Ben de teşekkür etmeden duramayacağım.
1) Emrah - sezon bitmiş olduğu halde tur kalkmasındaki emeklerinden dolayı (kendisi kaymadığı halde)
2) Night Flight - sitemizin turlardan sorumlu kişisi gibi çalışarak büyük özveri gösterdiği için
3) DarkMafia - tek bir mesaj atarak 1,5 otobüs dolusu insanı bir anda bitmiş sezonu canlandırmaya ikna ettiği için.
4) La_hawle - büyük bir topluluğa mangal nevalesi tedarik etme, mangal organizasyonunu ayarlama, pişirme görevlerindeki üstün başarısından dolayı
5) Mage - İnkaya'da kahvaltı fikri için.
6) Sis Turizm - resmiyetten uzak, samimi bir tura imza attıkları ve otobüsün 2 kere dağa çıkartılmasındaki anlayışlarından dolayı
7) extreme carver - ısrarla bana birşeyler öğretmeye çalışma çabalarından dolayı
8) özgür, gökbey ve nikini bilemediğim arkadaş - mangal yardımcı oyuncuları olma ve karkay ofişıl mangalcısı ile başetme, sündürme çalışmalarından dolayı
9) şortlarla kayma fikrini canlandırarak uygulayan kendime ve beni fotoğraflayan, video çeken arkadaşlarıma (önlük için la_hawle'ye ekstra teşekkür)
10) yine organizasyonda özel çabaları bulunan ve bizi sevgiyle ağırlayan tüm Bursa ekibine
11) kısacası tura iştirak eden herkese (böyle ekonomik bir fiyata başarılı bir tur gerçekleşmesinde rol oynadıkları için) teşekkürlerimi sunarım.
iyi ki varsınız...