Kayak ve Snowboard'larınızı Sezon Bitiminde, Nerede ve Nasıl saklıyorsunuz ? - Sayfa 5
Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: Kayak ve Snowboard'larınızı Sezon Bitiminde, Nerede ve Nasıl saklıyorsunuz ?

Standart Cevap: Kayak ve Snowboard'larınızı Sezon Bitiminde, Nerede ve Nasıl saklıyorsunuz ?

Sezon sonunda ana hatlarıyla kayağın genel temizliğini yapıp rutubetsiz bir ortamda saklarım. Sezon öncesinde ise genel bakımını yaptırmak üzere kayaklarımı SPX mağazasına teslim ederim.

Standart Cevap: Kayak ve Snowboard'larınızı Sezon Bitiminde, Nerede ve Nasıl saklıyorsunuz ?

Alıntı DarkMafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıyafet odasında 2 dolap arasında tam ona göre biryer buldum. Gerçi eşim sevmedi çünkü ütü masasını ordan attım... euheuhe :D
    Abi çok takdir ettim bu hareketini. "Ütü masasının yeri gardıropların arası olmamalı, ütü masalarına özgürlük" diye konuyu saptırabilirsin zorda kalırsan
    Everyman Dies; NOT Everyman Really Lives...

Alıntı SAREmre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte duvar askım boyle birşey
    süper askı olmuş, bende böyle bir şey istiyorum. bisiklet askısı gibi birşeyler bakıyordum boardun yere paralel duracağı ama bu da oldukça pratik ve fonksiyonel göründü gözüme
    Everyman Dies; NOT Everyman Really Lives...

Alıntı SAREmre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir bakım yaptıralım OLİ, tabiki yardımlarınla
    Geçen sezon sonu bakım karambole geldi.
    hallederiz abisi... ama istanbul'da yaptırman daha mantıklı...

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yolla Metro otobus le , ben buradan gidip karşılayayayım. SPX de bakım yaptırıp aynı yolla gonderirim geriye
    emrahım süpersin yaw.ama sana fazlasıyla angarya olur.yinede düşünmen yeter.sezon açılsın da uludağda kayakodalarının birinde yaptırırım artık.varmı bildiğin kayak odası bu işi yapacak
    serdar erdem
    EGE-SNOW
    5302906241
    zeusumben@hotmail.com
    İZMİR

Alıntı WarDjinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süper askı olmuş, bende böyle bir şey istiyorum. bisiklet askısı gibi birşeyler bakıyordum boardun yere paralel duracağı ama bu da oldukça pratik ve fonksiyonel göründü gözüme
    Teşekkür ederim. Burada siyah, beyaz ve haki yeşil olarak 3 değişik renkte fermateks seçenegi bulabildim. İstegine gore egim verebilir yada benim yaptığım gibi paralel bağlayabilirsin. Bisikletleri balkon duvarına asmak için bir çözüm yolu arıyorum. Bir çözüm yolu buldugumda resimlerini sizlerle paylaşırım.
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345

Bu Konudaki Etiketler