Yorum: Skatebananaya Uygun Bağlama - Sayfa 2
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yorum: Skatebananaya Uygun Bağlama

Standart Cevap: Yorum: Skatebananaya Uygun Bağlama

@ ryansheckler

Özellikle Bent ile ilgili doğru söylüyorsun ama ne kadar forum sitesi okuduysam iyi ya da kötü tek bir yoruma rastlayamadım, 08 modelinin all mountain a uygun olmadığı, 09-10 modelinin ise eski biscuit modelinin geliştirilmiş hali olduğunu ve biscuit'in çok iyi bir bağalama olduğu yönünde.

Freedom'da 2 rengiylede mevcut, fiyatı 315 tl(indirimli) ve hemen her noktadan ayar yapılabilen iyi bir bağlamaya benziyor, ama kullanmış tek bir adamdan tek bir yorum yok durum bu, aradım sordum freestyle deyip geçtiler (bence spx'den çok iyiler yinede)

Ama Union Force ve Data'nın kullanıcı reviewleri çok iyi, pek çok forum ve sitede cartel'den üstün bağlamalar olarak gösteriliyorlar. Özellikle Data
    Serdar / Ankara / 1974

Çalışmaya adapte olmaya çalışıyor

Alıntı snowstuff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşünemedim ama proshp spx'den dolayı buraya post atmamış yada atamamış olabilir
    spx'in sponsorluğu ile bir alakası olduğunu sanmıyorum... forumda proshop ile ilgili pek çok başlık mevcut... hatta doğrudan kendilerinin haberleri yazdığı başlık da şu: http://www.kartutkusu.com/kayak-ve-s...-haberler.html

neden güncellemediklerini bilemem...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spx'in sponsorluğu ile bir alakası olduğunu sanmıyorum... forumda proshop ile ilgili pek çok başlık mevcut... hatta doğrudan kendilerinin haberleri yazdığı başlık da şu: http://www.kartutkusu.com/kayak-ve-s...-haberler.html

neden güncellemediklerini bilemem...
    +1 Bence de spx ile bir alakali bir durum değil, burda pek sansür yok. isteyen istediği mağazayı yazyor. ben mesela spx den çok freedom ile ilgili yazıyorum, o mağazayı öneriyiorum. daha bir kere bile engellemediler beni. istediğimi yazabiliyorum

Alıntı snowstuff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ ryansheckler

Özellikle Bent ile ilgili doğru söylüyorsun ama ne kadar forum sitesi okuduysam iyi ya da kötü tek bir yoruma rastlayamadım, 08 modelinin all mountain a uygun olmadığı, 09-10 modelinin ise eski biscuit modelinin geliştirilmiş hali olduğunu ve biscuit'in çok iyi bir bağalama olduğu yönünde.

Freedom'da 2 rengiylede mevcut, fiyatı 315 tl(indirimli) ve hemen her noktadan ayar yapılabilen iyi bir bağlamaya benziyor, ama kullanmış tek bir adamdan tek bir yorum yok durum bu, aradım sordum freestyle deyip geçtiler (bence spx'den çok iyiler yinede)

Ama Union Force ve Data'nın kullanıcı reviewleri çok iyi, pek çok forum ve sitede cartel'den üstün bağlamalar olarak gösteriliyorlar. Özellikle Data
    Abi ben de kullanmadım bent metal, ama gnu kullandım cok iyiler. Ama bence gidip görmede fayda olabilir bent metali. lib-tech gibi bir firma cıkarıyorsa kesin kötü olamaz. bide freedom en ufak bir hatada dfeoda sorgusuz süalsiz ürün değiştiriyor. garnti kapsamında olmasa bile. 2 sene önce 3 senelik bağlalamın kayışı koptu, tek kelime etmeden değiştirdiler kayışı, para filan almadılar.

Arkadaşlar, Skate banana için bot da gerek bana.. Burton Hail SB 'yle uyumlu olur mu ki ?

Bu arada "Snowstuff", diğer konuda yazdığın yorumlar için teşekkürler..
    Konu Bora_s tarafından (04-04-2010 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.

@Bora S, rica ederim.

Bağlamaya ancak karar verebildiğim için bota sıra gelmedi, bu arada bağlama sarı Union Force olacak.

Bot için DC'nin bir modelini çok övüyorlar, Türkiyede yok sanırım, araştırmadım.
    Serdar / Ankara / 1974

cartels, but unions would go better with the board plus they're lighter and more durable, forces would be your best bet for all around bindings and contacts would be good for park only riding

paylaşmak istedim
    Serdar / Ankara / 1974

Alıntı Bora_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, Skate banana için bot da gerek bana.. Burton Hail SB 'yle uyumlu olur mu ki ?

Bu arada "Snowstuff", diğer konuda yazdığın yorumlar için teşekkürler..
    thirtytwoya bakmanı tavsiye ederim. o da freedomda var.

İstanbul'a gelemem ki :(

o zaman geriye sınırlı seçenek kalıyor: spx, kar spor, sporart...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler