Yelken sporuyla ilgilenen var mı ? Malum Kış sezon'u bitti.. - Sayfa 8
Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
87 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Yelken sporuyla ilgilenen var mı ? Malum Kış sezon'u bitti..

Standart Cevap: Yelken sporuyla ilgilenen var mı ? Malum Kış sezon'u bitti..

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben lucifer'la ilgileniyom...
    bir kez de sevabına hayır işi yapsan...

periferle
    Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende mi geliyorsun yoksam...
    ben lucifer'la ilgileniyom...
    bir kez de sevabına hayır işi yapsan...
    nooolüyo yaww hiç bişiii annamadım
    Nam-ı Diğer : Meyc MıcMıc Mage Magi Meyç MeycikBaks

Alıntı mage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşuna yorulma bacım... mühim diil...

boşuna yorulma bacım... mühim diil...
    tamam o zaman..

Alıntı mage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meycik baks, onu ben de anlamadım :D
    şişşşt arasıra cem'in hesabıyla da gir bişiler yaz :D
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

meycik baks, onu ben de anlamadım :D
    şişşşt arasıra cem'in hesabıyla da gir bişiler yaz :D
    yani yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun kardeşş ama sevdim bu seferkini ekliyim bari...

valla düşünmedim diil mesela yan çiziyor pazar için, girip "aaa geliriz süper olur" falan yazıyım

gerçeği yaz ki biz de bilelim :D
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

bu cmrt fahir celikbas 2. ayak yarısımız var
    ilgilenenler hbr versin

bu arada merak edenler icin, gittigim yerdeki egitmenler kimdir, orada neler yapılıyor, nerede yapiliyor, hangi yelkenli sınıfı kullanılıyor ogrenmek isteyenler su linki takip edebilir

Hedef Yelken

Alıntı Kutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşkolsun yaaaa, canııııım Karabük'üme taşra dedin ya, seni iffetle kınıyorum . Teknosa bile olan yere taşra denir mi yaw.
    Ve ayrıca sen taşra görmemişsin diyorum.
    Benim hatunun mecburi hizmetinin çıktığı yere gidelim de bi ara, taşra göstereyim sana.
    Karabükümün fabrikasının dumanına kurban be.
    Bu arada 15 sene öncesinin Karabük'ünü Ankara'ya bile değişmezdin ama o günlerde geçti bitti ne yazık ki.
    Bu arada ekleyeyim...İlimize yeni ulusal markalar geldi:Tekzen , Burger King, Evkur (yapılıyor) ...
    Bunu okuyanlar bunlar çok mu önemli diyebilirler...Ama whooper yemenin keyfi için Ankara ya gittiğimiz düşünülürse, evet...
    Eski Karabük gerçekten Türkiye nin sosyal açıdan önder bir şehiriymiş..1934 de fabrikanın kurulmasının ardından Türkiye için pek çok ilk bu şehirde gerçekleşmiş...İlk kompleks sinema salonu, tenis kortları, havuzlu bahçesi, ilk toplu konut uygulamaları, ekskrim kulübü, Türkiye de ki 3.TED koleji ( Ankara ve Zonguldak tan sonra),ve hatta Ahmet Usta Geçidinde bulunan kayak kampı(1950),UNESCO Dünya mirası şehiri ilanı (1996) -Safranbolu
    70 li yıllarda duraklama ve 90 lı yıllarda yanlış imar politikaları, fabrikanın zararı vs nedenlerle şehirleşmede geri adımlar atılmış...Ama şu sıralar yine bir toparlanma sürecinde...(Kutay'a not: Bu arada 100 evler - şehrin merkezinde bulunan fabrika lojmanları- tamamen yıkıldı.)
    Taşranın nasıl olduğunu emin olun mesleğimden dolayı çok iyi biliyorum...
    Ama İstanbul, hatta Ankara nın sosyal yaşamı ilgilendiren imkanlarının Türkiye nin diğer kısımlarında bulunmadığı gerçeğini ifade etmek istedim...
    Duman olayına girmeyeyim...(2009 Hava partikül yoğunluğu Türkiye 3.sü)
    Herşeye rağmen şu anda bu şehirde yaşadığım için mutluyum....(uzun yıllar İstanbul da yaşamış,Ankara lı birisi olarak...)
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Bu Konudaki Etiketler