19 Haziran 2010 Sukay Park - Sayfa 3
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
74 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 19 Haziran 2010 Sukay Park

Standart Cevap: 19 Haziran 2010 Sukay Park

Alıntı narcicegi89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbuldan sabah deniz otobüsüyle gelinecekse saat 2 biraz geç olabilir gibime geldi :/ ztn ctesi saat 2de aşırı kalabalıklaşmaya başlayabilir. erken gitsek daha iyi olabilir ahali?

bu sıcaklarda çok ani bi plan oldu ama güzel geçecek gibi ist.dan ipini koparan gelsin bence, 90 dk nedir ki

p.s. event için teşekkürler darkmafia
    Nar sen 2 dedin diye 2 yazmıştım ben sabahtan akşama kadar kayabilirim!...
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

Alıntı DarkMafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nar sen 2 dedin diye 2 yazmıştım ben sabahtan akşama kadar kayabilirim!...

ya bana da chayenne dedi bi daha da sorgulamadım valla.. gerekirse ona dönüş yapılabilir, ben de her saate uyarım

yarın didem hanım ve tayfası 10 feribotuyla istanbuldan yola çıkacaklar. ben 11:30 gibi mudanyaya gidip onları karşılicam. Yanlız Yassaxa ulaşamadım hawle mesaj atıcaktı numarasını mms olarak göndermeye çalışmış o nuda başaramamış :D Yasaxın numarası kimde war?
    DİKKAT ISIRIRIM

BMW K1200R....

yarın didem hanım ve tayfası 10 feribotuyla istanbuldan yola çıkacaklar. ben 11:30 gibi mudanyaya gidip onları karşılicam. Yanlız Yassaxa ulaşamadım hawle mesaj atıcaktı numarasını mms olarak göndermeye çalışmış o nuda başaramamış :D Yasaxın numarası kimde war?
    onun numarası bende yok ama mudanyadan dönüşte arabada yer olacak mı darkmafia? beni de tam tepeden(kahvebeyaz hizasından) alabilirsen mikemmel ötesi olurr

Kayak nasıl geçti arkadaşlar ? Kimler neler yaptı ?

Selam Kusura Bakmayın Anca Yazabiliyorum. (Biraz Hamlamışımda anca açıldım ) Her tarafım ağrıyor. Açıkçası diğer arkadaşlarda aynı durumdadır herhalde.

Malesef güne pek güzel başlayamadım. Bazı arkadaşları feribot iskelesinde karşılayabilmek için akşamdan hanım çoluk çocuk toplandık güzelyalıda feribot iskelesinin karşısında oturan kayın pedere kalmaya gittik. Malum sabah kalkamayız geç kalaırız falan ayıp olur. Neyse feribot ufukta göründü ve arabaya binip iskeleye girdik. 11:30 feribot kapakları açıldı. Hurraaaaa millet ipini koparmış gibi fırlıyo dışarı. Her geçen arabanın içine bakmaya çalışıyorum. (Nedense sanki gelicek kişileri tanıcam daha önce tanışmamıştık) Tüm araçlar bastırdı gitti. Acaba arabasızmı geldiler dedim doğru yaya çıkışına. Bakın bakın bekle bekle nafile. Cep telefonlarından deli gibi arıyorum cevap veren yok. Nitekim 1 saat bekledikten sonra iskelede ampul gibi bekleyen ben kaldıktan sonra yolda ayakta beklemekte olan Narçiçeği89 u almak üzere yola çıktım.

Sukayparka girdik. Fazla kalabalık değildi. narçiçeği ve Freezeplay hemen bordları aldılar. Ve Başladılar çıkışlara. Selmanı izleyemedim pek ama Narçiçeğini bol bol izledim. Kendisini burdan tebrik ediyorum bukadar azimli bir bayan görmemiştim.
    Ama en sonunda dayanamaıp kneeboarda geçiş yaptı kendileri.
    Chayanne 2 gibi geldi. Chayanne ve bendeniz zaten geçen seneden başladığımız için sorunsuz bir gündü. Tek fark kızımın gazıyla rampalaradan atlama çalışmalarım oldu. Yemek için mola verdiğimizde İstanbuldan gelecek 3 kişiden biri (nicki vermiyorum) aramış telefonu eşim açmıştı kendileri özür dilemişler. UYUYA KALMIŞLAR!!!! (Yorum yapmıyorum)
    neticesinde güzel bir gündü. Hiçbirimiz ne fotoğraf makinası nede kamera getirmiştik. Gerçi ordaki arkadaşlardan biri birkaç kare çekti ama o resimlerde henüz elime ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz buraya postlarım.
    Konu oliver_han tarafından (21-06-2010 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: nick yerine isim kullanımı
    DİKKAT ISIRIRIM

BMW K1200R....

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayak nasıl geçti arkadaşlar ? Kimler neler yaptı ?
    Genel olarak hava durumu ve pist yogunlugu wake için mükemmeldi ama kendi adıma şuan bile acısını hissettiğim bir tecrubeydi Kicker transfer denememde dengemi kaybettim ve düşüşte handleın üstüne düştüm tabi o
    ipin altımdan hızlıca sıyrılmasıyla karnımda bir parmak boyu kadar derin çizik oluştu. Raley denemelerimin birindede inişte boardun ucu suya girdi ve o düşüşle suyu beton gibi hissettim zattedersem sağ kaburga kemimlerimden biri çatladı yada acaip bi doku zedelenmesi çünkü yatakta dönemiyorum bile bugun filimlerden belli olur artık
    Bursa 0Rh(+)
    Board: Flow Quantum
    Bindings: Flow Flite 4
    Boots: Forum The Formula

Alıntı freezeplay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak hava durumu ve pist yogunlugu wake için mükemmeldi ama kendi adıma şuan bile acısını hissettiğim bir tecrubeydi Kicker transfer denememde dengemi kaybettim ve düşüşte handleın üstüne düştüm tabi o
    ipin altımdan hızlıca sıyrılmasıyla karnımda bir parmak boyu kadar derin çizik oluştu. Raley denemelerimin birindede inişte boardun ucu suya girdi ve o düşüşle suyu beton gibi hissettim zattedersem sağ kaburga kemimlerimden biri çatladı yada acaip bi doku zedelenmesi çünkü yatakta dönemiyorum bile bugun filimlerden belli olur artık
    Üstad çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Netleştirdiğinde bize bildirirsin mutlaka.

Selam Kusura Bakmayın Anca Yazabiliyorum. (Biraz Hamlamışımda anca açıldım ) Her tarafım ağrıyor. Açıkçası diğer arkadaşlarda aynı durumdadır herhalde.

Malesef güne pek güzel başlayamadım. Bazı arkadaşları feribot iskelesinde karşılayabilmek için akşamdan hanım çoluk çocuk toplandık güzelyalıda feribot iskelesinin karşısında oturan kayın pedere kalmaya gittik. Malum sabah kalkamayız geç kalaırız falan ayıp olur. Neyse feribot ufukta göründü ve arabaya binip iskeleye girdik. 11:30 feribot kapakları açıldı. Hurraaaaa millet ipini koparmış gibi fırlıyo dışarı. Her geçen arabanın içine bakmaya çalışıyorum. (Nedense sanki gelicek kişileri tanıcam daha önce tanışmamıştık) Tüm araçlar bastırdı gitti. Acaba arabasızmı geldiler dedim doğru yaya çıkışına. Bakın bakın bekle bekle nafile. Cep telefonlarından deli gibi arıyorum cevap veren yok. Nitekim 1 saat bekledikten sonra iskelede ampul gibi bekleyen ben kaldıktan sonra yolda ayakta beklemekte olan Narçiçeği89 u almak üzere yola çıktım.

Sukayparka girdik. Fazla kalabalık değildi. Elif (narçiçeği) ve Selman (Freezeplay) hemen bordları aldılar. Ve Başladılar çıkışlara. Selmanı izleyemedim pek ama Narçiçeğini bol bol izledim. Kendisini burdan tebrik ediyorum bukadar azimli bir bayan görmemiştim.
    Ama en sonunda dayanamaıp kneeboarda geçiş yaptı kendileri.
    Chayanne 2 gibi geldi. Chayanne ve bendeniz zaten geçen seneden başladığımız için sorunsuz bir gündü. Tek fark kızımın gazıyla rampalaradan atlama çalışmalarım oldu. Yemek için mola verdiğimizde İstanbuldan gelecek 3 kişiden biri (nicki vermiyorum) aramış telefonu eşim açmıştı kendileri özür dilemişler. UYUYA KALMIŞLAR!!!! (Yorum yapmıyorum)
    neticesinde güzel bir gündü. Hiçbirimiz ne fotoğraf makinası nede kamera getirmiştik. Gerçi ordaki arkadaşlardan biri birkaç kare çekti ama o resimlerde henüz elime ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz buraya postlarım.

yorum bile yapamıyorum nederseniz haklısınz....çok özürdilerimmahçubiyetimi dile getirecek kelime bulamıyorum...çok çok özürdilerim...

@darkmafia: iyi niyetli davranışın için kartutkusu adına teşekkür ederim babacım... hadisenin kahramanı arkadaş şapkasını önüne alsın, düşünsün... yaptığın ciddi bir fedakarlık... karşılığı bu şekilde olamaz... uyanamamak bir mazeret değil... diyelim ki geç kalkıldı; gerekirse topçular'dan geçilir, hatta körfez dolaşılır ve ayıp telafi edilir... ya da en basiti tutulamayacak sözler verilmez...

başlangıcı can sıkıcı olsa da, keyifli bir gün geçirmenize sevindim... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler