Kayak ve Snowboard'larınızı Sezon Bitiminde, Nerede ve Nasıl saklıyorsunuz ? - Sayfa 4
Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
46 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kayak ve Snowboard'larınızı Sezon Bitiminde, Nerede ve Nasıl saklıyorsunuz ?

Standart Cevap: Kayak ve Snowboard'larınızı Sezon Bitiminde, Nerede ve Nasıl saklıyorsunuz ?

Alıntı serdarerdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bi el atında şu benim kayakların altındaki çizikleri dolduralım.yada bana tavsiyede bulunun ben yapayım.malum izmirde mahrumiyet var
    Yolla Metro otobus le , ben buradan gidip karşılayayayım. SPX de bakım yaptırıp aynı yolla gonderirim geriye

Standart Cevap: Kayak ve Snowboard'larınızı Sezon Bitiminde, Nerede ve Nasıl saklıyorsunuz ?

Alıntı Bora_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar, bi board alınca duvarıma nasıl asıcam diye düşündüm hep..
    Sizler nereye koyuyorsunuz board'larınızı ? (fotoğraflarla lütfen)
    5 TL'ye 2.5 MT siyah fermateks (cırtcırt) aldım. Bu fermateksleri ortadan ikiye böldüm. her parçayı 2'şer dübelli vidayla matkapla açtığım duvar deliklerine monteledim. Süper oldu diye düşünüyorum.

Fotoyu gün içerisinde yüklerim.
    Bağlamalarını sökmemiştim. Bu saatten sonra da sökmek saçma geliyor. Sezonu açmak üzereyiz. Malum 13 Aralık itabariyle Uludağ'da 59.24 cm Kartalkaya'da 63.78 cm kar bekliyorum.
    Konu SAREmre tarafından (09-12-2010 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir.
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

İşte duvar askım boyle birşey
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi     
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Ziyaretçi

siz hem ev sahibisiniz..hem de bekarsınız galiba..

Alıntı SAREmre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 TL'ye 2.5 MT siyah fermateks (cırtcırt) aldım. Bu fermateksleri ortadan ikiye böldüm. her parçayı 2'şer dübelli vidayla matkapla açtığım duvar deliklerine monteledim. Süper oldu diye düşünüyorum.

Bağlamalarını sökmemiştim. Bu saatten sonra da sökmek saçma geliyor. Sezonu açmak üzereyiz. Malum 13 Aralık itabariyle Uludağ'da 59.24 cm Kartalkaya'da 63.78 cm kar bekliyorum.
    Duvarlar delik deşik olmasına rağmen boardlar duvarda çok doğal görünüyor sakıncalarıda var tabi 7-8 ay boardu o duvarda asılı görmek insanın psikolojisini bozar heleki tam bu dönemlerde, mümkün olduğunca gözden ırak olursa oda bir avantaj

buarada kar kalınlığını noktasına virgülüne kadar milimetrik hassasiyette tahmin eden hava raporunu nerden alıosun merak ettim abi
    Bursa 0Rh(+)
    Board: Flow Quantum
    Bindings: Flow Flite 4
    Boots: Forum The Formula

Alıntı bkaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz hem ev sahibisiniz..hem de bekarsınız galiba..
    Ne ev sahibiyim, ne de bekarım.
    Üstteki beyaz board eşimin, alttaki siyah ise benim.
    Evimdeki tüm odaların duvarlarını deler çeşitli resimlerle süslerim.
    Fakat evi boşaltırken tüm delikleri alçı ile doldurur tüm odaları kendi ellerimle boyarım.
    Bu güne kadar kimseyle bu konuda sorun yaşamadım.
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Alıntı SAREmre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

pratik olmuş... ama sezon sonunda bağlamaları söküp güzel bir bakım yapalım veya yaptıralım olur mu...

Alıntı freezeplay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada kar kalınlığını noktasına virgülüne kadar milimetrik hassasiyette tahmin eden hava raporunu nerden alıosun merak ettim abi
    meslek sırrı...

Alıntı freezeplay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duvarlar delik deşik olmasına rağmen boardlar duvarda çok doğal görünüyor sakıncalarıda var tabi 7-8 ay boardu o duvarda asılı görmek insanın psikolojisini bozar heleki tam bu dönemlerde, mümkün olduğunca gözden ırak olursa oda bir avantaj

Hayır odaya her girişimde boardlarla bakışmak beni negatif yonde etkilemiyor. Aksine başka bir odadaki manzara resminden farksız bir aksesuar gibi geliyor bana.
    Noktasına virgülüne kadar milimetrik hassasiyetteki kar kalınlığını veren hava raporu tamamen bana aittir
    Belirttiğim tarihteki kar kalınlığının aksini soyleyecek varsa once beni ikna etmeli
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Hocam çok güzel olmuş. Bende kayakları mı aynı şekil yapsam diye düşünür oldum.

Ancak odamın duvarlarını tavan dahil siyaha boyattığımda aklını oynatan valide hanım bu fikre ne der hiç bilemiyorum.

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pratik olmuş... ama sezon sonunda bağlamaları söküp güzel bir bakım yapalım veya yaptıralım olur mu...

meslek sırrı...

Güzel bir bakım yaptıralım OLİ, tabiki yardımlarınla
    Geçen sezon sonu bakım karambole geldi.
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Bu Konudaki Etiketler