Teleskop
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Teleskop

Standart Teleskop

Selam sevgili forum ahalisi;

Yine bana özgü ilginç bir konu başlığıyla karşınızdayım. Bu başlık altında uzay bilimleriyle ilgili, ve uzayı inceleme araçlarıyla ilgili bilgiler paylaşalım biraz genel kültürlenelim dedim. Teleskop hakkında bilgi vermekle başlayabiliriz meselaa
    Ahmet GÜVEN

Standart Cevap: Teleskop

Alıntı darksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam sevgili forum ahalisi;

Yine bana özgü ilginç bir konu başlığıyla karşınızdayım. Bu başlık altında uzay bilimleriyle ilgili, ve uzayı inceleme araçlarıyla ilgili bilgiler paylaşalım biraz genel kültürlenelim dedim. Teleskop hakkında bilgi vermekle başlayabiliriz meselaa
    Konu Dışı Troll: Hmmmm Konu başlığını şimdiden değiştirelim. Öğrenci DarkSky Teleskop Bursu arıyor yapalım madem...

Konu İçi : Walla benim pek bilgim yom ama eskilerden kafama kazınmış bir isim vardı Arthur C. Clarke diye bir amcam vardı. Google amcaya arattır yanlış hatırlamıyorsam bu adam bide pazar günleri uzay ile ilgili kısa belgeseller yapıyordu ve malum tek televizyon kanallı zamanlarda içine düşecek gibi izliyorduk. Nerden bilelim teknolojinin bu hale gelip Avatar vari görsel şölenler olucağını. Ozamanlarda siyah beyaz televizyona biraz büyütülmüş parlak ışık koyarlardı işte güneş derlerdi bizde waaaooowww derdik
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

darksky'ın dayağı gelmiş... en yakındaki büyüğü olarak ilgileniver babacım...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    darksky'ın dayağı gelmiş... en yakındaki büyüğü olarak ilgileniver babacım...
    Küçükleri dövmek bize yakışmas abisi . Sözlerimle süründürürüm ben . Neyse bu akşam bana Kükürtlüdeki Çınarda çay ısmarlicaktı orda biraz sıkıştırırım :D
    Fazlasını yapamam hasta çocuk

Ha bu arada Bursa ekibinden gelmek isteyen olursa yada yolu ordan geçen Kükürtlü Çınarda ufak bir çay molası vericez. saat 6.30 gibi orda olurum ben bekleriz efendims.
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

Bu Konudaki Etiketler