Puzzle ve maket yapanlar bizim de sergimiz olsun
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Puzzle ve maket yapanlar bizim de sergimiz olsun

Standart Puzzle ve maket yapanlar bizim de sergimiz olsun

Ben puzzle yapmayı çok seviyorum maket yapmak da parça birleştirilerek yapılıyor ve her ikisi de görsel algı gerektiriyor
    İkisini de yapmayı seviyorum elimizdekileri de değerlendirip belli bir süre sonra sergi açmaya ne dersiniz?

Standart Cevap: Puzzle ve maket yapanlar bizim de sergimiz olsun

maverick sergi meselesini ben uzun zaman önce düşünüyordum bak sen de deneyimliymişsin böyle birşeyi kendi aramızda da yapabiliriz diye düşündüm puzzla da dikkat çekmek istedim

Bu konuda her türlü yardıma hazırım. Maketten kastın ne tür onu da bir öğrenebilir miyim ?

Kardeşim senin yaptığın maketleri ben anladım maket sana kalsın aman aman ben puzzle yapıyım kastım yok ) yapalım bunu ama kartutkusu puzzle ve maket sergisi açalım ben şimdiden kışla ilgili puzzlları araştırıyorum
    hatta içindeki ilginçlikleri bul tarzında puzzle var ben de kayakla kışla ilgili

Pardon, ben hem maket hem yap-boz diyorsun sandım

Sergi konusunda şöyle birşey yapabiliriz. Yarışma olabilir. Katılmak isteyenler atıyorum 3000'lik bir yapboz alır. Önce bitirene ödül olarak yap-boz hediye edilir. Aynı zamanda yarışmaya katılanların yap-bozlarını sergileriz.

3 boyutlu puzzle yapin o zaman. Hem puzzle hem maket gibi oluyor bitince

ben 2 tane almistim 4-5 sene once, birisinin kutusunu actim baktim, birisi orjinal posetinde hala bu arada

Up there with the best of the best

Üniversitedeyken (tabi o zaman vakit bol) Bir 1000 lik puzzle'ı açıp hiç başından kalkmadan tamamlamıştık...

İlginç bir deneyim ama sonra anladım ki bu ileriki günlerde boyun tutulması, şiddetli bel ağrısı gibi yan etkilere sebep oluyormuş Tavsiye etmiyorum.. Tadına vara vara yapmak daha bi keyifli..

Bi de 6000 lik deneyimimiz var Cem'le o daha bi acayip,

Bi kere kesin 1 kaç parça kayboluyor
    Nerede saklayacağını şaşırıyorsun
    Yaparken mekan kısıtı yüzünden hiçbir zaman hepsini bir arada göremiyorsun (genelde 1000lik bloklar halinde yapmak daha mantıklı..)
    Büyüklük yüzünden normalde yaparkn baymayacağınız bölümler bıkkınlık verebiliyor, misal 2000 parça sadece ve sadece masmavi gökyüzü düşünün
    E sonrasında oldu da bitirdiniz (ki biz bitiremedik) onu asabilecek kadar büyük bir duvar bulmak ciddi bir sıkıntı

PS: En son bi tane ahşap puzzle almıştım, daha yapmadım ama bitince çok güzel olur diye düşünüyorum..
    Nam-ı Diğer : Meyc MıcMıc Mage Magi Meyç MeycikBaks

halıya saracaksın bacım... hayat kurtarıyor resmen...

Hiç anlamam yap-boz'dan.

yap ama bozma.
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Bu Konudaki Etiketler