ile bu ve önceki siparişlerimde yardımcı olan firma çalışanlarına teşekkür istiyorum.

Teşekkürler SPX

Alıntı koray_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birkaç gün önce arkadaşım için satın almış olduğum ürünle ilgili olarak SPX ten aradılar, stok kodları ile ilgili bir hatadan dolayı sipariş ettiğim ürünün aslında ellerinde kalmamış olduğunu bu nedenle gönderemeyeceklerini, istersem siparişin iptalini yapabileceklerini, yada yerine satın aldığım üründen daha üst seviye olan iki ürün önerebileceklerini (VANS yada FORUM marka) ve bu ürünler için fark talep etmeyeceklerini belirttiler.

Arkadaşımda memnuniyetle başka bir ürünü kabul edeceğini belirtti. Tercih ettiğimiz ürün bu gün elimize ulaştı.

Şu ana kadar SPX ten satın aldığım yada alıp çeşitli nedenlerle iade ettiğim tüm ürünlerde inanılmaz bir ilgi gördüm. (Board aldığımda arayıp, regularmı, gufy mi kaydığımı sorup bağlama ayarlarını yaptılar, paket içerisinde sticer ve posterler koydular, raket aldığımda hediye olarak grip gönderdiler.) İade ettiğim üründe krd. kartı iptal işlemini teyit etmek için aradılar, vb.

Kişisel memnuniyetimi belirtmek ve site aracılığı ile bu ve önceki siparişlerimde yardımcı olan firma çalışanlarına teşekkür istiyorum.

Teşekkürler SPX
    SPXSHOP bu konularda inanılmaz derecede iyi niyetli ve yardımcı. Geçen sene benim de başıma benzer bir şey gelmişti hemen farklı alternafitler sunup resimlerini mail attılar. Hatta daha dün bir snowboard montu aldım. Online ödeme sırasında sanırım benim şirketin server ı ile alakalı bir sıkıntı yaşadık.Ama SPX' ten Ayhan Bey'in sayesinde hemen sorunu halettik ve ürün bugün kargo ile bize ulaştı
    Board --Palmer Andy Finch Pro. 162
    Bindings --Burton Triad
    Boots --Northwave Freedom

Bugün koyduğu montlari teknik olarak epey iyi gözüktü. Spx'in bu feminist yönünü kiniyorum

http://www.spxshop.com/pinfo.asp?pid=25412

Alan bayanlar güle güle kullansin.

İstanbul Hatunu MinEce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SPX de 24 saat indirimine 69,99 TL ye BAYAN Snowboard Ceket

2 Farklı renk seçeneğiyle ceket almak isteyen bayanlar için kaçırılmayacak fırsat bide ücretsizmiş kargo lülülülülülülü

DISTORTION JACKET 07

Standart Cevap: SPX de 24 saat indirimine 69,99 TL ye BAYAN Snowboard Ceket

hafif erkek montuna benzese ben bile alırım :D

Sayfa 13/13 İlkİlk ... 3111213

Bu Konudaki Etiketler